CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Maloobchodní prodej: -drobné řemeslnické potřeby -potřeby pro čalouníky, sedláře, obuvníky -drobné zahrádkářské potřeby -materiál na opravy, molitan, koženky, zipy ke stanům -velký výběr popruhů, lana, šňůry, pytlovina-juta-filc. -drobné nářadí Služby: -broušení nože, nůžky vrtáky, vidiovrtáky, masové strojky, holící ...

Prodej: - náhradní díly na traktory a zemědělské stroje - pneumatiky - oleje a maziva.

BS Vinařské potřeby, s.r.o. je přední česká společnost, která se zabývá dodávkou potřeb a služeb pro vinaře, vinohradníky a sommeliery. Firma byla založena v roce 1995 a má sídlo ve Velkých Bílovicích, v srdci moravského vinařského regionu. Firma nabízí široký sortiment více než 4000 produktů, které pokrývají všechny fáze pěstování révy vinné, ...

Velkoobchod, maloprodej: -kompletní sortiment zboží a služeb pro vinaře a vinohradníky -odborné konzultace -degustace -návrhy řešení pro sklepní hospodářství.

Strojírenská výroba: -třískové obrábění -zámečnické a svářečské práce -výroba-strojní díly a součásti, kovové konstrukce, kotle, kontejnery -kovovýroba -kovové dílce pro výrobu nábytku, stolové nohy, podnože -soustružení -frézování -CNC obrábění.

Společnost KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. jak již její název napovídá, se specializuje na prodej a montáž různých druhů kamen a kotlů. V našem sortimentu naleznete kotle na uhlí a peletky, peletová kamna, tepelná čerpadla, ale i grily. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na adrese Těšínská 530/300, Ostrava - Radvanice. Prodej, montáž, oprava, servis: - ...

Zemědělská výroba a prodej zemědělských výrobků. Výroba a opravy zemědělských strojů. Služby mechanizačními prostředky. Truhlářství. Montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení. Silniční motorová doprava nákladní. Provozování čerpací stanice s palivy a mazivy.

Truhlářství. Výroba: - dřevěné obaly - palety.

Zabýváme se především zámečnickou výrobou a obráběním. Vyrábíme: - brousící stroje na vodorovné stavební konstrukce z betonu, terrazza, mramoru - ramenové brusky pro kameníky na povrchovou úpravu hřbitovní architektury a stavebních dílců - vibrační stolky na betonovou směs - kovový nábytek - vestavby do užitkových automobilů - ...

Společnost SaK TECHNOLOGY s.r.o. se zabývá návrhem, výrobou a distribucí kompaktních sestavních vzduchotechnických jednotek.

Společnost provozuje Internetový obchod s nábytkem a nákladní autodopravu do 3, 5 tuny.

Opravy, servis elektrických a plynových zařízení. Měření emisí. Školení obsluh plynových zařízení.

Výroba: - nábytek na zakázku.

Prodej: - hydraulické jeřáby - hydraulické testry Webster Instrument - prvky pro hydraulické obvody Výroba: - armování vysokotlakých a nízkotlakých hydraulických hadic - nádstavby nákladních vozidel. Velkoobchod: - technické hadice - rozvody tlakového vzduchu.

Společnost BOS HK a.s. ze zabývá prodejem nářadí, nástrojů, měřidel a přístrojů. V nabídce máme bohatý sortiment zboží pro profesionální použití i pro kutily. Naše prodejny najdete v Proboštově u Teplic, v Praze a také ve Zlíně, dále provozujeme internetový obchod. Působíme jako jedna z největších obchodních firem v Evropě a zajišťujeme výhradní ...

Jeřábnické práce a pronájem autojeřábů. Mobilními autojeřáby zajišťujeme výškové jeřábnické práce, montáž a demontáži konstrukčních celků, betonování nosníků, manipulaci s pilíři a jinými těžkými nebo objemnými celky apod.

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Služby v oblasti subdodávek pro strojírenství - mezinárodní obchod v rámci zemí západní Evropy. Dodáme obráběné strojní díly, zámečnické výrobky, výrobky z plechu. Práce: - soustružení - frézování - broušení - povrchové úpravy.

Internetový obchod, prodej, eshop, e-shop: - ochranné pracovní a bezpečnostní oděvy - pracovní bezpečnostní obuvi - sportovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky, úklidové pomůcky - montérky pro děti i dospělé - bezpečnostní značení. Čištění, úpravy oděvů. Potisk textilu.

Zemědělská činnost - bazar se zemědělskou technikou

ISO 9001:14001 IEN ISO 9001:14001. Výroba, kovovýroba, pronájem, půjčování, prodej, komplexní servis: -kontejnerů -kontejnery obytné, skladové, stavební, zateplené, temperované -jiné buňky -kontejnerové systémy pro zařízení a vybudování: -staveniště -kanceláře -ubytovny -šatny -prodejní prostory -sociální ...

1. jihomoravská stavební, s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis klimatizací do domů, bytů a kanceláří.

AZ LASER Systems s.r.o. se zaměřuje na montáž, demontáž, stěhování a repase laserových strojů TRUMPF.

Výroba a distribuce obalových materiálů z polyethylenu. Firma vyrábí HDPE a LDPE fólie, tašky a sáčky. Možnost výroby paletového množství PE obalů na zakázku.