PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
DODÁVKY A MONTÁŽ silnoproudých a slaboproudých zařízení: -přípojky a rozvody NN -veřejné osvětlení -optické kabely -předpěťové ochrany a filtry pro telekomunikační, datové a elektrické NN sítě -zdroje záložního napájení všech výkonů. Pronájem elektrické zvedací plošiny.

Nerezová výroba, práce na CNC, ohraňovací lis, děrovací lis a tabulové nůžky, můžeme nabídnout zhotovení přesných plechových dílů i celků.

Vývoj, dodávka: - interaktivní systémy pro science centra a muzea - informační technologie.

Výroba: - elektrické rozvaděče. Servis, převíjení: - elektromotorů

Uhelné sklady, prodej štípaného krbového dřeva. Prodej tuhých paliv za bezkonkurenční ceny. Výroba grafických lisů, hlubotiskových lisů.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - notebooky.

Služby: - stěhování (stroje a těžké předměty) - demontáže a montáže technologických celků včetně uvedení do provozu Modernizace: - vybavení systémů novým řídícím systémem, kompletní výměna elektroinstalace, včetně osazení zařízení novým nebo repasovaným hydraulickým systémem Servis, oprava: - hydraulika (průmyslová se zaměřením ...

Vývoj technologií a zařízení sloužících k průmyslové výrobě nanovlákenných materiálů. Naše zařízení NanospiderTM je zkonstruováno k výrobě všech druhů anorganických a organických nanovláken. provozovna: Svárovská 621 Liberec tel: 489209200 fax: 489209999

Prodej, servis, e-shop: - telefony - kancelářská technika - kamerové systémy Servisní technik kopír.strojů, tiskáren, kávovarů, plotrů tel.: 602 107 694 Výroba reklamy: - vizitky, samolepky, etikety, štítky - polepy automobilů, výloh - potisk textilu - trička, čepice - informační a orientační systémy - světelné reklamy - ...

-zámečnictví -nákladní autodoprava -oprava a údržba nákladních i osobních automobilů

TISKÁRNA A KNIHÁRNA Tisk a činnosti související s tiskem: -ofsetový tisk -výsek -falcování -slepotisk, ražba do formátu B2 -laminace -kroužková vazba -vrtání -vazba V1 vč.oček -číslování -perforaci -zakázkové balení do folie. Výroba: -woblery -stoppery -krabičky z hladké lepenky.

Prodej - kompletní komponenty solární a fotovoltaické techniky (možnost realizace stavby, doporučení financování záměru FVE)

Opravy a servis: - automatizační prvky - komponenty průmyslové automatizace.

Prodej a servis: -zemědělská, lesnická, komunální technika.

Výroba, montáže: -kuchyně, vestavěné skříně -obývací pokoje, kancelářský nábytek.

Tvorba a prodej: -veterinární software pro evidenci pacientů. Dodávka: -veterinární zdravotnická technika diagnostické přístroje, narkotizační technika, EKG, monitory, operační světla, instrumentační stolky. Výroba: -veterinární zdravotnická technika (diagnostické přístroje, narkotizační technika).

Velkoobchod - hliníkové stavebnicové systémy - elektronické cigarety - LED diody Výroba - zaklapovací rámy - výstavní panely - nástěnky - tabule - orientační systémy - světelné reklamy Pronájem - losovací zařízení pro reklamní akce - výstavní panely

Prodej, záruční, pozáruční servis: -vysavače Rainbow -doplňky -elektrický kartáč -AquaMate -RainbowMate -Squeege čištění pevných povrchů -vonné esence -saponáty.

Prodej: -zahradní technika benzinové travní sekačky, VARI, MOTOR JIKOV, WERCO, ABG -náhradní díly na sekačky na trávu. Servis: -zahradní sekačky -travní traktory WISCONSIN, AGROJET, HONDA -pouze neelektrické stroje !!!

Dodávka a montáž včetně servisu: -garážová vrata HÖRMANN a SOMATI SYSTEM protipožární vrata, zámečnická výroba, brány, branky, ploty -dodávka a montáž dveří včetně protipožárních.

Komplexní servis v oblasti IT pro firmy, školy, obce, státní spravu a domácnosti. Prodej hardware, software, pronájem kopírek: -instalace a konfigurace počítačových stanic, serverů, sítí a periferií -správa počítačových sítí -pravidelné zálohování a zabezpečení dat -výběr vhodného poskytovatele a připojení k internetu -zabezpečení ...

Prodej - pneumatiky Autoservis Pneuservis Individuální logistika Nákladní doprava Prodej, pronájem - paletové vozíky s váhou - vysokozdvižné vozíky - ručně vedené elektrické vozíkyprodej - náhradní díly na vozíky Prodej, pronájem, servis - paletové regály STOW

Opravy, seřizování: -vstřikovací čerpadla a motory -palivová soustava Služby: -diagnostika diesel motorů -výměna rozvodových řemenů -kontrola palivové soupravy -výměna olejů a filtrů.

Výhradní zastoupení firmy Kromschröder pro Českou a Slovenskou republiku www.kromschroeder.com www.kromschroeder.de plynové armatury: -kulové kohouty -plynové filtry -regulátory tlaku plynu -bezpečnostní uzavírací ventily -bezpečnostní výpustné ventily -regulátory tlaku plynu s bezpečnostními uzavíracími ventily -regulátory ...