CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Vývoj, výroba: -radiometrická on-line měřící technika pro průmyslové aplikace (vlhkoměr, indikátor průchodnosti, hladinoměr NMT RAK, hladinoměr skloviny NUE 1203, hustoměr NUE 1203) -měřící technika založená na využití detekce ionizujícího záření. Dominantní výrobce a dodavatel řady radiometrických měřících zařízení na českém trhu.

Výroba, 3D návrhy, montáž. -návrhy, výroba a prodej kuchyní -dodávka, montáž a pokládka všech podlahových krytin -výroba a dodávka vestavěných skříní -schody na míru -interiérové a vchodové dveře -rekonstrukce bytů na klíč

Maloobchod, prodej: -počítače ABACUS, IBM, COMPAQ -tiskárny CANON -počítačové hry -výukové programy pro děti i dospělé.

Služby ve strojírenství. Výrobky odpovídají normě ISO. Dodávka, obchod, prodej, filtrace, filtry, odlučovače: Odlučovač olejové mlhy RECOJET 1 (mlhovina): -patentové řešení pro obráběcí stroje. Filtrační systémy Ultra Cleaner, Ultra Cleaner Elektro, Ultra Cleaner Compact pro chladící emulze REVEN Ultra Cleaner - vícestupňový pro částice od ...

Služby: -řezání, dělení materiálů vodním paprskem -kov, sklo, kámen, plast.

Řetězové kladkostroje Liftket, lanové kladkostroje R.Stahl a systém Helm pro kladkostrojové dráhy a jeřáby. Návrh logistických řešení pro manipulaci s materiálem. Jeřáby mostové, podvěsné, sloupové, portálové. Servis, revize

Eshop do světa levné, kvalitní a prověřené manipulační a zdvihací techniky.U náš naleznete levný paletový vozík, vysokozdvižný vozík, VZV, zdvihací stůl i plošiny, paletový vozík s tiskárnou a váhou, kladkostroje, hevery, skladový vozík, rudly, elektrický i mechanický zdvih a pojezd, trvale nízké akční ceny..

Služby: -analýzy a kontroly pracovních rizik -požárně bezpečnostní řešení -pravidelná kontrolní činnost PO a BOZP -zpracování, vedení a aktualizace dokumentace PO a BOZP -šetření příčin a zdrojů pracovních úrazů -periodické kontroly a prodej hasicích přístrojů -kontroly hydrantových systémů -konzultace a poradenství v oborech PO a ...

Stavební a obchodní firma. Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Služby: -restaurátorství památkových objektů -rekonstrukce -stavební práce -podlahářské práce -vodoinstalatérské práce -pokrývačství -klasické i ploché střechy -tavné pásy, polomodifikované a plněmodifikované folie VEDAG -klempířské, zednické, ...

Sanace vlhkého zdiva. Statické zajištění budov. Stavební konstrukce - kotvení - zesilování. Tryskání tlakovou vodou - povrchové úpravy kovů.

Firma se zabývá již 19 let povrchovou úpravou kovových prvků. Jedná se o broušení a leštění výrobků z: - mosazi - nerezové oceli - chromu. Provádíme broušení a leštění: - lustrových montur - dveřního a okenního kování - koncovky výfuků pro automobilový průmysl.

Prodej, montáž: -chladící zařízení na nákladní vozidla, autobusy -agregáty CARRIER TRANSICOLD Servis a náhradní díly -klimatizační zařízení CARRIER -chlazení, chladící boxy.

Výroba, montáž, dodávka: -montované haly výrobní, obchodní i sportovní -ocelové konstrukce -stěnové a střešní pláště průmyslových halových objektů -stěnové a střešní polyuretanové nebo minerální panely -nosné a doplňkové ocelové konstrukce -zámečnické výrobky -výplně otvorů jako jsou plastová okna a dveře, hliníková okna a dveře, ...

Strojírenská výroba: -pásové dopravníky šíře 400 až 1200 mm -různá provedení -zásobníky sypkých materiálů a kameniva -hydraulické otvírání zásobníků včetně výpustí -mobilní a semimobilní drtírny a třídírny písku a kameniva -atypické lžíce nakladačů a bagrů -stolice a zakrytování dopravních pásů -držáky spodních ...

Služby: -servis a prodej hydraulických zařízení -kompaktní hydraulika -filtrace olejů.

Zakázková výroba, truhlářství: - pergoly - zahradní domky - kuchyně - nábytek i kancelářský a zahradní - vchodové dveře - schody - kuchyně - dětské pokoje - vestavěné skříně - ložnice - stoly - vchodové dveře.

Prodej, eshop: - Výměníkové stanice - Redukční stanice - Přečerpávací stanice - Regulační a havarijní ventily - Odvaděče kondenzátu - Dochlazovače kondenzátu - Filtry - Separátory - Výměníky - Armatury - Manometry - Teploměry - Solenoidy, elektromagnetické ventily - Čerpadla - Pohony - Čidla a regulátory teploty, ...

Prodej: -ložiska(ZVL, ZKL, FAG, SKF) -gufera(GP, MVQ, MVQGP) -klínové řemeny -segerovy pojistky -automobilové sady ložisek(Optimal) -O kroužky -jiné příslušenství.

Elteca Výroba a vývoj vlastních elektronických měřicích přístrojů - kvalita parametrů, životnost, stabilitu, jednoduchou obsluhu a krátké dodací lhůty našich výrobků.

Nabídka: - lešticích - lapovacích - brousicích nástrojů - používaných především ve sklářském, bižuterním a strojírenském průmyslu.

Stroje pro výrobu PVC a Al oken. V ČR a SR zastupujeme významné firmy: - URBAN, RAPID, HAFFNER, THORWESTEN, SCHIRMER - STEINS, INDUMASCH, FRIZ, FERROCONTROL - GRAULE, BÖHME a další.

Služby: - komplexní zajištění požární ochrany a bezpečnosti práce - komplexní řešení požární bezpečnosti staveb. Kurzy, školení: - požární bezpečnost - bezpečnost práce.