CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zámečnictví. Soukromé doučování: -matematika.

Dodávka: -deskové výměníky -těsnění deskových výměníků -servis deskových výměníků -desky k deskovým výměníkům -náhradní díly v nápojovém průmyslu -destičkové dopravníky, modulární pásy.

Jeden z největších vývozců a dovozců vojenské a letecké techniky v České republice.

Projekty Technologie Průkaz energetické náročnosti Vytápění Rozvody vody a kanalizace Zelená úsporám

Parker Hannifin - výhradní zástupce značky OLAER v České a Slovenské republice. Největší světový výrobce prvků pro řízení pohybu - Motion Control. Velkoobchod, maloobchod: - vakové, membránové a pístové hydropneumatické akumulátory - bezpečnostní a uzavírací bloky - plnící a zkušební sady pro akumulátory tlaku - chladící agregáty a ...

Komplexní služby v PO a BOZP. Prodej a servis: -hasicí přístroje, hydranty, požární ucpávky, požární klapky atd.

Zpracování statických pevnostních, stabilitních a tepelných výpočtů: - statické posuzování tlakových nádob dle ČSN 690010, EN 13445. Daňové přiznání. Vedení: - daňové evidence. Úklidové práce na stavbách. Drobné bourací práce. Zemní práce: - terénní úpravy. Pomocné práce na fasádách. Pořádá: - veřejné kulturní akce a zábavy - ...

Výroba, prodej a montáž: -solární energetické systémy -měření a regulace.

Výstavba: - přístřešky - altány. Zateplování budov. Půjčovna: - lehké stavební stroje - nářadí. Zakládání staveb. Stavební činnost: - rekonstrukce.

Zateplení budov: - izolace. Stavba: - ploty. Montáž: - sádrokartony. Obklady, dlažby i zámecké. Stavba: - rodinné domy i na klíč - bytová jádra - okrasné zídky.

Servis: - telekomunikační technika - výpočetní technika (notebooky, monitory, tiskárny, ...) E- shop, eshop: - výpočetní technika notebooky, stolní počítače - mobilní telefony - software - herní konzole Tvorba: - www stránky Zálohování dat.

Izolace a pokládka podlah: -průmyslové podlahy -plovoucí podlahy. Realizace: -ploché střechy. Tryskání betonových ploch-broušení. Chemická hydroizolace.

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Opravy manipulační techniky, zemních strojů a ostatních dopravních prostředků včetně technických kontrol. Výroba, montáž, opravy ocelových konstrukcí a zdvihacích zařízení včetně revizí. Opravy technologických zařízení v průmyslu. Kovooobrábění.

Výroba - ocelové konstrukce Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti.

Prodej a opravy počítačů PC, notebooků, správa sítí, tvorba statických webových prezentací

již s.r.o. Kovo - Šmerda. Obrábění kovů.

Somatherm spol.s r.o., tepelná čerpadla, projekce vytápěcích zařízení a zdrojů tepla, dodávka a montáž vytápěcích zařízení a zdrojů tepla. Specifické činnosti: - energetické audity a studie - alternativní zdroje energie - dodávka typizovaných kotelen a modulů na zakázku - blok ohřevu vody PREST - postupná obnova vytápěcích zařízení ...

Činnost firmy: -strojírenská výroba včetně svařovaných ocelových konstrukcí -výroba filtračních jednotek pro odprášení průmyslových aplikací -výroba transportních radiálních ventilátorů -dodávka a instalace systémů pro vzduchotechniku, klimatizaci a pneumatickou dopravu sypkých hmot -projektování a provádění staveb včetně ...

Stavební a bourací a zemní práce zateplování fasád truhlářství a zámečnictví malíř, natěrač elektroinstalace, měření a regulace, hromosvody kominické práce ZTI - voda, kanalizace, plyn.