CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Dodání, instalace, servis: - tepelná čerpadla - solární systémy - klimatizace - zařízení na úpravu vzduchu - řešení do bytů, kanceláří, výrobních prostor - značka Hitachi - výhradní dovozce klimatizace Ariston.

LOGITEXCZ, s.r.o. se zaměřuje na přímé využití energie z fotovoltaických elektráren, prodej ohřívačů vody, plynových a elektrických kotlů, topení a klimatizací.

Solární systémy, zámečnictví, vrata Hörman. Realizace a veškerý servis solárních elektráren na klíč, včetně dodávky jednotlivých komponent.

Návrh a realizace odsávání a filtrace prachu ve výrobních halách a podnicích, jako jsou svařovny, brusírny, dřevní provozy a stavebnictví. Využití najdou i v provozech se zpracováním, uskladnění a transportu potravin. Dále odsávání uhelného prachu z kotlů na tuhá paliva. Odsávání a filtrace prachu je možná i za využití centrálního ...

Prodej a servis kancelářské techniky.

Stavební firma: - kompletní stavební činnost - developerské projekty v bytové výstavbě - zemní a výkopové práce - ruční, strojní - výstavba solárních elektráren. Půjčovna stavebních strojů. Prodej, servis: - stavební jeřáby - mobilní betonárky. Prodej konstrukčních stěnových polystyrenových systémů.

Činnost - stavební činnost, inženýrské sítě, zemní práce - zámečnická výroba - truhlářská výroba - nákladní doprava.

Pronájem: -prezentační technika -audiotechnika -tlumočnické zařízení včetně kvalifikovaných tlumočníků Zajištění: -tiskovky -konference -kongresy Služby: -webdesign

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Pokud hledáte společnost, která vám dodá kovové konstrukce a výrobky z nejlepších materiálů a s nejmodernějšími technologiemi, pak je Temohpab s.r.o. tou pravou volbou pro vás. Tato společnost se specializuje na svářečské a zámečnické práce jakékoliv složitosti, a to s využitím high-tech zařízení, která umožňují precizní zpracování, řezání, ...

Bedo CZ, s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní a vnitrostátní dopravu, spediční služby a výkup palet.

Dalibor Jaroš se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

David Štěpánek se zaměřuje na umělecké kovářství.

František Hejda se zaměřuje na návrhy interiérů, truhlářské práce a kovovýrobu.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Zámečnictví, nástrojářství

IKMA spol. s r.o. se zaměřuje na výrobu plastových součástek a dílů a na nástrojářství.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá montáží a servisem klimatizační a topné techniky, pak je Komfort klima ta pravá volba pro vás. Ať už potřebujete ochladit nebo zahřát báš byt, dům, kancelář nebo výrobu, my vám nabídneme řešení na míru vašim potřebám a možnostem. Specializujeme se na montáž chladící a klimatizační ...

Konstrukce, návrh, realizace přepravní vozíky, nerezové prvky.

IMS Kovo, s.r.o. se zaměřuje na zámečnické a obráběcí práce.

Opravy silničních vozidel Klempířství a oprava karoserií Lakýrnictví

Půjčovna: - stavební techniky, stavebních strojů - zahradní techniky - elektro nářadí.

Společnost IRON SPARK s.r.o. se zabývá komplexní strojírenskou výrobou. Od dodání hutního materiálu a výpalků, přes následné opracování, svařování až po konečnou expedici. Zabýváme se zakázkovou i sériovou výrobou.

Jsme Vašim partnerem ve světe palet. Naše firma poskytujeme komplexní služby v oblasti paletového hospodářství. Zaměřujeme se na prodej, výrobu a výkup europalet. Dále provádíme opravy poškozených palet a odvoz a likvidaci nepoužitelných palet. Dále u nás můžete také zakoupit tvrdé i měkké palivové dřevo.

Firma Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis se sídlem v Ostravě a tradicí od roku 1990 Vám dodává laboratorní a zdravotnickou techniku do ordinací, nemocnic, ambulancí, laboratoří, lékaren a dalších zdravotnických zařízení v České i Slovenské republice. Kromě dodávek zdravotnické techniky Vám společnost OPTING servis poskytuje odborný ...