CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba a montáž: -zámečnická výroba se zaměřením na výrobu montáž a opravu kovových součástí-zábradlí, oplocení, branky, brány. Drobné zámečnické práce pro Brno a okolí. Domácí práce a opravy všeho druhu. -poradíme nebo opravíme cokoliv a kdekoliv -služby v oblasti otevírání bytů především pro město Brno a blízké okolí, a to nonstop ...

Zámečnické práce: Provádění zámečnických prací. Oprava, montáž vložek, zámků, zámek, samozavírače. Drobná zakázková kovovýroba. Opravy a výroba dveří, mříží a oken.

Firma ANIMO PLUS, s.r.o. je provozovatel: -mobilní míchárny krmných směsí se zaměřením na služby šrotování a mačkání zrnin -distributor sojového extrahovaného šrotu a minerálně-vitaminózních doplňků do krmných směsí pro hospodářská zvířata značky SCHAUMANN. Firma je vlastníkem dvou mobilních mícháren krmných směsí typu Gmelin FD ...

Výroba, prodej a servis - laboratorní elektrické přístroje - lékařské elektrické přístroje.

Výroba, prodej, půjčovna a servis - ULLA letadel Pilotní škola

Strojírenství. Povrchová ochrana špičkovými materiály: -PA, E-CTFE, ETFE, PVDF, PE, PFA, PPS, FEP, E-FEP, PTFE -"vločkované" materiály -bezrozpouštědlové pryskyřice. -chemická odolnost -pružnost -otěruvzdornost.

Prodej, servis a opravy: -váhy -kolejové -silniční -průmyslové -obchodní.

Prodej, montáž, servis: -solární systémy - kolektory pro ohřev teplé užitkové vody (TUV).

Tváření a zpracování plechů na CNC strojích: - CNC řezání laserem - CNC vysekávání - CNC ohraňování Dělení materiálu. Svařování. Výroba a montáž: - kovové podhledy - trapézové plechy. Výroba, montáž: - integrované stropy - kovové příčky - kovové dveře - kovové protipožární dveře - oběhové jednotky - čisté zóny a ...

Výroba - sběrné šachty na chemikálie kyseliny a louhy Výroba - plastové septiky vložkování - jímky Výroba - plastové bazény - brouzdaliště vložkování - bazény Výroba - plastové nádrže - zásobníky na pitnou vodu (hrnanté i sudy) - typizované vodoměrné ...

Velkoobchod, prodej: - biologicky rozložitelné obaly.

Počítače, PC. Výpočetní technika: -prodej -servis.

Dovozce, distributor a prodejce strojů, nástrojů, nářadí, spojovacího materiálu, brusiva, pracovních oděvů a příslušenství vysoké kvality. Provozování specializovaných e-shopů a kamenné prodejny. Možnost dodání staveb, stavebních částí a stavebního materiálu.

Domácí pivovary s.r.o. – nabízíme domácí pivovary, varny piva. Chcete si uvařit vlastní domácí pivo? Náš domácí pivovar Vám tuto možnost dá. Na našich stránkách najdete také postupy vaření piva, pivní fórum a další informace o domácích pivovarech.

Prodej, poradenství, záruční a pozáruční servis u snímačů polohy, teploty a tlaku, elektrických pohonů, regulátorů teploty.

E-shop: - potřeby pro hasiče - požární hadice - proudnice - savice - hasičské armatury - hasičská čerpadla - plovoucí čerpadla Cyklon - elektrocentrály Pavliš Hartmann - hydrantové systémy - ruční hasicí přístroje - certifikované ochranné prostředky - zásahové obleky Deva - zásahová obuv Prabos - přilby a zásahové ...

Služby: -veškeré zeměměřické práce -zpracování podkladů pro geometrické, polohopisné a výškopisné plány, projekty a ke vkladu do katastru nemovitostí -vytýčení vlastnické hranice, zaměření staveb, oddělení pozemků -zaměření inženýrských sítí -práce odborného geodeta na stavbách. Prodej: -geodetické přístroje a potřeby.

ACM Drahoš servis - opravy motorových vozidel - výroba závodních automobilů - výroba ultralehkých letadel - výroba součástí letadel - úpravy motorů do ultralehkých letadel - svařování oceli, nerezu, hliníku metodou TIG

Montáž a prodej: - izolace - stavba - chladírna - mrazírna - plastové nádrže - opláštění budov - akustické a minerální podhledy. Sádrokartonářské práce. Poradenství. Pneuservis.

Prodej, e-shop: - počítače a komponenty - tiskárny - elektro - hry, hračky - kancelářské potřeby - smíšené zboží.

Prodej: - výpočetní technika, počítače.

Prodej, montáž, servis: -kancelářské potřeby -kancelářský nábytek ALFA Říčany -okna, dveře, zimní zahrady -žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu -židle, parapety.

Práce: -zámečnické a svářečské práce -klempířské práce -opláštění budov -výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: -specializace na kovový nábytek -šatní skříně, boxy, lavice -kovový kancelářský nábytek -archivní regály, skříně, trezory -kovový školní nábytek -dílenské skříně, ponky, vozíky -koše, věšáky, zrcadla -keramické nože.