CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Opravy, servis, výroba, prodej: - vodní čerpadla: - samonasávací - odstředivá - kalová - vřetenová - oběhová čerpadla - domácí vodárny, příslušenství - drtiče odpadů (kuchyně, jídelny apod.) včetně montáže - elektromotory, jističe - tlakové spínače - veškeré náhradní díly Demontáže, montáže u zákazníka. Práce: - ...

Výroba: -polyetylenové obaly. -LDPE, HDPE sáčky. -fólie LDPE. -mikrotenové fólie, sáčky. -překrývací pytle.

Dodávka, montáž: -klimatizace. -průmyslové chlazení. -tepelná čerpadla. Oprava, servis: -průmyslové chlazení vody. -sušičky vzduchu. Služby: -čištění chladících okruhů. -revize.

FIRMA SE ZABÝVÁ: - opravy a instalace řídících systémů OMRON, SIMATIC - opravy hydrauliky - monitorování stavu strojů - preventivní prohlídky - opravy vstřikovacích lisů - opravy sušících zařízení - opravy temperovacích zařízení - malá automatizace

Výroba kovaných a kovových plotů, bran, branek a mříží. Dodání a instalace elektromechanických i hydraulických pohonů a příslušenství.

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel.

Práce: - vodoinstalatérské, - topenářské, - zamečnické.

Výroba: náhradní díly, přesné strojní díly, ozubení, přípravky, technologické celky, jednoúčelové stroje, prototypy, lisovací nástroje. Vývoj zařízení a technologií. Provozovna: Horní Branná 460, 512 36 Horní Branná

Kovovýroba, šití. Výroba: -reklamní výrobky -reklamní slunečníky -sáňky Prodej: -nábytek zahradní (polstry) -pelechy pro psy Stříkání-komaxit.

Výroba kartonových obalů: - klopové krabice - tvarované výseky

PRÁCE: - topenářské - svářečské - vodoinstalační

Zakázková výroba - kuchyňské linky - vestavěné skříně - vybavení interieru - kancelářský nábytek - dveře vnitřní i vchodové - schodiště - formátování materiálu - montáž plovoucích podlah.

Zakázkový vývoj HW a SW, firmware pro MCU Návrh DPS v Eagle a PADS Návrh hradlových polí Komunikace po RS232, RS485, USB, CAN, Ethernet GSM aplikace Programování v JAVA Automatizační technika Programování PLC, řídící systémy Siemens Vizualizace v LabVIew Sběr a zpracování dat Práce s databázemi MS SQL, My SQL, Oracle WEB design, SEO ...

Školení v oblasti datových komunikací se zaměřením na technologie Cisco. Realizace a zajištění širokého spektra leteckých činností. Lety po ČR a zahraničí, zkušební lety, přeškolení na typ, paravýsadky, letecká fotografie a další.

Prodej - kancelářská technika Servis - kancelářská technika Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Výroba: -kovové konstrukce, kotle, tělesa a kontejnery. Montáž, opravy a údržba elektrických zařízení, regulační techniky a výroba elektrokotlů.

Obalové materiály, obaly z vlnité lepenky -dvouvrstvé -třívrstvé -pětivrstvé -sedmivrstvé. Krabice, krabičky s potiskem -flexotisk -fotorealistický tisk (čtyřbarevný tisk+lak). Paletové boxy z třívrstvé, pětivrstvé, sedmivrstvé lepenky.

Bazar -mikrobusy, dodávky Prodej: -nové i použité díly -mikrbusy -dodávky - náhradní díly na automobily značek Renault, Opel, Nissan Fiat, Peugeot, Citroen, Iveco. Karosářské práce. Kompletní servis. Servis - převodové skříně RENAULT, OPEL, FIAT, PEUGEOT - motory, opravy a výměnný způsob - brzdy - ložiska kol ...

Půjčovna: - kontejnery. Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy -rovnání a svahování terénu -demolice objektů -výstavba spevněných ploch.

Export, vývoz: - stavební a silniční stroje - kompaktory - zemědělská technika - čerpadla - kompresory - nářadí - náhradní díly.

Nákup, prodej, servis, opravy: -lokomotivy -kolejová vozidla -náhradní díly na lokomotivy. Maloobchod a velkoobchod: -akumulátory. Autodoprava do 3, 5t.

Obrábění: -plasty -ocel -nerez CNC soustružení. Provozovna: Novohradská 296 České Budějovice

Prodej - pokladny - elektronické pokladní systémy pro restaurace a hotely

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - kopírovací stroje, kopírky, tiskárny, faxy, repasované stroje. Rozvoz-papíry, tonery.

Prodej nábytku. Nabídka návrhu, realizace a vybavování interiérů..