CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
ŠKODA POWER je významným evropským výrobcem a dodavatelem technologických zařízení a zákaznických služeb v oblasti energetiky s více než stoletou tradicí výroby parních turbín designu ŠKODA. Aplikace: - fosilní elektrárny - kogenerace - paroplynové cykly - spalovny - spalovny biomasy - jaderné elektrárny. Výzkum a vývoj: ...

Dodávka - řezací stroje Dodávka - ohýbačky trubek a profilů - hydraulické lisy

Dodávka - skladovací kontejnery - skladovací nádrže - válcové nádrže se šroubovacím víkem.

Půjčovna: -stavební nářadí a mechanizace -zahradní technika -brusky, frézky, míchadla, kompresory -utahováky, vrátky, shozy, křovinořez -vibrační pěchy a desky. Pronájem: -lešení, elektrocentrály, odvlhčovače, řetězové pily, vysavače a myčky.

Pronájem elektrocentrál 20 - 1200 kVA, Elektroinstalace a záložní napájení. Elektrocentrály pro paralelní a TWIN provoz, bezvýpadkové zálohování sítě UPS. Tepelná čerpadla IVT a ZUBADAN - instalace a servis. Pronájem elektrorozvodů.

Výroba: -jednoúčelové stroje a manipulátory. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -měřící a regulační technika -průmyslové automaty -tepelná čerpadla -fotovoltaické systémy -střídače - měnič napětí -termické solární systémy -termostatické ventily. Služby: -energetické audity -poradenská činnost energie -projektová ...

Návrhy, prodej a montáž: -solární systémy pro ohřev vody Dovoz: -solární kolektory

Kovovýroba, prodej: -koupelnová madla -pomůcky pro tělesně postižené -dveřní madla oboustranná. Služby: -povrchové úpravy nerez, smalt práškovými vypalovacími barvami ve škále a stupnici RAL -nanášení nylonové střiže -flokování -sametové povrchy -vytvrzovací pec.

Vyrábíme nábytek dle požadavku zákazníka, nebo dle návrhu architekta či designera. Vše v nejlepší kvalitě a přijatelné ceně. Využíváme moderní technologie k docílení maximální kvality.Zakázková výroba moderního nábytku, 3D grafické návrhy, spolupráce s bytovým designerem, kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje ložnice, ...

Zasklívání bezrámovým systémem Optimi Kvadro -lodžie -terasy -balkóny -bazény -montáž stínící techniky -montáž ocelových konstrukcí

Doprava: - linková ( Liberecký, Ústecký kraj ) - vnitrostátní - mezinárodní Oprava, servis: - autobusy - nákladní, osobní, speciální vozidla Práce: - elektroinstalační - klempířské - lakýrnické

Firma vyrábí autochemii a vybavení pro autoservisy..

Prodej, servis, pronájem pracovních plošin. Nepřetržitý servis plošin. Prodej pracovních plošin Servis pracovních plošin Pronájem pracovních plošin Zapůjčení plošin. Nůžkové plošiny Dieselové plošiny Elektrické plošiny Kloubové plošiny Přívěsné plošiny Nástavby Sloupové plošiny Speciální plošiny Teleskopické plošiny: - ...

Výroba, dodávka, montáž: -ocelové balkony -ocelové lodžie -betonové lodžie -zábradlí, stříšky -eurookna.

Výroba: -soustružnické díly -skříňové součásti do rozměru 500x300x200 mm -frézy pro dřevoobráběcí stroje -automatové dílce do průměru 40 -ND a přípravky pro kovoobráběcí stroje. Prodej: -frézy na dřevoobráběcí stroje.

Specializovaná firma na výrobu nerezového zábradlí a schodišť. Více na www.nerezzabradli.com

Prodej: -přesné výpalky-černý plech 3-200 mm -plazmové výpalky 3-40 mm -tryskání Sídlo frimy: -Rokycany, Čelakovského 194.

JR Kompresory Prodej a servis kompresorů. Kromě kompresorů najdete v našem sortimentu tlakové nádoby, ofukovací techniku, pneumatické nářadí a válce.

Export, import. Zahraniční obchod, prodej: - dodávky strojů a zařízení - náhradní díly a suroviny pro textilní průmysl české výroby.

Kovovýroba, kovoobrábění - zpracování hliníkových slitin

PRODEJ: - náhradní díly a příslušenství automobilů - motorové součásti - součásti brzdových systémů - karosářské díly - pneumatiky a disky - tažná zařízení - spojky a lamely - autokosmetika - oleje a maziva.

Software pro akustiku a vibrace. Měření hluku a vibrace.

Práce: - malířské - lakýrnické práce (okna, dveře, zárubně atd.) - zámečnické práce (regály, držáky, vrata, branky atd.) - výškové práce (nátěry, montáže) Výroba cedulí dle požadavků zákazníka (samolepicí fólie, barva)

Kompletní konstrukční a vývojová činnost pro: -Jednoúčelové stroje a zařízení -Hydraulické, pneumatické, tvářecí stroje a zařízení -Dopravní a balící linky -Nástroje a přípravky

Autoservis. Prodej: - autokosmetiky - olejů a maziv - palivových aditiv.