CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Export-import: -konstrukční profily FIBERSIT -NanoD8 - Nanomateriály & Nanovýrobky -panely pro fotovoltaické elektrárny -vertikální větrné turbíny -elektrické čtyřkolové skútry.

Zasilatelství Dodávková doprava Nákladní doprava (i návěsy) Realizace - westernová městečka a ranče Demoliční práce Zemní práce - strojní i ruční výkopové práce Pokládka - dlažba Zámečnické práce - kovářské práce

Montáž: -všechny typy výtahů včetně dopravy, kompletní dodávky ostatních souvisejících prací.

Stolařské a truhlářské práce: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský a interiérový nábytek - schodiště - ložnice - dětské pokoje - obložení zárubní a dveří - interiérový nábytek.

Služby: - oblast výroby a dodávky tepla - rekonstrukce tepelných zdrojů - měření a regulace tepla - úspory tepla. Výstavba: - kotelny.

Projektování, modernizace, montáž a servis elektročástí, ovládání a elektropohonů průmyslových strojů, zdvihacích a dopravních zařízení. Revize, prohlídky a zkoušky.

Tepelná čerpadla. Solární systémy. Instalace vody, topení.

E - shop a prodej: -vybavení dílna a domácnosti -zahradní technika -krby -krbová kamna -dřevěné pelety -ekologické palivo -úklidová technika -autopříslušenství -měřící technika -obráběcí stroje -ruční a elektrické nářadí -svářečky -svítilny -stavební stroje. Doprava: -rozvoz zboží po celé ...

Prodej zahradní a lesní techniky.

Autoservis, oprava, servis: -osobní a užitková vozidla, karoserie, motory, převodovky, výfuky, brzdy, nápravy, startéry, alternátory. -diagnostika Bosch -výměna rozvody, čelní skla, oleje, brzdy, spojky, těsnění pod hlavou, tlumiče, řemeny, díly řízení, poloosy -kompletní vyřízení pojistných událostí a zapůjčení zdarma náhradního ...

Spotřební materiál pro tisk a kopírování: -tonery, inkousty, pásky, termotransferové folie -AGFA, BROTHER, CANON, CITIZEN, DEVELOP, EPSON, FUJITSU, GENICOM, HP, IBM, KYOCERA, LEXMARK, MINOLTA, OKI, PRINTRONIX, RICOH, SAMSUNG, TALLY, TEKTRONIX, XEROX.

Servis, revize, prodej: - hasící zařízení - hydranty - plnění hasících přístrojů. Kompetentní služby v oblasti PO a BOZP.

Autoservis. Stanice technické kontroly. Technické prohlídky uvedených vozidel: -autobus M2, M3 -nákladní automobil N2, N3 -přívěs, návěs 03, 04 -traktor T -traktorový přívěs, návěs OT -přívěs 02, 01. Evidenční prohlídky uvedených vozidel. Možnost zajištění emisí v areálu. Odtahová služba. 1 km od dálnice Praha-Plzeň.

Lesnictví. Těžba, zpracování, prodej dřeva. Dřevovýroba. Opravy: -nákladní automobily -lesnické stroje -traktory. Silniční doprava dřeva.

Montáž, servis a prodej klimatizací Daikin, LG, Toshiba a tepelných čerpadel Daikin Altherma a LG Therma V. Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -tepelná čerpadla vzduch-voda, vzduch-vzduch.

Prodej a montáž - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy Prodej - samolepící etikety Prodej - výpočetní technika (notebooky, stolní počítače, netbooky, tiskárny, ...) Servis - výpočetní technika Tvorba a zpracování - www stránky

Výroba a montáž: - čistírny odpadních vod - neutralizační stanice - mikrofiltrace - ultrafiltrace - odparky - odstředivky - odmašťovací stroje - linky povrchových úprav - odmašťovny - odmašťovací boxy - pračky vzduchu - ekologická zařízení - zásobníky - nádrže z polyetylenu a polypropylenu - zahradní bazény - ...

Výroba a prodej: -kompletní vybavení interiérů -ložnice -postele -matrace -kancelářský nábytek -PC stoly -kancelářské židle, křesla -dětské pokoje -skříně -sedací soupravy -atypický nábytek (lamino, dýha) -šatny, šatní skříně -kuchyně.

Prodej strojů a zařízení pro těžbu štěrkopísků a jejich úpravu drcením, tříděním, praním a dehydrací. Úprava minerálních kalů koagulací - srážením.

Výroba a půjčovna: -sklolaminátové lodě.

Prodej, servis: -kancelářská technika -kancelářské potřeby -spotřební materiál -tonerové kazety -diskety -DVD, CD -značkové PC -tiskárny CANON, HP, EPSON -laminovací, řezací, sešívací stroje -skartovací stroje -datová media a doplňky k PC -route 66 -kazetové pásky do psacích strojů a tiskáren -kopírovací stroje nové ...

Provádí: - recyklace a renovace tonerových kazet do laserových tiskáren a malých kopírek. - prodej a servis kopírovacích zařízení a spotřební materiál MITA. - prodej a servis laserových a inkoustových tiskáren HEWLETT PACKARD. Prodej renovovaných tonerů značek: HP, CANON, EPSON, MINOLTA, IBM, STAR, APPLE, SHARP, UNISYS, aj.

Výroba - 3D reklamy - atypické interiéry - filmové a reklamní dekorace - stavba výstavních expozic Povrchové úpravy

Montáž, opravy, revize: -tlakové nádoby -kotle.

Průmyslová automatizace: -řízení linek -řízení strojů -sběr dat.