CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej, opravy: - počítačové sestavy.

Montáž a servis klimatizací. Dodávka úsporných jednotek s tepelným čerpadlem. Montáž elektroinstalací rodinných domů a průmyslových staveb, včetně revizí.

-bytová klimatizace -průmyslová klimatizace -stínící technika -výroba a dodávka dřevěných schodišť

Prodej a půjčovna: - elektrocentrály KIPOR.

Dodávka, výroba, zpracování: - strojně technologické celky. Výroba zámečnických prvků: - nerezové jímky - odtokové žlaby - nerezové potrubní celky. Výroba, montáž nerezových zábradlí.

Projekce, kompletní dodávky: - bytové klimatizace pro průmyslové a výrobní prostory.

Velkoobchod - topenářské zboží - otopná tělesa - plynové kotle - přírubové a ostatní armatury - termostatické ventily - spotřebiče VAILLANT - závěsné kotle THERMOCOMPACT prodej - plynové spotřebiče BUDERUS Velkoobchod - čerpadla

Projekce a poradenství v oblasti technického zařízení budov: - vzduchotechnika - ústřední vytápění - klimatizace - plynoinstalace - zdravotně technická instalace.

Výroba, prodej, podpora a servis automatického systému sledování vozidel na bázi GPS a GSM.

Výpočetní technika. Dodávky CAD/CAM, GIS/FM, PLM, tiskových a IT řešení a služeb. CAD aplikace Autodesk pro strojírenství, stavebnictví, mapování, geografické informační systémy a systémy pro správu majetku - AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D, Topobase. Servery a sítě, síťová řešení Microsoft, Cisco, Symantec. Outsourcing IT. Zakázkový ...

Maloobchodní prodej-hospodářské potřeby: -kompletní sortiment: -osiva, bramborová sadba, travní směsi, zeleninová a květinová semena -pytlovaná hnojiva, hnojivo, půdní substráty -přípravky na ochranu rostliny -krmivo a krmné směsi, šroty -krmivo pro psy, pes a kočky, kočka -zahradnické nářadí, folie a pletiva, pletivo -potřeby, ...

Poskytování poradenství v oblasti systémů řízení jakosti, životního prostředí a bezpečnosti práce.

Prodej: - bránová technika - vrata - pohony vrat - víceúčelové dveře - hliníkové domovní dveře. Drobné zámečnické práce: - nádstavby bran - oplocení.

Klimatizace: - poradenství - dodávky a zajištění montáže klimatizační techniky pro kanceláře, byty, obchody, rodinné domky, budovy, výrobní prostory, servrovny atd. - záruční a pozáruční servis - dodávky náhradních dílů - velkoobchod s klimatizační technikou.

Velkoobchod, maloobchod: -garážová vrata -otevírače-garážová, zahradní vrata na dálkové ovládání -vodní čerpadla. Výroba: -garážová vrata -zahradní brány -ploty -výrobky-umělohmotné profily. Zakázková zámečnická výroba. Prodej: -umělohmotné profily -umělohmotné výrobky.

Dodáváme formy pro vstřikování plastů, prototypové i sériové lisování z termoplastů všech druhů, konstrukce forem, korekce designu, nástroje se studenými i horkými vtoky a tryskami. Výtisky pro spotřební i strojní užití, automotive, PC design aj.

Prodej vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, řetězů, textilních popruhů, polytexových pasů a upevňovací techniky. Kontrolní prohlídky a opravy vázacích a manipulačních prostředků, poradenství v oblasti manipulací.

Velkoobchod, maloobchod: -kadeřnické a krejčovské nůžky -textilní galanterie, šicí nitě METTLER -stříhací strojky na vlasy MOSER -stříhací strojky na srst zvířat -nástroje na manikúru a pedikúru -soupravy na holení, břitvy -manikúrní soupravy DOVO, SOLINGEN -kapesní nože SOLINGEN -nože kuchyňské a kuchařské Burgvogel Solingen ...

Přesné CNC výpalky plazmou a plamenem až do síly materiálu 200 mm. Materiály - ocel, nerez, hliník. Veškeré zámečnické práce, ohýbání, soustružení, svařování.

Nabízíme široký sortiment školícího vybavení a prezentační techniky. Interaktivní a školní tabule, bílé, kancelářské, moderační, mobilní a pylonové tabule, flipcharty, dále venkovní a interiérové vitríny, clip rámy, nástěnky a informační paravány. Z prezentační techniky dodáváme projekční a promítací plátna, projekční a multimediální stolky, ...

U nás můžete zakoupit výhodně zboží jako například: odsavače, chladničky, trouby, myčky, pračky, sporáky, klimatizace, ventilátory, šicí stroje, espressa, aku vrtačky, kompresory, navijáky, brusky, kladiva, gola sady, frézky, hoblovky, soustruhy, invertory, mp3 přehrávače, sluchátka, domácí kina, fotoaparáty, autorádia, navigace, LCD, televizory, ...

Projektování, dodávka a montáž tepelných čerpadel Nibe. Realizace vrtaných studní.

Výroba, prodej, servis, půjčovna: - čerpadla GRUNDFOS, WILO, ISH, SIGMA HRANICE, SIGMA LUTÍN, CALPEDA a ostatní.