CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: - přístroje pro rušení patogenních zón. - pořádání individuálních kurzů výuky příjmu vesmírné energie a ochrany před působením negativních energií.

Společnost je certifikovaná dle ČSN EN ISO 9001-2001. Válcované polotovary z hliníku a jeho slitin: - plechy o tloušťce 0, 32 - 6 mm - desky o tloušťce 7 - 270 mm - tvarované plechy KOB - lakované plechy, pásy - kotouče. Lisované kruhové tyče ze slitin hliníku. Řezání plechů, desek a tyčí. Tvarové řezání vodním paprskem. - dělení ...

- prodej lodí a nafukovacích člunů - prodej a servis lodních motorů - prodej lodního příslušenství - prodej a servis zahradní techniky HONDA - prodej městského mobiliáře SPL - prodej dopravních nerozbitných zrcadel VIALUX - prodej venkovních i vnitřních vitrín VITINCOM - vybavení interiéru prodejen MULTI DEKOR.

Výrábíme: - kovové policové regály. Nabízíme: - práškové lakování KOMAXIT.

Obchodní zprostředkování technologie pro tepelné zpracování, tažení a loupání. Zastoupení firem: -IPSEN GmbH, SCHUMAG A.G. a MRB SCHUMAG.

Prodej čerpadel, výdejních pistolí a hadic včetně servisu. Nabídka pronájmu stavebních strojů. Provádění výstavby a rekonstrukce čerpacích stanic.

Služby: - správcování celých sítí, serverů, jednotlivých PC, - správcování systému MS Small Business Server 2003, 2008 Standard, Premium; i vzdáleně, - poradenství při volbě HW a programového vybavení, - projekty nasazení výpočetní techniky včetně sítí, - instalace HW a SW u zákazníka se základním zaškolením, - rozšířené školení ...

Prodej, dodávka, instalace, montáž, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - notebooky. Instalace, oprava, prodej: - software.

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce - zajištění koordinace BOZP na staveništích - revize hasících přístrojů

Umělecké kovářství, zámečnictví, výroba: - kovaný kovový nábytek - bytové a zahradní doplňky - ozdobné doplňky - kovové doplňky do interiérů a exteriérů. Výroba zámků a kování.

Výroba, montáž, servis: - technika pro přepravu dřeva: návěsy, přívěsy, opleny, klanice, plošiny, příčníky, nástavby - rámy a plošiny pro návěsy nákladních automobilů - ocelové pláště pro transformátory - základové rámy pro plynové turbíny Zakázková výroba: - beztlaké ocelové nádrže a zásobníky - nádoby, rámy, stojany, ...

Zakázková kovovýroba. Navrhujeme, vyrábíme a montujeme, brány dvoukřídlé, brány pojezdové, brány samonosné, vrátka, vrata, ploty, schody, regály, mříže.

Přesně kusové a maloseriové obrábění menších dílců z barevných kovů a plastů

Zámečnické a svářečské práce.

Variabilita sestavení kancelářského souboru dle individuelního požadavku každého uživatele.

Prodej výrobků Třineckých železáren: - kontislitky - bloky - bramy - sochory - železniční kolejnice širokopatní, výhybkové kolejnice, tramvajové kolejnice, kolejnice pro důlní a polní dráhy, lišta kolejové brzdy - komponenty pro kolejový svršek (podkladnice, kluzné profily, svěrky, spojky) - úhelníky rovnoramenné.

Mezinárodní autopůjčovna nabízí krátkodobé i dlouhodobé pronájmy osobních vozidel, minibusů, SUV a dodávek. Zajišťujeme pronájmy automobilů v ČR i do zahraničí, rezervace přes internet.

Zabýváme se výrobou a dodávkou zařízení pro odsávání a filtraci ve všech oblastech průmyslové výroby, kovovýrobou i pálením laserem.

Výroba plastových komponentů do klimatizačních systémů zařízení. Výroba probíhá na vstřikovacích strojích.

Výroba: -nábytek -schody -dveře. Realizace celých interiérů.

Zámečnické, svářečské a opravářské práce, ocelové prvky a konstrukce, stavební kovovýroba, kotevní a spojovací prvky pro fasádní profily REHAU aj. Pohotovostní opravy, otevírání a odvrtávání zámků a dveří. ( I drobné zakázky…) Vyrábíme - ...

Půjčovna lodí Jizera – Farma Klokočí. Jsme rodinná půjčovna lodí na řece Jizeře. Půjčujeme kánoe, rafty a kajaky. Kromě půjčovny lodí na řece Jizeře provozujeme také druhou půjčovnu na řece Ploučnici.

Nabízíme: - veškerý nábytek, tj. obývací stěny a obývací nábytek, nábytek do ložnice - postele, nábytek z masivu a rustikální nábytek. Specializujeme se na zdravé spaní (zdravotní matrace, lamelové rošty, postele z masivu, celočalouněná dvoulůžka). Dále nabízíme kancelářský nábytek, dětské pokoje, jídelní kouty a vybavení do ...