CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Kalibrace a servis. - měřicí přístroje

Dodávka: - značkové repasované počítače.

Prodej koncovému odběrateli, maloobchod, servis: - osobní počítače, servery - tiskárny, plotery, scannery, další periferie - software, hardware-elektronická komunikace a předávání informací - počítačové doplňky, literatura. Leasing, splátkový prodej. Návrhy, realizace: - počítačové sítě a kabeláže - programové vybavení.

Pobočka. Prodej, e-shop: - notebooky - počítače - výpočetní technika - mobilní telefony - tablety - fotoaparáty - kamery.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Výzkum, výroba, opracování: -Monokrystaly -Scintilační detektory -Laserové tyče -Sapphire profily -Coated Optics -Zobrazovací Obrazovky -Zobrazovací systémy

Zámečnictví. Kovovýroba z oceli a nařezu: - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - brány, vrata, ploty - gastro nábytek - nerez kontejnery - polykarbonátové přístřešky. Provozovna: Čelechovice na Hané (bývalé ZD).

Kovářství. - umělecké kovářství - vrata - mříže - brány - zábradlí - kované plastiky - kované brány - ploty - pojezdové brány - oprava nářadí

Servis: - chladničky - mrazničky Servis: - chladící zařízení

Prodej nábytku: - sedací soupravy - obývací pokoje - kancelářský nábytek - dětské pokoje - jídelny - prodej obrazů, rámování obrazů. Pořádání výstav obrazů.

Kompletní úklidové práce: -mytí oken, skleněných ploch -čištění koberců, čalounění a osobních vozů -úklid po malování, stavebních úpravách -strojní mytí, voskování, leštění PVC. Půjčovna: -čistící stroje -průmyslové vysavače -brusky na parkety. Podlahářské práce: -broušení, lakování, tmelení a lištování parket.

Opravy, rekonstrukce a modernizace osobních železničních vagónů. Kovovýroba: -výroba strojních součástí -svařování -obrábění. Tryskání součástí ocelovou drtí. Speciální obrábění-dvojkolích kolejových vozidel. Ekologické speciální tryskání-odstraňování nátěrových vrstev.

Zakázkové zámečnictví. - zakázková kovovýroba Vyrábíme atypická schodiště, zábradlí, ocelové konstrukce strojů, z oceli i nerez materiálu, včetně montáží. Provádíme soustružení a frézování. Prášková lakovna až do délky 4 m.

Oprava, převíjení: - elektromotory - autoelektrika - čištění interiérů.

KOVOOBRÁBĚNÍ: - soustružení, frézování - vrtání, hoblování - obrážení drážek - broušení na plocho i na kulato - cementování, kalení Svářečské práce.

Prodej fototechniky a příslušenství, dalekohledů a vodotěsných pouzder Aguapac.

Produkty pro ochranu Vašeho majetku - trezory - sejfy - pokladny - poštovní schránky

Zabýváme se: - konstrukcí a výrobou jednoúčelových strojů a zařízení převážně z nerezové oceli. Produkty: - plnící a uzavírací stroje - samonasávací nerezová čerpadla - dopravní a manipulační technika - zakázková výroba jednoúčelových strojů.

Společnost DEFO spol. s r.o. se specializuje na prodej designového bytového a kancelářského nábytku, nabízí široký sortiment pro vybavení domácností, kanceláří a hotelů, přičemž veškerý obývací nábytek máme skladem. Na našich prodejnách v Průhonicích ( vedle Electroworldu ) a Praze 9 Hloubětíně najdete velké množství sedacích souprav, osvětlení, ...

MAN-TECH TRADING a.s., obchodní zastoupení Praha. Prodejce manipulační techniky. Prodej: -vysokozdvižné vozíky s pohony: - dieselové s nosností 1500-8000 kg - benzínové s nosností 1500-3500 kg - plynové s nosností 1500-3500 kg - akumulátorové s nosností 600-6000 kg - vysokozdvižné vozíky zn. Desta, Lugli, Tailift -manipulační ...

Stolařství. Výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - postele - bytové doplňky.

Návrh, prodej a montáže klimatizací a tepelných čerpadel typu vzduch-voda. Klimatizační jednotky: - mobilní - okenní - dělený (split)