CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Dodávky: - stroje a zařízení pro polygrafii. - speciální předtiskové technologie a produkční nástroje pro studia a tiskárny -digitální tiskové stroje EFI-Jetrion, pro tisk etiket - řezací plotry - převíjencí, inspekční a dokončovací linky..

Služby v oblasti klimatizace a vzduchotechniky: - projekce, spolupráce s projektantem a architektem - dodávka a montáž vzduchotechnické a klimatizační technologie budov - uvedení do provozu - pomocné stavební práce u vzduchotechniky - izolace vzduchotechniky (hlukové, tepelné, protipožární) - nátěry vzduchotechniky..

Prodej a montáž - klimatizace Prodej a montáž - vzduchotechnická zařízení

Železniční technika -opravy motorových lokomotiv a speciálních železničních kolejových vozidel a zařízení.

Sortiment GEA LVZ. Vzduchotechnika, klimatizace. Dodávka, realizace staveb v oblasti techniky prostředí: - vzduchotechnika - klimatizace Komplexní odzkoušení a zaškolení obsluhy. Záruční, pozáruční servis, opravy: - vzduchotechnika - klimatizace Projekce dle přání zákazníka Poradenství Obchodní činnost: - vzduchotechnická ...

Prodej, oprava, montáž. - klimatizační jednotky - nerezové zařízení pro gastronomii - chladírenské boxy (panely, dveře) - mrazírenské boxy (panely, dveře) - stolové průtokové chladiče - suché - podstolové průtokové chladiče - párty chladiče - sanitace a čištění, příslušenství - zmrzlinovače - odvlhčovače...

Výroba, servis, oprava: -hydraulické a vzduchové hadice

Nabízíme polotovary pro nerezové, skleněné a kované zábradlí, kované brány. Bránové příslušenství pro posuvné samonosné, kolískové, křídlové a garážové brány a pohony. Schody, stříšky, ploty, prosklení..

Prodej a pronájem jachet, motorových lodí a plachetnic..

Vyrábíme plynové ohřívače MTP (20-1500kW) a VZT jednotky. Kooperační výroba v oblastech: -stroje pro potravinářský a tiskový průmysl -mechanika a elektronika vyvažovacích strojů -zdravotnická technika -další strojírenské výrobky.

Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství. Prodej, maloobchod, servis, oprava: -kancelářská technika -výpočetní technika.

Potřeby do kuchyně Gastro potřeby Nádobí a další kuchyňské potřeby

Dodávka: - strojírenské celky. Provozovna: - Ostrava, Rudná 633/53.

Dovoz a prodej moderního italského nábytku pro restaurace, kavárny, kanceláře a byty -jídelní židle -barové židle -kancelářské židle a křesla -sedací soupravy -stoly, stolové podnože a desky -venkovní a zahradní nábytek -svítící nábytek. Služby: -návrh a realizace interiéru -doprava a montáž nábytku.

Služby: -svařování plastů -opravy autoplastů -opravy plastových dílů automobilů, LKW, moto, traktorů, čtyřkolek.

Výroba: - plastové výrobky - pryžové výrobky. Velkoobchod, zásobování: - zdravotnický materiál. Balící činnost.

Výroba a dodávka: - stroje pro pálení plasmou a plamenem

Energetické poradenství - termovizní měření objektů a zařízení

Maloobchod, prodej: -výpočetní a kancelářská technika -tiskárny, monitory -telefony, faxy -kalkulačky, diáře -počítačové programy -počítačová literatura. Služby: -přestavba starších počítačů -sběrna razítek.

Prodej: -komponenty pro strojírenství

Kovoobrábění Lisování termoplastů na vstřikovacích strojích BATTENFELD, KUASY do uzavírací síly 100t

Výroba, prodej: -obalová technika -fólie -sáčky -potisk. V našem e-shopu najdete průběžné a impulsní svářečky, obalovou techniku, sáčky s eurozávěsem, samolepicí chlopní, vloženým dnem, zipem a další typy. Také vyrábíme sáčky pro dárkové balení s mikulášským, vánočním a velikonočním motivem. Dále nabízíme tepelné tiskárny, které ...

Internetový obchod - nábytek, dekorace do dětského pokoje - doplňky do dětského pokoje kontejnery na hračky, zápichy do květináčů Internetový obchod - nábytek, dekorace do dětského pokoje - doplňky do dětského pokoje kontejnery na hračky, zápichy do květináčů

Servis, opravy, revize: -ruční, pojízdné hasicí přístroje -opravy výměným způsobem. Revize: -zařízení pro zásobování požární vodou. Prodej: -hasicí přístroje GLORIA a jiné -prostředky PO -prostředky pro likvidaci ropných a chemických havárií -tlakové lahve CO2- i plnění.

Výroba - pergoly - terasy Truhlářství: - kuchyně - skříně - ložnice - dětské a obývací pokoje - koupelny - dveře - kanceláře - pergoly - terasy - obložení