PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Gastronomie a prodejny: - zařízení pro přípravu - tepelná úprava a výdej - pizza program - chladící a zmrazovací technika.

Projekce, výroba, montáž a následný servis: - jeřáby - zdvihací zařízení - blokové a ramenové jeřáby - mostové jeřáby - otočné jeřáby - konzolové jeřáby - pracovní zdvihací plošiny - výtahy na popelnice.

Naše firma nacházející se 20 km jižně od Prahy se zabývá strojním obráběním na CNC - čtyřosých strojích s možností opracování kovů, neželezných kovů a plastů. Předmětem naší další činnosti je také obrábění na konvenčních strojích. Přesnost a kvalitu výroby nám zajišťuje souřadnicové měřící centrum od firmy Mitutoyo.

Lexmark Partner - nabídka tiskáren a spotřebního materiálu značky Lexmark: - běžné inkoustové tiskárny - speciální inkoustové tiskárny pro fototisk, se snímači paměťových karet či bez snímačů - multifunkční tiskárny inkoustové - tiskárny kombinované se scannerem (tedy s funkcemi tiskárna, scanner, kopírka) a často ještě doplněné ...

Prodej kancelářského nábytku.

Zámečnické práce. Zámečnictví, kovářství: - umělecko-řemeslné zpracování kovů - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů - výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů.

Prodej, servis: -svařovací technika.

Návrhy a dodávky bytových, firemních, hotelových interiérů a restauračních provozů (podlahy, nábytek, bytový textil). Dodáváme nábytek předních italských výrobců (Dall´Agnese, Scappini & C., Corassin, Alberta, Tomasella, Ursella). Výprodej expozice.

Dodávky a montáž vzduchotechniky Opravy elektrických zařízení Návrhy a zhotovení osvětlení v interiéru a exteriéru Projektování elektrických zařízení Kompletní bytová a domovní elektroinstalace Zhotovení technické dokumentace Instalace a připojení elektrospotřebičů

Autoservis, autoopravna, servis, oprava, diagnostika: -automobily, automobilů. Výměna: -olej, ložiska kol, rozvodové řemeny. Příprava, provedení po dohodě: -STK. Prodej: -oleje SELENA.

Motobazar Prodej - náhradní díly, příslušenství a doplňky pro motocykly HONDA, SUZUKI, YAMAHA filtry, výfuky, svody Prodej - motocykly HONDA, SUZUKI, YAMAHA Servis - motocykly HONDA, SUZUKI, YAMAHA Prodej - oleje - maziva Prodej - sportovní potřeby pro motorkáře přilby, oblečení, boty, chrániče

Distribuce: -hygienické potřeby toaletní papír, papírové ručníky -houbičky -sáčky do košů -odpadové pytle -čistící prostředky -hadry -jednorázové i úklidové rukavice -úklidové vozíky -průmyslové vysavače -extraktory -stroje (vysokotlaké, jednokotoučové, mycí, zametací) -utěrky.

Dodávka: -vertikální balící stroje jednořadé a víceřadé -plnící linky -speciální aplikace -dávkovače -dopravní systémy.

Internetový obchod - oleje a maziva pro motocykly, lodní motory, skútry, automobily Internetový obchod - oleje a maziva pro motocykly, lodní motory, skútry, automobily

Servis polygrafických zařízení. Servis a dodávka náhradních dílů pro polygrafická zařízení převážně značek DUPLO a STRATI.

POVRCHOVÁ ÚPRAVA KOVŮ, POKOVOVÁNÍ: - ocelové konstrukce.

Prodej, instalace, záruční a pozáruční servis: - průmyslové snímače pro snímání a měření výšky hladiny, kapalin a sypkých materiálů v zásobnících - měření průtoků hmotností a tlaků.

Služby: -vyhledávání poruch na vodovodním potrubí, topných systémech včetně podlahového topení a na horkovodech. -trasování kovových vedení a kratkých úseků plastového potrubí. -vyhledávání úniků na závlahových a bazénových rozvodech.

Prodej, leasing, dodávka: - zdravotnická technika pro urologii, gynekologii, stomatologii, pediatrii, obvodní lékaře.

Prodej, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika. Webhostingové služby. Outsourcing. Servis IT. Externí správa: - sítě LAN.

Připojení k internetu: - optická vlákna - bezdrátové - WIFI. Digitální televize. Webhosting, mailhosting. Registrace domén. Prodej, servis: - výpočetní technika.

Prodej a servis výpočetní techniky.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace.