CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba: - mříže - vrata - zábradlí - ploty. Zámečnické práce.

Výstavba a rekonstrukce - kotelny Topenářské práce Obkladačské práce Rekonstrukce - domy - byty - koupelnyvýstavba - rodinné domy na klíč Zednické práce Vodoinstalatérské práce

Internetový prodej profesionálních výrobků pro péči o přírodní nehty a modeláž nehtů. Nabídka UV gelů, akrylu, pilníků, lepidel a nehtových tipů.

Půjčovna - nářadí Prodej - nářadízáruční a pozáruční servis - nářadí stroje MAKITA, DOLMAR, HUSQVARNA, BOSCH, NAREX, HITACHI, DEWALT, PROTOOL

Maloobchod, prodej: -internetový obchod -počítače -hardware HW -software SW -příslušenství pro PC.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Servis - výpočetní technika - osobní PC

Prodej, konzultace, poradenství - hardware - software

Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kuchyňský, dětský, kancelářský atd.) -bytové doplňky.

Prodej, dodávka, poradenství: - hydraulika - hydraulické prvky, hadice - hydraulické příslušenství - kulové kohouty - hydraulické šroubení - nízkotlaké a vysokotlaké hadice - trubní úchyty. Zastoupení firem: -EMB -STAUFF -PISTER.

Specializace: Měřící přístroje Prodej, servis, kalibrace: - měřící technika značek: FLUKE, METRA, MEGGER, GREISINGER, .. - autorizovaný servis značky MEGGER - akreditovaná kalibrační laboratoř.

Elektro servis, elektrikář: - opravy spotřební elektroniky - instalace elektrických strojů, přístrojů a satelitních kompletů včetně dodávky - opravy elektrických zařízení - zámečnické, stolařské a natěračské práce.

Revize, servis, montáž a prodej - hasicích přístrojů - požárních hydrantů - požární techniky - požárních ucpávek INTUMEX - majitel systému LYONESS

Firma TM Tools s.r.o. zastupuje a je zároveň dceřinou společností na tuzemském trhu firmu JÖRN DETJENS Zerspanungstechnik GmbH z Hamburku, která ve svém sortimentu využívá svých letitých zkušeností z oblasti strojního obrábění a nyní nabízí své nástroje prostřednictvím naší firmy. Společnost jako taková vznikla v roce 2009, ale vzhledem k ...

Bytové doplňky. Výroba a montáž žaluzií a plovoucích podlah. Žaluzie. Solární ohřev. Bazén. Okenní sítě. Těsnění. Plovoucí podlahy. Klimatizace, bionaire, odvlčovače. Zabezpečení.

Prodej - decelerometry Opravy - decelerometry Vývoj - zákaznická elektronická zařízení a přístroje pro testování automobilů výroba - decelerometry

Prodej, servis - lesní technika - zahradní technika Servis - zahradní technika

Výroba - gastronomická zařízení RM GASTRO.

Dodávka - hardware - software Servis - hardware - software Připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Kompletní sortiment nábytku a bytových doplňků, kuchyňské studio, kancelářský nábytek, zakázková výroba z lamina, grafické návrhy interiérů. Naleznete u nás nábytek z masivu, obývací stěny, skříně či čalouněné soupravy. Samozřejmě také stoly i židle.

Služby: -kompletace dopravníkových pásů a řemenů, včetně servisu. Výroba, dovoz: -transportní pásy a ploché řemeny -servis do 24 hodin.

Firma se zabývá výrobou: -závorových a parkovacích systémů -pohonů pro křídlové a posuvné brány dvěřních otevíračů a různých dalších lineárních pohonů. Dále nabízíme zboží německých firem: -DESIGNA - parkovací systémy velkokapacitních parkovišť -KABA GALLENSCHÜTZ - přístupové turnikety.

Komplexní vybavení interiérů. Výroba, prodej: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -židle -křesla. Návrhy, doprava a montáž ZDARMA.

Umělecké kovářství. Zámečnictví. Výroba: - kované brány, ploty, zábradlí, mříže, nábytek, krbové soupravy, interiérové doplňky, lovecké nože apod. Díla realizujeme na klíč dle našeho vlastního návrhu.

Výroba, kovovýroba: - ocelové konstrukce - sloupy, stožáry. Povrchová úprava kovů: - žárový zinek, zinkování - galvanický zinek, galvanické zinkování - prášková barva, komaxit.