CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej, distribuce, dodávka pece a sušárny pro průmysl a laboratoře. Příprava a realizace projektů dle potřeb zákazníka. Termomechanika pro profesionální aplikace. Nejširší sortiment výrobků na světě.

Výroba: - trubkový stavebnicový systém - regály - vozíky.

Hlavní činností firmy je kovoobrábění na CNC i klasických obraběčských strojích. Svařování ocelových, hliníkových a nerezových konstrukcí. Zámečnictví. Zakázková i sériová výroba.

Výroba: -formy na vstřikovací, lisovací, vytlačovací a vulkanizační stroje -obuvnické a technické formy -odlévací modely. Výroba forem: - třískových obráběním na CNC strojích - odléváním ze slitiny hliníku na model a vytvrzením odlitku - elektroerozivním obráběním - hloubením. Zpracování modelářských podkladů. Digitalizace ve ...

Společnost CCR Infinitum s.r.o. se orientuje na výrpbu webových stránek, jejich správu a vývoj. nabízíme služby BOZP a požární ochrany a správu a údržbu IT. Orientujeme se na malé a střední firmy, kterým poskytujeme více doplňkových služeb na jednom místě.

On-line e-shop: - kvalitní dřevěný nábytek ze smrkového, bukového, dubového a borovicového masivu - dětské, patrové i manželské postele - šatní i policové skříně, nástavce - komody, prádelníky, knihovny, - solitery a ložnicové sestavy, - kuchyňské rohové lavice na míru - počítačové PC stoly, kancelářský nábytek.

Řemesla, služby - lisování - zámečnické práce - kovovýroba Výroba, konstrukce - lisovací nástroje

Výroba: -zařízení pro uchycení a ukotvení motoru (pro autoservisy).

Kovovýroba: - přivařovací krkové příruby - přivařovací ploché příruby - zaslepovací příruby - závitové přířuby - točivé příruby - přivařovací kroužky - přivařovací obruby s krkem - dodání širokého sortimentu přírub v normě ČSN, EN 1092-1, DIN, ANSI B16.5, UNI, GOST, JIS, …. - výrobu a dodání přírub dle dodané výkresové dokumentace ...

Půjčovna: - nářadí - stavební a zahradní technika

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní - sypké materiály. Odvoz odpadů a pronájem kontejnerů. Výroba krycích a rafinačních solí pro hutní průmysl. Distribuce, velkoobchod: - anorganické chloridy, fluoridy.

Krejčovství Martina Kontová nabízí v Praze veškeré krejčovské služby. Součástí nabízených služeb je především šití pánských a dámských oděvů a prodej galanterního zboží. Provozuji také čistírnu oděvů a půjčovnu čistících strojů na koberce a peří. V případě požadavku na výše uvedené služby se na mě neváhejte obrátit.

Specializací firmy Mvsmont conveyor system, s.r.o. jsou servisní a montážní práce na instalaci dopravních systémů a dalších technologických zařízení.

Společnost FIBRA, s.r.o. vyrábí pro společnost ELLA-CS – pletou těla zdravotnických stentů pro gastrointestinální trakt, které jsou dále upravovány a používány pro pacienty po celém světě. Dále zajišťujeme výrobu a distribuci Kvantových energetických prstenců HELIOS. Tyto prstence jsou využívány k harmonizaci energetického systému těla.

On-line prodej a kamenná prodejna kovaných prvků pro výrobu plotů, bran, mříží, nábytku, zábradlí. Zastupujeme značku Rikfer. Nabízíme kovářské polotovary, špice, probíjené a kované tyče, kliky, klepadla, zvony, svícny. Provádíme zámečnické práce. Realizace občanských, bytových a průmyslových staveb.

Výroba, prodej, oprava, servis, montáž: - výtahy - osobní, nákladní - speciální výtahy - hydraulické plošiny - schodišťové plošiny.

Firma Martin Svoboda - MASRAP kovo se zaměřuje na CNC obrábění a kovovýrobu. Nabízíme převážně zakázkovou a malosériovou výrobu. Při práci používáme software Solidworks k přesnému obrábění, který nám zajistí kontrolu nad výrobou jednotlivých dílů a zároveň zvyšuje efektivitu samotného obrábění. Kovovýroba: - CNC obrábění - CNC třískové ...

Firma VÁHY – JAS, s.r.o.Svitavy, byla založena v roce 1990. Vyrábí automobilové váhy, zajišťuje záruční a pozáruční servis, výrobu, opravy, prodej a cejchování všech druhů elektronických a mechanických vah obchodních, průmyslových, jeřábových a mostních. Mostní váhy profi nájezdové, zapuštěné. Snímač ASL Převodník A/D Vyhodnocovací jednotky ...

Výroba: -potravinářské filtry -20x20, 40x40, 60x60. Výroba: -filtry z umělohmotných desek -filtry z kovových desek. Veškeré generální opravy našich filtrů. Veškerá tekutina prochází filtry přes nerezovou armaturu. Výroba: -šroubení 6/4 a 2"(coulové). U filtrů 40x40 a 60x60 je možnost hydraulického stahování. Prodej: ...

Prodej, kompletní dodávky, poradenství, servis, služby, hardware, výpočetní technika firmy COMFORT: -počítače, PC i repasované -komisní prodej, komise -notebooky HP, ACER, ASUS, … -počítačové systémy, software -sítě-Windows NT, Novell -komponenty, periferie -počítačová literatura, CD-ROM -multimedia -kancelářská ...

Prodej: - počítače - počítačové komponenty - software. Služby: - servis počítačů, tiskáren, monitorů - správa počítačových sítí - internetové služby E-shop: -prodej elektrotechniky -výpočetní techniky -spotřebního materiálu -bílého zboží -kancelářský potřeb -notebooky -mobily -pc sestavy -pračky -ledničky

Prodej, servis, dodávka náhradní díly: -malá zemědělská mechanizace, technika -čtyřtaktní motory BRIGGS&STRATTON -rotační sekačky, sekačka na trávu -půdní frézy, fréza VARI -mechanizace -motorové řetězové pily, pila -motorové rosiče -sekačky, sekačka vysoké trávy DAKR, -žací stroj na vysokou trávu -křovinořezy, nástroje pro ...

Společnost construction cité + a.s. poskytuje svým zákazníkům komplexní služby v oboru ocelových konstrukcí. Naše práce spočívá v poradenské činnosti, projekci, výrobě, povrchových úpravách a montážích všech typů konstrukcí od halových objektů, technologických konstrukcí pro energetiku a výrobní závody až po projekty v dopravním a mostním ...

Společnost ULLMANNA s.r.o. poskytujeme různá možná řešení pro detekci rostlin, technologii AI, vnitrořádkové a meziřádkové odplevelení pro výrobce po celém světě.