CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, servis: - počítače - kancelářská technika.

Prodej: - ruční a elektrické nářadí - kovoobráběcí, dřevoobráběcí stroje - závitořezné nástroje - instalatérské nářadí - měřidla - brusivo. Řezání vodivých materiálů na moderním CNC drátovém stroji. Speciální čištění potrubních systémů. Ekologická likvidace odpadů.

Nabízíme: - praní, žehlení a mandlování prádla. - půjčování strojů na čištění koberců a čalounění.

Naše služby: - poradenské služby v oblasti hardware - prodej kancelářská a výpočetní technika.

Technická bezpečnost práce a požární ochrana.

Služby: - návrhy a projekty automatizace na klíč - dodávky řídicích systémů (PAC, PLC) firmy GE Intelligent Platforms - dodávky řídicích systémů pro trolejové dopravníky firmy LJU Automatisierungstechnik GmbH; - elektromontážní práce - prodej a servis osobních počítačů a příslušenství - servis řídicích systémů, informačních nadstaveb a ...

Lité potěry Sádrové omítky Zámečnické práceopravy, rekonstrukce - kování - lustry

Zakázková kovovýroba - stojany na lyže - stoly a lavice - zastřešení bazénů

Lepení izolačních a dekoračních obkladových dlaždic . Montáže technologických celků a zařízení.

Servis: - pc stanice - pc sítě - telefonní ústředny - TV-SAT. Montáž: - strukturované a optické sítě.

Prodej, maloobchod, eshop: - mobilní telefony - foto, kamery, mp3, mp4 - pamětové karty, gps navigace - visílačky, antiradary - elektro a kancelář.

Automatické výtahové dveře Prisma, kabinové a šachetní dveře Prisma. Výtahové stroje Prisma, výtahové motory Prisma, výtahy a výtahové modernizace Centoducati.

Realizace tepelných čerpadel pro bytové domy.

Výroba, distribuce, prodej: - obráběcí nástroje s primárním zaměřením na automobilový, energetický a hydraulický průmysl.

Konstrukční kancelář zaměřená na vývoj, konstrukci a detailování jednoúčelových strojů a linek, manipulačních a transportních zařízení.

Prodej: - diamantové brusivo - tmelelé brusné materiály - brusné nástroje a příslušenství Prodej: - mechanické přesné měřicí přístroje pro obrábění a tváření

Váhy RADWAG. Výhradní distributor vah značky RADWAG pro ČR. Prodej: - váhy laboratorní, analytické, přesné, zlatnické, lékarenské, sušící, počítačí, průmyslové, paletové, visuté, nemocniční, mikrováhy...

Maloobchod, prodej:ELEKTRO-PLANEO -elektro -televizory -kamery, foto -videorekordery, DVD -autoradia -kancelářská technika -hodinky, nástěnné hodiny, budíky -hudební nástroje -telekomunikační přístroje.

Prodej - doplňky pro klempíře - střešní krytiny polykarbonát - hřebíky, podložky, vruty, šrouby, spojovací materiál, železářství. Výroba a prodej: - střešní odvětrávače

Dodávka: - interiéry kanceláří - komplexní interiérové celky - bytový nábytek.

Prodej: -kompletní sortiment pro veškeré gastronomické provozy -fritézy -konvektomaty -sporáky -grily -chladicí technika -krouhače zeleniny -barové vybavení. -eshop. Nerezová výroba. Půjčování: -pivní zařízení. -servis, tel. 603889021.

Prodejní sklad Praha. Produkty: - prostředky protipožární ochrany - hasící přístroje - hydrantové vybavení - navijákové systémy. Služby: - dílenské opravy hasících přístrojů - revize hasících přístrojů - prodej požárních hlásičů - prodej bezpečnostních značek.

Prodej a instalace - stomatologická zařízení Servis - stomatologická zařízení Sklad a provozovna Obvodní 23, Hradec Králové, 503 32