CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Velkoobchod: -papírenské a kancelářské zboží -balící papír, bublinkové folie, kleště, otvírače, lepící pásky, lepidla, motouzy -doplňky pro PC, etikety -hygiena, úklidové pomůcky -kancelářské potřeby -knihy, bloky, sešity -papíry, obálky, pásky, tonery -psací potřeby, pytle, sáčky, tiskopisy -potřeby pro archivaci.

Truhlářské práce, výroba, prodej: -kuchyně na míru, kuchyňské linky, obývací i dětské pokoje, ložnice, postele, dveře, schody, podlahy, vestavěné skříně, obývací stěny, ložnice, nábytek na míru, vestavěné skříně, koupelnový nábytek, kancelářský nábytek, dveře, schody, zahradní nábytek, pergoly, obložkové zárubně. Pokládáme plovoucí ...

-Dodávky ekologických technologií zplynovaní biomasy a paliva z komunálních odpadů na výrobu elektrické energie s vysokou účinností. -Technologie na likvidaci nebezpečných plynných a kapalných odpadů přímo ve výrobě. -Plynové motory a kogenerační jednotky. Stavba jachet Pronájem jachet

Prodej, servis: -zemědělská technika -traktory, kombajny, manipulátory a zemědělské stroje -náhradní díly.

Kovovýroba: -přesné plechové díly -plechové skříňky -menší svařované konstrukce z ocelových profilů -laserové vypalování. Prášková lakovna: Roupov 28, tel. 377980667, 377980528.

Kovovýroba - nerez. Konstrukce, výroba, montáž, servis, opravy, poradenství: - gastronomická zařízení - velkokuchyně: - pro hotely, jídelny, restaurace, bary, nemocnice, apod. - pro studenou i teplou kuchyni - pro přípravu, zpracování, porcování, úpravu, ohřev, výdej, chlazení apod. - nerezový nábytek - pracovní desky a stoly, ...

Výkup, prodej a opravy palet. Paletové hospodářství: - evidence a zpětná přejímka palet. Likvidace poškozených palet.

Servis, prodej: - kancelářská, výpočetní technika.

Výroba a opravy: -speciální nástavby VLH (volně ložené hmoty) -sklápěcí nástavby -výměnné nástavby -opravy podvozků. Práce: -zámečnické -obrábění kovů.

Truhlářství - nábytek na míru z lamina i masivu: - kuchyně - kancelář - pokoje.

Firma AZW, a.s. je zaměřena na projektování, dodávky, instalace, revize a servis: -silnoproudých zařízení bez omezení napětí a prostředí -slaboproudá zařízení: -telekomunikační systémy -zabezpečovací systémy EZS -elektrické požární signalizace EPS -místní - evakuační rozhlas PA, NZS -strukturované kabeláže SK -jednotný čas JČ ...

Služby v oblasti bezpečnosti práce Revize - hasící přístroje - hydranty Služby v oblasti požární ochrany Revize, kontroly a čištění - komíny Poskytování - služby pojišťovacích makléřů Vymáhání - pohledávky Právní poradenství

Certifikace systémů jakosti výrobků. Montáž a opravy: -měřící a regulační technika -komponenty pro navíjení elektromotorů a jiných zařízení -navíjecí dráty -manometry -teploměry -kalibrace -měřící přístroje.

Prodej: - těsnění profilové, lisované, ploché - ucpávkové šnůry - mechanické ucpávky - stírací kroužky - kroužky - rotační těsnění - symetrické těsnění - materiálové listy. Provozovna: - Český Těšín, Jablunkovská 853.

Prodej telekomunikační techniky: - mobilní telefony - telefoní ústředny, telefony a zařízení pro pevnou linku - vysílačky - baterie - kabely - nabíječky - elektronika - audio-video kazety - hračky na dálkové ovládání.

Montáž, servis, opravy, prodej telekomunikační techniky: -telefonní ústředny -faxy -kopírky -scannery -modemy -telefony -zabezpečovací technika.

Prodej, servis, sklad: Prodej: -zemědělská technika -komunální technika -hračky Servis: -záruční a pozáruční servis veškeré techniky John Deere -zámečnická činnost -diagnostika, opravy, montáže -opravy traktorů Zetor -opravy komunálních vozidel Magma a komunální techniky Sklad: -náhradní díly na zemědělskou techniku ...

Výroba, výzkum a vývoj: -přesné pohonné systémy (motory, pohony, lineární pohonné systémy, servomotory, kuličkové šrouby). Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Prodej, servis, pronájem, leasing: - faxy - kopírky.

Opravy, prodej a pronájem kancelářské techniky se zaměřením na značku CANON,

Kovovýroba: -mříže, brány, vrata -zámečnické práce -montáž žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu -zasklívání balkonů a lodžií -montáž sekčních vrat včetně pohonů.

Zásobování, velkoobchod, prodej: -pro hotely, penziony, školní jídelny, podniková, školská a nemocniční zařízení, dětské domovy apod.: -gastro-sklo, porcelán, menážky, příbory, nože, kastroly, pánve, kelímky, tácky, misky, míchátka apod. -úklid-mycí, čistící, desinfekční prostředky, včetně specielních, úklidová technika a pomůcky, hadry, ...

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Práce: -zámečnické -stavební.