CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Fotoatelier: -zpracování foto materiálů na digitálním minilabu -tisk fotografií -reportážní a atelierovoá fotografie.

Vývoj software, webové služby a webhosting, tvorba webových aplikací, IT servis, outsourcing, poradentství, správa sítí a počítačových stanic

Truhlářství. Výroba, prodej, dodávka nábytku na zakázku. Kuchyně: -dvířka -masív, biodeska MDF-mnoho druhů, barev -lamino -zabudování vestavné spotřebiče Kancelářský nábytek. Bytový nábytek.

Dodávka, servis: - laboratorní technika - zdravotnická technika - veterinární technika.

Maloobchod, prodej, leasing, instalace, servis: -hardware, software -počítače - výpočetní technika -MONSOON, MISI, ACER -notebooky -tiskárny. Služby: -připojení, nastavení Internetu -návrhy, instalace počítačových sítí.

Prodej, servis: -výpočetní technika-počítače -software-SW, hardware-HW -přestavby počítačů -dodávka a montáž komponentů -kopírky -počítačové sítě -kamerové systémy -služby ve výpočetní technice

Prodej, velkoobchod: - papír - kancelářské a školní potřeby Dodáváme kancelářské potřeby a školní potřeby, školní batohy, papír, xerox, tiskopisy, obálky, lepidla, razítka, kalkulačky, tabule, židle, materiál pro tisk, reklamní přítisky, kalendáře, diáře. Úklidové prostředky, hygiena, drogerie. Jsme členem partner4office.

Služby: -čerpadla - filtry, úprava vody, tlak. nádoby, těsnění, potrubí, hadice, vodováhy -poradenství.

Zaměřujeme se na poradenství a konzultace v oblasti gastronomie. Číšníkům, provozním i kuchařů přinášíme moderní technologie, které jim umožní, aby se naplno věnovali svým hostům. Zavádíme do gastronomických provozů informační, ekonomické a vzdělávací systémy, které zvyšují přehled o fungování a cashflow podniku. Jsme dodavatelé komplexních a ...

Internetový obchod. Prodej a servis: -lesní zahradní technika Husqvarna -elektrické nářadí Metabo, Bosch, Narex, Makita -sněhové frézy Partner, MTD -elektrocentrály Honda, Briggs&Stratton -lišty, řetězy pro harvestory.

Velkoobchod: -automatizační prvky -elektronické součástky. Zastoupení značek: - elektrické pohony Fuji Electric, AMK - řídící systémy Unitronics, Schleicher - bezpečnostní prvky Wieland, Datalogic, Tapeswitch, Euchner - průmyslové snímače di-soric, Lika, Datalogic, Hamlin, Fuji Electric - profilové systémy Maytec - napájecí ...

Realizujeme kompletní vybavení prodejen. Dodáváme regálové systémy, pokladní pulty, stojany, cenové lišty, dělítka, rámečky, stojánky, cenovky, kapsy, koše, háčky atp. Jsme specialisté na podporu prodeje. Zajišťujeme výrobu, prodej, montáže a servis.

Tiskneme fotky a fotoknihy. Vyvoláváme filmy. Digitalizujeme fotografie, filmy i video. Provádíme focení průkazových fotografií, svateb, focení škol a školek.

Na eLimal naleznete širokou nabídnu levného zboží, které navíc můžete zakoupit pomocí "Holandské aukce" a tím získat ještě výhodnější cenu. eLimal nabízí elektroniku, spotřební zboží, bílé zboží a mnoho dalšího za nejlepší ceny na Českém internetu a to s garancí.

Výroba a dodávka nanovlákenných filtračních materiálů. - povláknění filtračních materiálů zákazníka (filtrační papír, spunbond, meltblown, viskóza, skleněné rouno) s cílem významně zlepšit filtrační vlastnosti těchto materiálů. - kompletní vývoj filtračního materiálu dle zadání zákazníka - seriová výroba nanovlákenných filtračních ...

Prodej: -ledničky, sporáky, pračky, myčky, mrazáky, vestavné spotřebiče, TV, video, autorádia, akumulační kamna a bojlery. Provádíme elektroinstalace a nabízíme široký sortiment elektroinstalačního materiálu. Výškové práce plošinou MP16.

DODÁVKY A MONTÁŽ silnoproudých a slaboproudých zařízení: -přípojky a rozvody NN -veřejné osvětlení -optické kabely -předpěťové ochrany a filtry pro telekomunikační, datové a elektrické NN sítě -zdroje záložního napájení všech výkonů. Pronájem elektrické zvedací plošiny.

Nerezová výroba, práce na CNC, ohraňovací lis, děrovací lis a tabulové nůžky, můžeme nabídnout zhotovení přesných plechových dílů i celků.

Vývoj, dodávka: - interaktivní systémy pro science centra a muzea - informační technologie.

Výroba: - elektrické rozvaděče. Servis, převíjení: - elektromotorů

Uhelné sklady, prodej štípaného krbového dřeva. Prodej tuhých paliv za bezkonkurenční ceny. Výroba grafických lisů, hlubotiskových lisů.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - notebooky.

Služby: - stěhování (stroje a těžké předměty) - demontáže a montáže technologických celků včetně uvedení do provozu Modernizace: - vybavení systémů novým řídícím systémem, kompletní výměna elektroinstalace, včetně osazení zařízení novým nebo repasovaným hydraulickým systémem Servis, oprava: - hydraulika (průmyslová se zaměřením ...