CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej - hardware Návrhy a výstavba - počítačové sítě

Návrhy, výroba, dodávka, montáž: -kuchyňské linky, kuchyně -kompletní interiéry: -bytový nábytek -kanceláře. Práce: -stolařské, stolařství:

divize NÁBYTEK - návrh - vývoj - výroba : - kovový nábytek (průmyslové prostory) - dílenský nábytek - šatní skříně divize HALY - návrh - vývoj - výroba - instalace - halové objekty - EURO HALY

poradenská činnost v oblasti informačních systémů Internetový obchod nabízející počítače, tiskárny, mobily, software, návrhy počítačových sítí a kompletní správu sítí.

Distributor výpočetní techniky, PC komponentů, periferií, storage produktů a spotřebního materiálu. Prodej značek: - APC, Apollo, ASUS, ATI, Canon, Chicony, Compaq, Creative, Edimax, Epson, FULL.

ENGEL CZ s.r.o. je jedním z největších dodavatelů výrobních technologií pro automobilový průmysl v České republice. V současné době je v České republice v provozu přes 2000 vstřikovacích strojů. Služby: - opravy v záruce do 48 hodin - pozáruční opravy - Hot-line - poradenství. Náhradní díly: - sklad v Praze.

Výroba z masivního dubu - kancelářský nábytek Výroba z masivního dubu - nábytek do koupelen, obchodů a restaurací Výroba z masivního dubu - nábytek do obývacích a dětských pokojů - jídelny - ložnice - předsíně - vestavěné skříně

KOMPLEXNÍ SLUŽBY V OBLASTI POŽÁRNÍ OCHRANY A BEZPEČNOSTI PRÁCE: - výkon činnosti odborně způsobilé osoby PO a BOZP - znalecká činnost - poradenství, konzultace a zastupování před orgány státní zprávy - školení v oblasti PO a BOZP - požárně bezpečnostní řešení staveb - zpracování dokumentace - požární asistence - evidence úrazů a ...

Kovovýroba. Soustružnické práce.

Distribuce - stavební chemie Sanace betonové konstrukce - hydroizolace Distribuce - stavební materiály Pokládka - průmyslové podlahy Rekonstrukce - betonové konstrukce

Činnost: - elektroinstalace - výroba rozvaděčů - MaR, řízení technologických linek - kamerové systémy - dodávka a montáž Infrapanelů - kalibrace teploměrů, tlakoměrů a vlhoměrů - revize ručního elektrického nářadí

Prodej, dodávka: Nové i starší stavební stroje: - bagry, minibagry - dozery, dempry - pásová rypadla, nakladače - vysokozdvižné stroje. Nástroje: - kompresory - drobná mechanizace - elektrocentrály. Vibrační technika: - vibrační plechy, desky jednosměrné, se zpětným chodem Půjčovna strojů a dopravního značení - uzávěry ...

Dodávky, montáže zařízení, technologické programování, projekce, servis: - měření a regulace-MaR tepelné systémy - elektroinstalace do 1000 V, 1kVV, - osvětlení interiérů. Výroba: - rozvaděče NN. Revize: - elektrická zařízení do 1 kVV.

Návrhy, konstrukce, vývoj, výroba a montáž jednoúčelových zařízení a strojů. Poradenství v oblasti optimalizace výrobních a řídících procesů. IT poradenství.

Výroba: -hydrantové systémy -požární plechové skříně. Zakázková kovovýroba. Práškové lakování. Prodej: -požární technika -hasičské vybavení.

Prodej, instalace, servis: - digitální radiografie, digitální panoramatické RTG, dentální CT, mikroskopy, intraorální kamery, monitory, počítače, software pro správu snímků.

Prodej: - svařovací technika - svařovací stroje - svařovací hořáky - redukční ventily.

Dovoz: - motorky - automobily - čtyřkolky - skútry vodní a sněžné - lodě - karavany.

XEROX Premier Partner. Prodáváme a servisujeme kompletní portfólio výrobků XEROX: kopírky, tiskárny, multifunkční zařízení, velkoformátové tiskárny, faxy, projektory a spotřební materiál (tonery, papíry, tisk. média). Analýza tiskových potřeb.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Servis, oprava: - chladírenská zařízení.

Revize: -zdvihacích zařízení -jeřábů -výtahů -pracovních plošin a závěsných lávek -zvedáků vozidel -zdvihacích stolů -mechanických stojanových zvedáků. Pronájem -věžového jeřábu MB 1030.1 -stavebních výtahů VS -ponorných kalových čerpadel KDFU 80 a KDFU 100 -stavebních závěsných lávek LK-6. Školení: -vazačů -jeřábníků ...