PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba a prodej chladicích zařízení pro restaurace, bary, řeznictví, pekárny, cukrárny - vitríny, vinotéky, chladicí pulty, vany a desky, atypická výroba. Nerezové vybavení pro gastroprovozy.

Internetový obchod, prodej: - obráběcí stroje - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - manipulační technika - kotvící technika - nástroje - brusivo - pracovní oděvy - potřeby pro důma zahradu.

Strojírenská výroba. Soustružnické práce. Frézování. Řezání vodním paprskem. Tváření materíálu. Tryskací zařízení. CNC obráběcí stroje. Kusové zakázky. Sériové zakázky pro kolejová vozidla.

Servis, montáž, prodej: -mrazící, chladící technika -gastronomické zařízení -renovace chladicích boxů na nová ekologická chladiva -klimatizace. Dodávka: -agregáty -automatika. Velkoobchod: -měděné trubky, tvarovky, příslušenství.

Prodej, instalace, servis: - zdravotnická technika - přístroje pro stomatologické ordinace a dentální laboratoře.

Služby: - výzkum, vývoj a projektování tepelně energetických zařízení - znalecké posudky v oboru energetika - inženýrská činnost v oblasti energetiky - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění, tepelných čerpadel, solární techniky a větrání - automatizované zpracování dat - poskytování software - montáž a opravy měřící a ...

Prodej hutního materiálu: - ocelové trubky - silniční svodidla pozinkovaná - spirálově svařované trubky - podélně svařované trubky - použité ocelové trubky - profilová ocel - svařované sítě - betonářská ocel.

Provádíme požárně technické zajištění objektů - hasicí přístroje a požární hydranty (včetně oprav), požární a protipožární dveře a stěny, utěsnění požárních prostupů, požární nátěry, nástřiky, obklady, revize. Prodáváme dřevěná a plastová okna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -digitální fotoaparáty a zrcadlovky - značek Olympus, Nikon, Sony, Fuji - videokamery - stativy - objektivy - brašny - blesky, vše pro foto. - příslušenství Hama, Lowepro, Velbon, Vanguard, Braun, Tiffen, Giottos, Tamron.

Firma Renesance – JUDr. Blažek je soukromou firmou založenou v roce 1991, jako firma zabývající se oblastí mechanického zabezpečení bytů, rodinných domů a firem. Byla první firmou, která se specializovala nejen na mechanické zabezpečení, ale i na výrobu náhradních klíčů, včetně prodeje strojů na výrobu klíčů a polotovarů všech druhů cylindrických, ...

Výroba, prodej, montáž: -technologie pro ustájení koní -kotce pro psy -stájové boxy vnitřní i venkovní -napáječky, krmné žlaby -padocková vrata a okna.

Půjčovna nářadí: -Hilti, Bosch, Narex. Prodej: -spojovací technika: -brusné kotouče -šrouby, nýty -hmoždinky, kotvy -tmely, vruty -vrtáky kotevní technika: -vrtací a bourací -elektrická -zahradní -brousící -řezací. Zámečnická výroba, zábradlí 602 931 419.

Prodej, e-shop: -kancelářské potřeby -papírnictví -kancelářská technika -kancelářský spotřební materiál -kancelářské židle -kancelářský nábytek -razítka -reklamní předměty -pracovní oděvy -drobné elektrické spotřebiče

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -internetový i kamenný obchod -dalekohledy -puškohledy -mikroskopy -renomované značky firem NIKON, BRESSER, MEADE, WEAVER, VIXEN, MEOPTA, ZEISS a VANGUARD. Veškeré zboží dovážíme přímo od výrobce.

Elektronické systémy: -elektronické zabezpečovací systémy -kamerové systémy -vstupní systémy -počítačové sítě -telekomunikace.

Energetika, topení - poradenství poradenství - meření a regulace tepla a TUV

Výhradní zastoupení pro Českou republiku a Slovensko: - SIAR - fotoaparáty - SINARBACK - digitální kazety - BRONCOLOR - záblesková světla - VISATEC - záblesková světla - FOBA - ateliérová výbava, foto pozadí - HEDLER - halogenová světla - JUST - prohlížecí pulty - CONDOR FOTO - trikové efekty - PHOTOFLEX - odrazné desky, ...

Prodej, maloobchod, oprava, servis, e-shop: - výpočetní technika - počítače, PC - notebooky - monitory - PDA, navigace, GPS - tiskárny, multifunkční zařízení.

Nabízíme cenově dostupné inteligentní ovládání budov, bytů a domů, řízení teploty, řízení spotřevy elektrické energie, ovládání světel a elektrických zařízení, kamerové systémy, vzdálené měření spotřeby energií, zabezpečení. Bez přídavné kabeláže, vhodné i pro starší zástavbu.

Akciová společnost Pyrocom se na evropském trhu stala lídrem v oblasti hasicích technologií. Její snaha přicházet na trh s novými produkty významně ovlivňuje úroveň ochrany osob a majetku.

Půjčování osobních, dodávkových a obytných vozidel, karavany, přívěsy a podvalníky

Naše firma ADUS servis zajišťuje montáž nezávislých topení značek EBERSPACHER, WEBASTO, TRUMA do osobních, nákladních a obytných automobilů, stavebních a zemědělských strojů. Prodej náhradních dílů, záruční a pozáruční servis. Záruční a pozáruční servis na výrobky WAECO a DOMETIC. Provádíme montáž nezávislých ochlazovačů a nezávislých ...

Výroba a vývoz svařovacích poloautomatů a rotačních svařovacích strojů.

Prodej, servis, pronájem: - prezentační, projekční a audiovizuální technika.

Prodej, servis: - výpočetní technika - příslušenství - kopírky - tiskárny - notebooky. Správa počítačových sítí. Připojení k internetu.