CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Ekologické stroje a zařízení: -čističe vzduchu -zvlhčovače vzduchu BIONAIRE -centrální, cyklónové vysavače -odvlhčovače -mobilní klimatizace -filtry na pitnou vodu.

Nová firma sdružuje bývalé firmy: -ŽV - Železárny Veselí nad Moravou -ŽH - Železárny Hrádek u Rokycan -ŽCH - Železárny Chomutov -VT - Válcovny Trub Chomutov přerozdělené do výrobních divizí: Divize 1 - tažírna trub -dříve ČMOVS a dříve ŽV, Veselí nad Moravou -Veselí nad Moravou,Kolárova 1229 -web:www.zeves.cz ...

Nová firma sdružuje bývalé firmy: -ŽV - Železárny Veselí nad Moravou -ŽH - Železárny Hrádek u Rokycan -ŽCH - Železárny Chomutov -VT - Válcovny Trub Chomutov přerozdělené do výrobních divizí: Divize 1 - tažírna trub -dříve ČMOVS a dříve ŽV, Veselí nad Moravou -Veselí nad Moravou,Kolárova 1229 -web:www.zeves.cz ...

Plastové plotovky - plastové ploty - plastový mobiliář - plastové lavičky - zámečnické výrobky - kovovýroba - samonosné posuvné brány, vrata Výrobky z recyklovaného plastu Zámečnictví Praha Truhlářské a podlahářské práce Jičín

Výroba, prodej - luxusní schodiště a zábradlí - skleněné stěny a skleněné opláštění budov - skleněné terasy - mosazné a nerezové doplňky.

Geodetické práce: -geometrické plány -veškeré práce geodetické -zpracování v AUTOCAD, MicroStation -zaměřování inženýrských sítí -vytýčení staveb -vytýčení, zaměření liniových staveb -podklady pro projektování. Prodej: -geodetické přístroje -přístroje pro stavebnictví.

Zámečnictví: -zakázková zámečnická výroba -svařování hliníku, nerezi a oceli -výroba plotů, zábradlí, vrat, bran a schodišť.

Výroba, prodej a servis: -váhy průmyslové, obchodní, laboratorní -vyhodnocovací jednotky -nářezové stroje -tiskárny -klávesnice vodotěsné.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej paruka a příčesků Lanella.

Velkoobchod - zámečnické polotovary - klíče - stroje Zámečnictví Velkoobchod - zámky - zámečnické polotovary

Bazar - dřevěné palety - ohrádky Prodej - řezivo Výroba a prodej, výkup - atypické, EURO a standardní paletyinovace - standartní paletyvýroba a opravy - ohrádky (i dřevěné) - dřevěné výrobky (palety, ohrádky)

Dodávka: - zdravotnická technika EKG přístroje, vyčetřovací a operační světla.

Autodoprava. Pronájem kontejnerů. Prodej i rozvoz písků, štěrků, drtí, kamení, uhlí a cementu. Vývoz odpadů a sutí do 7 tun.

Zakázková výroba: - profilové nástroje na dřevoobrábění. Prodej: - pilové kotouče - vrtací nástroje - roztřískovací systémy - stopkové a nástrčmé frézy.

Povrchové úpravy : - kovy Výroba: - stroje Svařování: - kovy Zámečnictví.

Sanace objektů. Statické zabezpečení objektů. Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Výroba: -ocelové konstrukce. Rekonstrukce: -domy -hydroizolace -infuzní clony.

Prodej - dotykové a LCD monitory - dotykové technologie

Dodávka - hardware Poradenství - informační technologie Správa - sítě

Dodávka: - nářadí Dodávka, instalace a servis: - kompresory

Výroba, maloobchod, velkoobchod - klopové krabice z třívrstvé a pětivrstvé lepenky - krabice ze strojní lepenky - dárkové krabičky - luxusní potahované krabičky - kartonová a papírová střiž Maloobchod a velkoobchod - zipové sáčky - bublinkové obálky - stretchová a bublinková folie - výplňová ...

Jsme jedním z největších dodavatelů výrobků a surovin pro gastronomii, hygienu a zdravotnickou péči v ČR.

Poradenství, projekce, dodávky, montáž, oprava, servis, rekonstrukce: - výtahy - schodišťové plošiny. Vyprošťování osob z výtahů.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej gastro vybavení.