CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, montáž, servis, oprava: -garážová vrata (sekční, rolovací, výklopná), dvoukřídlá -průmyslová vrata (sekční, rolovací) -vjezdové brány (otočné, posuvné) -automatické pohony garážových a průmyslových vrat a vjezdových bran -ploty a plotové pole -plastová okna.

Velkoobchod - gastro zařízení Údržba, správa - nemovitosti Velkoobchod - čistící prostředky Úklidové služby - pravidelné a speciální úklidy.

Prodej: -vybavení pro autoservisy. Revize: -automobilových zvedáků.

Výroba - sáčky - pytlíky. obaly Praní - žehlení.

Výroba, e-shop: - dárkové krabičky svatební, k narození dítěte atd.

Výroba: -mříže -vrata -branky -brány -transportní a kovové palety. Rekonstrukce a sanace: -průmyslové podlahy. Hydroizolace: -tepelné zvukové izolace. Beton: -frézování -broušení -řezání -vrtání. Dodávka: -průmyslové podlahy na bázi umělých pryskyřic -betonové -se vsypy -lité syntetické a syntetické ...

Autorizovaný prodej a servis pro značku MERCEDES-BENZ. Prodej: -osobní automobily, LKW, užitkové, BUS -náhradní díly. Servis: -osobní automobily -užitkové, nákladní vozidla, autobusy -ruční mytí automobilů.

Prodej, servis a výroba zdravotnické techniky: -přístrojové stolky a vozíky -zdravotnický software -přístrojové vybavení pro veterinární ambulance.

Výroba, prodej: - sedací soupravy, válendy - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - dveře. Výroba, montáž: - vestavěné šatní skříně.

Opravy a údržba: - kancelářské a počítací stroje včetně elektronických zařízení na zpracování dat.

Průkazy energetické náročnosti budov Projekce - technické zařízení budov vytápění Energetické audity Inženýrská činnost v investiční výstavbě Projektové práce Odborně technické posudky Projekce - technické zařízení budov vzduchotechnika

Výroba: -stroje a linky na zpracování pastových hmot (tuky, tmely, silikony) -vyprazdňování zásobníků, sudů -dávkování, plnění, uzavírání kelímků, kartuší atd.

Naše firma se zabývá prodejem spojovacích materiálů a brusiva. Dodáváme šroubky, vruty, matice, podložky, závitové tyče, štouby do plechu, brusivo a to vše za přijatelné ceny. Prodej: Šrouby: -šrouby se šestihrannou hlavou a HV šrouby -šrouby se šestihrannou hlavou a se závitem k hlavě DIN 933, DIN 931, s jemným částečným závitem DIN 960, ...

Prodej, servis, pronájem: - kancelářská technika.

Opravy počítačů ochrana před viry, odstranění spyware a viru, zabezpečení počítače optimalizace chodu operačního systému odstraňování hardwarových závad, případná výměna komponent pravidelná údržba počítače záchrana dat i z nefunkčních počítačů řešení problémů s připojením k internetu, problémů s tiskem poradenské služby v oblasti ...

Prodej: -svařovací a pálící stroje a příslušenství ESAB, SAF, OERLIKON a CEMONT -přídavné materiály pro svařování -svařovací hořáky a příslušenství ABICOR BINZEL -ohýbačky kovových profilů HERBER ENGINEERING AB. Zaruční a pozáruční servis. Poradenství.

Centrum úspor energie. Nabízíme široký sortiment služeb a produktů: - solární panely - tepelná čerpadla - fotovoltaické systémy - otopné systémy - klimatizace - poradneství - a mnoho dalších.

Maloobchod, prodej, půjčovna: -stavební technika -náhradní díly zemních strojů. Prodej: -zuby, břity, speciální protiotěrové profily pro zemní stroje -otěruvzdorné plechy HARDOX, BRINAR -podvozkové díly pásových strojů -pryžové pásy pro minirypadla -hydraulická kladiva RAMMER, ARROWHEAD pro rypadla -nástroje (např.špice, ...

Inženýrská činnost ve výstavbě: - provádění staveb - projektová činnost ve výstavbě - výroba kovových konstrukcí - výkovky ze speciálních ocelí

Kovovýroba: -kovové palety především pro automobilový průmysl -kovové přepravní, manipulační, skladové palety. Prášková lakovna, svařování, montáž, ocelové konstrukce.

Kovovýroba. Zakázkové kovářství a zámečnictví. Lisování, ohýbání a vystřihování plechu za tepla i za studena.

Výměny bytových vodoměrů, poměrové i kalorimetrické měření tepla v objektech, včetně služby rozúčtování nákladů

Prodej - detektory kovů MINELAB, DeepTech, Garrett, Nautilus, Coiltek a jiné značky