CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Crystal Corn je česká obchodní firma, která působí na trhu speciálních mazadel jako výhradní distributor Spanjaard Group Limited pro ČR a SR.

Výroba a prodej - bezpečnostní dveře Výroba a prodej - protipožární dveře Výroba, prodej a montáž - garážová vrata Výroba, prodej a montáž - dveře vchodové a interiérové, z borového masivu, s dřevěnou zárubní i křídla do kovových zárubní - okna z masivu i na míru

E-shop: - elektro nářad a nástroje - materiály pro dílnu, dům a zahradu. Zámečnické práce i atypické. Výroba: - klíče i atypické. Prodej, montáž: - okna.

Dodávka: - hardware - poradenství. Tvorba: - www stránky Správa: - sítě.

Dodávka: - elektrická zabezpečovací signalizace - průmyslové televize - přístupové systémy - docházkové systémy - alarmy - zabezpečovací systémy - elektrická požární signalizace. Slaboproud a silnoproud. Strukturovaná kabeláž.

Dlaždičské a asfaltérské práce, dláždění a asfaltování: - provádíme zádlažbu vozovek, pěších zón, chodníků a parkovacích ploch včetně zemních prací - rekonstrukce vozovek a chodníků - historické dlažby, zádlažba historických objektů -dodání veškerého stavebního materiálu. Při zádlažbě používáme nejen přírodní materiály, ale i různé typy ...

Dodáváme na český trh lanové dráhy pro lyžaře, turisty, pro městskou i materiálovou dopravu včetně servisu a náhradních dílů. Dále zprostředkuje dodávku švýcarských ocelových lan pro lanovky a vleky všech typů.

Vývoj, výroba a prodej automatizovaných systémů řízení. Zpracování dat a software. Elektrická regulační technika. Dodávky a poradenské služby ohledně programů na zpracování dat (software). Výroba zařízení pro řízení průmyslových procesů.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Prodej a montáž - plynové spotřebiče BUDERUS - kotle VIESSMANN Vodoinstalační práce Montáž - chladící zařízení Montáž - klimatizace

Prodej vyvolávacích automatů a zařízení firmy OVIT Miláno. Tiskových desek MAXMA PRINTING. Poradenská činnost: -polygrafický průmysl. Prodej, servis: -termální tiskové desky MAXMA PRINTING ULTRA EP, ARTYONG, GALLANT -příslušné chemie (vývojka, mycí chemie, konzervovače atd.)

Elektroinstalace bytové a průmyslové. Rozvody kabelové a venkovní NN, VN. Stavba trafostanic PTS, BTS a kioskových. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Práce s plošinou. Jeřábnické práce. Řezání betonu. Zemní práce.

Dodávka: -centrální vysavače HUSKY -střešní okna VELUX.

Správa a údržba silnic. Opravy komunikací. Dopravní stavby.

Growshop, e-shop, vše pro pěstování pod umělým osvětlením i venku. Nabízíme závlahové pěstební systémy. Hydroponie, aeroponie, bio pěstování v zemině a mnoho dalšího.

Prodej: -osciloskopy, analyzátory výkonu, proudové sondy, generátory, dataloggery firmy YOKOGAWA Test and Measurement -snímače vibrací, síly, tlaku, kroutícího momentu firmy PCB Piezotronics -mikrofony, zvukoměry firmy Larson Davis -RLC můstky firmy Wayne Kerr Electronics -termokamery firmy Infratec -datové rekordéry ...

Prodej: -ložiska -simerinky -klínové řemeny.

Projekty, měření, regulace a školení: - diagnostika ložisek, vibrací, mazání. Produkty: - ustavování strojů - vibrační diagnostika - stroboskopy - táčkoměry - termokamery.

Výroba: - kompozitní díly pro motorová vozidla - kompozitní díly pro kolejová vozidla.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej elektra.

Dodávka a montáž klimatizace do bytu, domu či kanceláře. Hlavní nabídku firmy doplňují mobilní klimatizace. Služby poskytujeme v rámci celé České republiky. Klimatizace, které se skládají z vnitřní a venkovní jednotky. Přístroje světových značek jako je LG, Panasonic, Toshiba, Sinclair a Midea. Příslušenství: -konzoly -čerpadlo ...

Pronájem: - montážní plošiny. Elektro revize. Vodoinstalatérské práce. Elektro práce. Montážní práce.

Internetový obchod, servis: - výpočetní technika - počítače - notebooky - monitory - software - hry - tiskárny - výpočetní technika - počítače - notebooky - monitory - tiskárny.

Dodávka lihovarů a likérek na klíč. Výroba vybavení pro lihovary. Dodávka pěstitelských pálenic.

Prodej, servis, montáž: - centrální vysavače ELECTROLUX - shozy na prádlo SMART - rekuperace PAUL - klimatizace ELECTROLUX.

Zapůjčení vysokozdvižné montážní plošiny. Zpracování kamene. Výroba: - ocelové konstrukce. Stavba: - ocelové montované a svařované kostrukce výrobních a zásobovacích hal, přístřešků - výstavba technologických celků pro zpracování kamene - kompletní výrobní linky pro zprac. kamane. Výroba, prodej, montáž: - potrubí, regulační prvky, ...