CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Strojírenská výroba. Zakázková výroba dílů konzolových regálů. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - stožáry - rampy - zábradlí - ocelová vrata, dveře, brány - oplocení. Výroba ocelových částí budov, schodiště, příčky. Výroba palet . Děrování pásnic profilů IPE 160 – 330 pro regálové systémy Povrchové úpravy - lakování, ...

Návrhy a realizace okrasných zahradních koupacích jezírek, nádrží, bazénů. Vyrábíme foliové bazény v široké škále tvarů, vzorů a barev. Příslušenství pro bazény: - chemie - osvětlení - filtrační jednotky - protiproudy - žebříky. Příslušenství pro jezírka: - fólie - filtrace - UV lampy - fontány a vodotrysky. Provádění ...

Technické služby, TS: - zimní údržba komunikací - čištění chodníků - recyklace - sběr, třídění a odvoz odpadů - správa komunikací a údržba veřejného osvětlení.

Grafici, designéři, reklama fóliová, nápisy, tabule. Výroba: -řezaná reklama -velkoplošný tisk -orientační systémy. Prodej: -fólie-Multifix -desky-Forex, Kapa -ořientační systém-ACS -materiál pro potisk-Rexam.

Flashlube - Aditiva, maziva a oleje. Spolehlivé a patentované přísady do automobilových olejů a do pohonných hmot dieselových a LPG/CNG motorů. Aditiva a příměsi do paliv. Ochrana ventilů pro diesel, naftu, LPG a CNG; osvědčená maziva Flash lube na ventilová sedla.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti revize plynových kotlů, tlakových nádob a prohlídek nízkotlakých kotelen. Při prohlídkách proškolíme vás i vaše zaměstnance a včas vás upozorníme na nutnost opakování veškerých služeb.

Servis kancelářské techniky: -renovace tonerů -servis tiskáren -spotřební materiál.

Výroba - ocelové konstrukce Výroba - technologická zařízení Zámečnické práce

Výroba, prodej, distribuce: -nábytek na míru, realizace interiéry, kuchyně, vestavěné skříně, obývací pokoje a další. -zakázková výroba nábytku z lamina, dýhy i dřeva -nábytek do atypických prostor, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice, dětské pokojíčky, postele, koupelnový nábytek, nábytek ...

Správa a montáž počítačových sítí. Opravy a údržba: -výpočetní technika. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Televizní a satelitní systemy, UPC direkt. Zabezpečovací systémy. Kamerové systémy. Telekomunikace. Turnikety. Docházkové a přístupové systémy. Vjezdy, závory, parkoviště. STA, SAT.

Prodej, servis: -traktory, sekačky, křovinořezy a pily -plotostřihy, provzdušňovače, kultivátory a štípačky. -značky MTD, Bolens, Yard-Man, CubCadet, Dakr, Marunaka, Hitachi, Crafsmann, Wolf-garten, Gardena, Homelite, AMA

Distribuce a dodávky: - válečkové řetězy - dopravní řetězy.

Zámečnické práce Nouzové otevírání - byty

Kompletní vybavení a zařízení pro prodejce nových a ojetých automobilů na klíč: -nejširší výběr stojánků na prospekty -vybavení autosalonů, autobazarů, prezentačních výstav -stojany pro osobní automobily pro vnitřní i vnější použití -nájezdové rampy, zdvihací zařízení hydraulické, mechanické, otočné, pevné -zařízení pro ...

Prodej a servis počítačů APPLE a příslušenství. Prodej tiskáren s spotřebního materiálu pro tisk. Návrhy a realizace počítačových pracovišť.

Bazar, prodej, servis: -software -výpočetní technika -repasované počítače, monitory, tiskárny -počítačové sestavy na přání.

Zpracování a výkup: -kabely -plasty -barevné kovy -elektromotory -chladiče -akumulátory -jističe -stykače -počítače aj. Výroba, prodej: -plastové regranuláty -polyethylenové pytle na odpad.

Zámečnické práce. Ocelové konstrukce.

Opravy karosérií a stavební zámečnické práce.

Prodej, velkoobchod: - zdvihací zařízení - elektrické lanové, řetězové kladkostroje - ruční zvedací zařízení - vakuové manipulátory - sloupové otočné jeřáby - vzduchové kompresory - náhradní díly.

Pobočka. Prodej, velkoobchod: - zdvihací zařízení - vázací prostředky - řetězové, lanové, textilní vazáky - elektrické lanové navijáky - stavební vrátky - kovářské výhně - elektrické ventilátory.

Svařování, svářečské práce. Služby: - doškolení, přezkoušení svářečů - kurzy svařování - svářečský dozor.

Pronájem - výškové plošiny Výškové natěračské práce Výškové práce Výškové klempířské práce Výškové pokrývačské práce