CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej - detektory kovů MINELAB, DeepTech, Garrett, Nautilus, Coiltek a jiné značky

Montáž, dodávka: - topné systémy - měřicí technika - inženýrské sítě - mobilní kotelny.

Lakýrnické práce Malířské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce.

Výhradní dovozce filtrů BALDWIN do ČR: - vzduchové, olejové, palivové, hydraulické filtry.

Provádím: - čištění výpočetní techniky, rozvaděčových skříní - pravidelné výměny filtrů.

Výroba: - soustružnické, revolverové a automatové nože, CNC.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, atest: -vodotěsné betonové jímky na žumpy a nádrže -plastové jímky a septiky -plastové nádrže pro potravinářské účely -odlučovače tuků -odlučovače ropných látek -biologické čistírny odpadních vod -bazény a brouzdaliště. Velkoobchod, maloobchod: -betonové roury, skruže, vpusti, žlaby, dlažby, ...

Maloobchodní a velkoobchodní prodej, export, import. Výroba a návrh: -kychyňské linky -obývací stěny -dětský nábytek -koupelnový nábytek -kancelářský a výstavní nábytek pro podporu prodeje -architektonické studie interiérů na počítači. Certifikace systému řízení výroby dle normy ISO* 9001:2001.

Prodej, servis: - stroje pro zpracování korespondence - výplatní stroje Skládání a vkládání písemností do obálek: - zalepení a odeslání obálek.

Výroba nástrojů. Kovovýroba.

Distribuce a výroba nerezových a ocelových zásobníků a ohřívačů vody o objemu 10 až 10 000 litrů..

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: - ochranné pomůcky pro pokrývače. Půjčovna: - lešení - vibrační stavební stroje. Práce: - tesařské - klempířské a pokrývačské.

Prodej, montáž: - fotovoltaické elektrárny.

VÝROBA OBALŮ - PRODEJ - BALENÍ NA ZAKÁZKU Exportní balení strojírenských výrobků. LOŽENÍ A FIXACE : - vagóny, kontejnery, kamiony. Speciální balení-elektronika, umělecká díla, zbraně, nábytek. VÝROBA : - dřevěné obaly - bedny, latění - ochranné obaly na míru - pěnové fixační prvky - přepravní boxy pro automobilový průmysl. - ...

Výpočetní technika: - PC - opravy, komplexní servis v dílně i u zákazníka - lokální počítačové sítě - projekce, instalace, servis - software, hardware - komplexní dodávky - prodej - počítače.. - kamerové a zabezpečovací systémy

Vývoj, výroba, prodej: - zemědělské stroje - sekačky - mulčovač - nakladač - půdní vrták - fréza - bubnová sekačka - traktor farmář - malotraktory - sněhové frézy - belarus traktory.

Prodej - protipožární a WC revizní dvířka Rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Rekonstrukce - koupelny.

Vývoj a montáž: -mechanické a elektromechanické sestavy -jednoúčelové stroje.

Nové rozvody vody, topení, plynu a opravy stávajících rozvodů. Rozvody technických a medicinálních plynů. Instalace kotlů na plyn, elektřinu či pevná paliva. Instalace a výměny van, sprchových koutů, bidetů, umyvadel apod. Stavební zámečnictví a nerezová výroba. Výroba a montáž garážových stání a přístřešků, zábradlí, bran a branek. Dodávky a ...

Jeřábnické práce - pronájem jeřábu. Provádíme montážní stavební a výškové práce, manipulaci s těžkými břemeny. Sídlo Praha Letňany.

Rekultivace, sanace: -veškeré skládky -využití stabilizovaného kalu z čistíren odpadních vod -čištění rybníků, retenčních nádrží, koryt řek a potoků -likvidace odpadů -výroba hnojiv a kompostů -výroba umělých zemin -vytěžení lagun -prodej paliv a maziv. Nabízí: -čištění rybníků, koryt řek a potoků -doprava a zemní práce ...

Kalibrační laboratoř: - vyměřování objemu sudů a nádrží - kalibrace vah s neautomatickou činností sloužících jako měřidla nestanovená.