CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Dovoz a distribuce bezpečnostních výrobků firmy Envopak Group Ltd.

Židle můjTrend je značka pro luxusní kancelářské židle a dětské židle pro použití v práci i doma u pracovního stolu. Kancelářské židle můjTrend se vyznačují příjemným moderním designem s vysokou škálou barevných provedení židlí..

Velkoobchod a maloobchod - čerpací technika - vodárny

Restaurátorství a opravy moderních, starších a historických optických přístrojů a jiných předmětů jako : -starší fotoaparáty a filmové kamery -dalekohledy a zaměřovače -projektory a promítačky -mikroskopy -elektrooptické a optomechanické přístroje. Soudní znalec v oboru optických přístrojů.

Leštění kol alu, z hliníku, oceli a mosazi Montáž a opravy zámků - nouzové otevírání bytů

Výroba: -vrtné nářadí pro stavebnictví a geologii -strojní celky (vrtací hlavy, injekční a výplachová čerpadla) -vrtné tyče, šneky, nádoby vrtací -výroba a renovace náhradních dílů pro stavební stroje -strojní třískové obrábění včetně CNC strojů -zámečnická výroba.

Pracovní náplní firmy je montáž a pronájem: - lešení - stavební výtahy.

- výroba montážního zařízení - kovoobrábění

Provádíme komplexní i drobné opravy domů, bytů, chat či zahrad. Nabízíme elektronické zabezpečení objektů

Technologické projekty: -rozvody páry, vzduchu, chlazené vody -kompresorové stanice, stanice chlazené vody -kondenzace odpadní páry. Projekty, konstrukce, výpočty, dodávky: -stroje a strojní zařízení -parní ohříváky -elektrické ohříváky -zásobníky, sila, výsypky, nádrže -ocelové konstrukce -technologické plošiny, ocelové ...

· výpočetní, kancelářská a digitální technika · spotřební elektronika a domácí zábava · počítačové sítě, internetová telefonie VoIP · kompatibilní cartridge a tonery, renovace · obnova dat ze všech paměťových médií · kamerové systémy CCTV analog/digital · digitální TV technika, DVB-C/S/T · auto hifi, antiradary, navigace, xenony · mobilní ...

Zabýváme se využíváním obnovitelných zdrojů energie. Návrhy, montáže technologií, záruční a pozáruční servis: -fotovoltaické elektrárny -tepelná čerpadla XP ENERGY, CARRIER -dělený systém vzduch-voda, země-voda -solární systémy na ohřev TUV a přitápění -kolektory ploché THERMOSOLAR -vakuové trubicové kolektory APRICUS -řízené dotace ...

Vývoj, výroba, prodej: -nůžkové stany. Firma ExpoCzech je oficiálním importérem firmy ExpoTrade. Firma ExpoTrade vznikla v roce 1996 a již od počátku se profilovala jako výrobce nůžkových stanů nejvyšší kvality. Při výrobě a vývoji stanů je kladen důraz na kvalitu bez kompromisů, při prodeji na požadavky zákazníka a po prodeji je budován ...

Výroba, repas - vázací ústrojí farmářských lisů na malé hranaté balíky FORSCHRITT, CLAAS, NEW HOLLAND Výroba - čerpadla - stájová KC - kalová

Systémy vytápění. Strojovny a systémy chlazení. Vzduchotechnika budov. Inženýrské sítě. Rozvody plynu, vody a kanalizace. Tepelné zdroje, výměníkové a předávací stanice. Sortiment: - plynové kotle VAILLANT, JUNKERS, MORA, PROTHERM, DAKON, VIADRUS, BAXI, VOLF, THERM, IMMERGAS - plynové bojlery JOHN WOOD, VAILLANT, ...

Havarijní služba: -otevírání bytů, automobilů, trezorů -montáž zámků, -opravy autozámků, výroba klíčů -otevírání kufrů na kód. Zámečnictví.

Prodej - spotřební materiál a náhradní díly pro elektroerozivní obráběcí stroje dielektrika, filtry, řezací dráty

Služby: -provádění přejímacích zkoušek a zkoušek dlouhodobé stability lékařských diagnostických rtg. přístrojů -provádění elektrických revizí a prohlídek radiodiagnostických a radioterapeutických lékařských zařízení -instalace, demontáže, servis vybraných lékařských diagnostických a radioterapeutických zařízení.

Opravy počítačů, firemní sítě. Servis - počítače.

Kompletní program japonského výrobce pro endoskopii, příslušenství: - endoskopy Pentax - automatické dezinfektory.

Prodej, servis, pronájem, leasing: - kopírky KONICA MINOLTA, CANON, SHARP - výpočetní technika - náplně nové i repasované.

Prodej: - domácí spotřebiče - bílá technika.

Provádíme: - kovovýroba - frézování - lisování - soustružení.

Obchodní zastoupení GALIKA. Distribuce: -kovoobráběcí stroje a měřící zařízení.