PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej: -ložiska(ZVL, ZKL, FAG, SKF) -gufera(GP, MVQ, MVQGP) -klínové řemeny -segerovy pojistky -automobilové sady ložisek(Optimal) -O kroužky -jiné příslušenství.

Elteca Výroba a vývoj vlastních elektronických měřicích přístrojů - kvalita parametrů, životnost, stabilitu, jednoduchou obsluhu a krátké dodací lhůty našich výrobků.

Nabídka: - lešticích - lapovacích - brousicích nástrojů - používaných především ve sklářském, bižuterním a strojírenském průmyslu.

Stroje pro výrobu PVC a Al oken. V ČR a SR zastupujeme významné firmy: - URBAN, RAPID, HAFFNER, THORWESTEN, SCHIRMER - STEINS, INDUMASCH, FRIZ, FERROCONTROL - GRAULE, BÖHME a další.

Služby: - komplexní zajištění požární ochrany a bezpečnosti práce - komplexní řešení požární bezpečnosti staveb. Kurzy, školení: - požární bezpečnost - bezpečnost práce.

Prodej: -výrobky prestižních italských výrobců dveří, nábytku, sedacích souprav, kuchyní a dalšího vybavení interiérů.

Projektování, dodávky a provoz tepelných čerpadel. -Absorpční (plynová) tepelná čerpadla a plynové kondenzační kotle. -Kompresorová (elektrická) tepelná čerpdla a elektrokotle. -Plynové kondenzační kotelny

Obrábění plastů. Svařování plastů: -infračervené svařování -svařování horkým plynem

Výroba: - tlakové nádoby - výměníky tepla - plynové filtry pro chemický průmysl - plynové filtry pro petrochemický průmysl - dílenské výrobky horkovodních systémů - boilery - ocelové konstrukce - zámečnická výroba Projekce: - výměníky tepla - tlakové nádoby

- opravy pracovních strojů - zámečnictví - kovoobráběčství - specializovaný maloobchod - dělení materiálů laserem, autogénem - testování, měření a analýzy - výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Sídlo: Skuteč, Rubešova 123

výroba - průmyslových filtrů - ocelových konstrukcí - vzduchotechnického potrubí - kovovýroba

Komplexní služby ve zpracování železa - CNC pálení laser, plyn - CNC hraňování - CNC obrábění - zámečnické práce - svařování - tryskání Výroba rámů (šasi)pro firmu WEIDEMANN Registrace -Hradec Králové, Komenského 247.

Technicko - inženýrské služby. Výroba: - ocelové konstrukce - obchozí lávky.

Kovovýroba: -ozubená kola -broušení -obrábění -zámečnické práce. Sídlo společnosti: Doležalova 1057/22, Praha 9, 190 00 Tel./fax: 203 695 260

Práce: - výstavba - rekonstrukce - vzduchotechnika - potrubní rozvody - kovoobrábění - zámečnické - truhlářské Doprava, autodoprava: - nákladní

Konstrukce a výroba střižných, tvářecích a lisovacích nástrojů, vstřikovacích a vakuových forem.

E-shop: - notebooky - PC sestavy - IT příslušenství - herní konzole - mobilní telefony.

Cestovní agentura. Vodácké programy pro školy, firmy, skupiny. Rafting. Půjčovna: -vodácké potřeby: - kánoe Pálava, rafty, pádla Prodej: - nafukovací čluny ROBfin.

Výroba, prodej a servis zdravotnických přístrojů.

Výroba, prodej, servis, velkoobchod, maloobchod: Brýlová pouzdra. - zastoupení firmy OPTOPLAST Londýn Obaly na šperky: - krabičky, pouzdra. Opravy obuvi, brašnářských a podobných výrobků. Reklamní předměty. Šití textilu, koženky, kůže. Bazénová chemie - prodej. Pneuservis: - prodej pneu. Servis - prodej - motocykly ...

Prodej, servis: - registrační pokladny - pokladní systémy - digitální váhy - kamerové systémy. Servis: - Jiráskova 4 Opava.

Výroba: -prosévací stroje -ocelové konstrukce -stříhání, ohýbání a zakružování plechu do 10mm. Prodej a generální oprava: -chladicí kompresory. Zámečnické práce. Prodej technických plynů.

Galvanizovna. Práce: -závěsové a hromadné galvanické povrchové úpravy -chemické a elektrotechnické pokovování výrobků z mosazi, mědi, oceli, cínových a zinkových slitin a drahých kovů. Základní pokovení a povrchové úpravy: -alkalické a kyselé zlacení -stříbření a ochrana povrchu -rhodiování -paladiování -rutheniování ...

Lisovna. Výroba, práce: -výlisky, lisování tvářením za studena z materiálů mosaz, ocel, hliník, stříbro, zlato -válcování ozdobných desénů a galerií -kvalitní odmašťování -žíhání, hromadné odhrotování -broušení, leštění.