CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky: -kopírovací stroje -skartovače -periferie -LANIER, BROTHER, HP, HSM -MINOLTA, TOSHIBA, EPSON, CANON -spotřební materiál.

Projekce, výroba, montáž, servis: -vzduchotechnika -klimatizace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autopříslušenství -náhradní díly -autobaterie -nářadí elektrické, ruční -pneumatiky -zahradní technika.

Projekty, výroba, montáž a servis výtahů. Poradenská a projekční služba pro instalace osobních a nákladních výtahů (až 5000 kg)a také vertikálních dopravníků do maximální nosnosti 160 kg. Výroba: -specializace na výrobu výtahových kabin pro osobní a nákladní dopravu -kompletní dodávky výtahů s trakčním a hydraulickým pohonem ...

Prodej, dodávka, servis technologie, poradenství, reklamní servis: -materiály a zařízení na výrobu reklamy -samolepící fólie -aplikační pásky -deskové materiály -materiály pro digitální tisk -laminovací materiály -materiály pro sítotisk a ofsetový tisk -materiály pro GERBER EDGE technologii -orientační systémy -světelná ...

Zámečnické a nástrojářské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -židle -stoly -věšáky -zahradní nábytek.

Výroba: -rytiny -mosazné firemní štíty -štítky na dveře -orientační systémy do budov -razítka -klíče.

Výroba nábytku. Dílčí části nebo celé interiéry od návrhu PC až po předání investorům. Nábytek: -lamino -dýha -masiv-mobilní, vestavěný, atypický. Velkoobchod, vlastní výroba a zajištění subdodávek: -kanceláře -úřady -školy -zdravotnictví -banky -restaurace -hotely. Maloobchod: -kuchyňské linky na míru ...

Dodávka, prodej: -zabezpečovací systémy -telekomunikační systémy -telefonní ústředny -systémy (docházkové, obchůzkové, školní zvonění) -kursovní tabule.

Výroba: -svařované a vázané armokoše do monolitických konstrukcí -stavby průmyslové-sklady, haly -nová nebytová výstavba -stavební ocel Služby: -střih, ohyb, ukládka betonářské oceli a montáž kari sítí o průměru 6-32mm -výroba a montáž betonářské výztuže -železářské práce -stavebně zámečnické práce.

Prodej, pronájem, opravy: - kolejová vozidla - železniční nákladní vozy.

Výroba a prodej zařízení pro gastronomii.

Poradenství: - nakládání s odpady - ekologické - enviromentální. Oleje, maziva - obchodní zastoupení Morava. Čistící bavlna. E-shop, prodej: - textil.

Truhlářství, výroba: - kusový nabytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek.

SAMSTEEL je ryze česká společnost, se zaměřením na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, schodišt, plotů, zábradlí a veškeré zámečnické činnosti.

Maloobchod, oprava, servis: -pračky, myčky nádobí. -domácí spotřebiče.

Strojírenská výroba: - soustružení - frézování - broušení - řezání. 5-osé CNC obráběcí centrum. 3-D měřící zařízení Call Reiss.

Kovovýroba: -zpracování plechu -stříhání plechu -děrování -ohraňování -ocelová konstrukce -svařování -kovoobrábění -svařování nerez ocelí a hliníku -CNC děrování -pískování -tryskání.

Výroba, montáž, servis, revize: Výtahy - osobní - hydraulické - lanové - nákladní - hydraulické - lanové Technologická zdvihadla - hydraulická - lanová Vyrovnavací plošiny - nůžkové - hydraulické - vyrovnávací - hydraulické - mechanické - invalidní - hydraulické Nájezdové rampy - mobilní - pevné Ocelové ...

Stavební výroba: -Bočánek František -tel.: 383 355 014 -e-mail: vedeni@prima-strakonice.cz -veškeré stavební práce -občanské, průmyslové a inženýrské stavby -práce HSV -izolace proti vodě -tesařské konstrukce včetně složitých konstrukcí krovů a jiných zastřešení -obklady a dlažby -zateplování fasád -SCHWENK, ...

Technologické Centrum Elektroeroze. Maloobchod, prodej: - elektroerozivní stroje - CNC hloubičky - obráběcí centra - drátové řezačky.

Velkoobchod, prodej, poradenství, montáž, oprava, servis: -euro ISDN, ADSL -telekomunikace -videokonference -pobočkové ústředny -počítačové sítě LAN -telefonní ústředny, telefony, modemy a faxy značky: -AVM-Fritz -Swissvoice-Ascom -Siemens-Gigaset -Panasonic -Telepoint partner společnosti Český Telecom, a.s. ...

Výroba, prodej: - plastové lapoly pro čištění odpadních vod: - odlučovače ropných látek typ SOL-2, GSOL-2/10, GSOL-5/20, GSOL-10/40 určené pro parkoviště, šrotiště, čerpací stanice, mytí aut - lapače(lapáky)tuku typ OTP1, OTP2, OTP4, určené pro restaurace, kuchyně, jídelny - nádrže, jímky z plastů pro stavebnictví: - pro pitnou i ...

Služby: -zeměměřická činnost -geometrické plány -vytyčovací práce -inženýrská geodézie -mapování. Prodej: -měřidla všech druhů a typů -vodováhy, úhelníky, stahovací latě -měřická kolečka a dálkoměry -geodetické přístoje -nivelační přístoje -rotační lasery -signalizační barvy ve spreji a ochranné pomůcky.