CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Scooter center Prodej značek : ( SHINERAY, BENZHOU GROUP, BIG MT ) : - motocykly - čtyřkolky - scootery - krosové motokáry - motorové čluny - vodní skůtry - vybavení pro vodní sporty - motocyklové příslušenství. Prodej a stavba: - luxusní automobily ( COBRA 427, Minotaur MK 2 - supersport ). Sídlo firmy: Horušice č.p.98, 285 73

Centrum nábytku GOLD 2 Nábytek maloobchod i velkoobchod. Nábytek: -nákup a prodej -montáž i rozvoz -výroba -dovoz. Maloobchod, velkoobchod: -veškerý nábytek -bytové doplňky -koberce. Výroba skříňového nábytku: -kuchyně -kanceláře -ložnice -obývací pokoje.

Výroba: - chladicí a nízkoteplotní zařízení pro zdravotnictví - bezpečnostní systémy, příslušenství - laboratorní zařízení - průmyslové chlazení kapalin - ventilátorové výparníky - kondenzační jednotky.

Technologie pro vodohospodářství a úpravu vody včetně výroby: - pásových lisů - mobilních odvodňovacích stanic - pásových zahušťovačů - technologie pro zahušťování a odvodňování různých druhů upravených kalů.

Výrobní program firmy tvoří: - těžké ocelové konstrukce - potrubní mosty - atypické zateplené i nezateplené výrobní a skladovací haly - včetně opláštění a prosvětlovacích prvků - atypická ocelová vrata a dveře (zateplená i nezateplená) - ocelové prosklené výkladce a dveře - protipožárních uzávěr typ DASIP ( firma je smluvním výrobcem ...

Pronájem výpočetní a kancelářské techniky. Hlavní pobočka a sklad: U Ekektry 886/2e Praha 9 - Hloubětín PSČ 190 00

Stavební práce: - zednické - obkladačské, montáž sádrokartonu a minerálních podhledů - instalatérské - topenářské - pokrývačské a tesařské - malířské a lakýrnické - klempířské - elektromontážní - zámečnické veškeré - podlahářské ( pokládání všech druhů podlahových krytin) - izolatérské, izolace staveb proti vlhkosti Prodej a ...

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky. Instalace a správa počítačových sítí včetně technologie Wi-Fi. Instalace linuxových severů a routerů. Bezdrátový internet.

Výroba, prodej: -stojany a držáky na jízdní kola -venkovní i vnitřní použití -řadové stojany -speciální držáky do prodejen kol -stojany na kola s reklamní tabulí -malé stojánky na kola.

Prodej: -nafukovací čluny -lodní zboží -lodní motory -laminát + ALU lodě -říční obytné lodě -vodní skútry -elektromotory -přívěsy a příslušenství pro lodě .

Velkoobchod, prodej, distribuce: Elektroinstalační materiál Kabely a vodiče - vodiče, silové kabely, pryžové kabely, sdělovací kabely, speciální kabely, topné kabely, šňůry, flexošňůry, příslušenství kabelů. Rozvodné systémy - vnitřní rozvod, lišty a příslušenství, soustava do betonu, kabelové nosné žlaby, kabelové rošty, kabelové ...

Zajišťují prodej a poradenství v oblasti ochrany proti odposlechu, prohlídky kanceláří a prevence proti odposlechu. Současně poskytují i permanentní ochranu.

Výroba: - topení - nerezové interiérové doplňky - nerezové interiérové skleněné posuvné dveře - nerezové zábradlí Zakázková kovovýroba z nerezu (pro potravinářství, chemický průmysl, vinařství, ...)

Divize (BU) Pohony-výrobní program: -měniče pro hlavní pohon pro trolejové napětí -střídavé měniče pro hlavní pohon pro drážní aplikace -měniče pro stejnosměrné a střídavé pomocné pohony -pojezdové NiCd baterie a nabíječe baterií -přepěťové ochrany -palubní diagnostika. Divize (BU) Trakční motory-výrobní program: -AC Trakční ...

Kovářské práce. Výroba - mříže - vrata - ploty - krbové nářadí - ostatní kovářské výrobky.

Kompletní zabezpečení bytů a objektů, prodej, montáž, servis: -bezpečnostní a elektronické systémy: -bezpečnostní zámky, trezory, mříže -trezorový dveřní systém ATRA a DIERRE -elektronická zabezpečovací signalizace-kabelová, bezdrátová, připojení na PCO, monitorování a programování pomocí počítače -uzavřené televizní okruhy CCTV ...

Prodej - úklidové pomůcky Prodej - kuchyňské potřeby

Distribuce: - moderních technologií pro estetickou medicínu a beauty centra. Italský přístroj R.B.S.Overline. Prodej: - tělové zeštíhlujícíc zábaly Body Wrap pro kosmetické, lázeňské a terapeutické salóny či relaxační zařízení. Pořádání školení.

Zámečnická a strojírenská výroba: - kovové ploty - mříže - grily - brány - zábradlí - kovové komponenty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spotřební materiál pro tiskárny, kopírky, faxy -tonery, cartridge, válce -datová média -kancelářský papír -kopírovací role -plotterové role -samolepící etikety -fotopapíry -tiskárny -laserové -inkoustové -multifunkční zařízení HEWLETT PACKARD -tiskárna, kopírka, skener, fax v ...

Výroba hydraulických agregátů a prodej hydraulických prvků ARGO HYTOS. Prodej průmyslových maziv MOLYKOTE a průmyslových lepidel PERMABOND a DOW CORNING. Prodej chemických přípravků pro elektrotechnický průmysl - KOLB, ELECTROLUBE, ELSOLD. Vysokotlaká hydraulika - nářadí SPX Power Team. Průmyslové tlumiče WEFORMA.

Dodávky: - pájecí a odpájecí zařízení - tavidla - pájky - cíny - odsávačka cínu. Projekty antistatických pracovišť na klíč.

Renovace školních tabulí - broušení - tmelení - lakování 2x - barvy černá nebo zelená