CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Přední dodavatel na trhu repasované výpočetní techniky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -notebooky, počítače -monitory za bazarové ceny -krátkodobě použitá výpočetní technika světových značek převážně HP, IBM, Dell, Toshiba, Acer. Vše skladem k okamžitému odběru i pro obchodníky. Další prodejna: 612 00 Brno Purkyňova ...

Prodej kancelářských židlí a křesel vč. jejich plastových, dřevěných, kovových komponentů. Prodej potahových látek.

Nabízíme ekologické mycí stoly, automatické odmašťovací systémy a jejich náplně, odmašťovadla, aerosoly, speciální přípravky, maziva a autokosmetiku.

Velkoobchod, prodej: -elekrické ruční nářadí: -NAREX, BOSCH, PROTOOL -nástroje-frézy, vrtáky -železářství -kotvící technika FISCHER. Pobočka: -Ostrava, Cihelní 2568/83, tel: 596622127.

Kovoobrábění, beztřískového obrábění a svařování. Výroba ocelových skeletů pro speciální změkčovače vody.

Návrhy, realizace a servis automatických závlahových systémů. Dodávky automatických čerpacích stanic i filtrací. Zajištění zhotovení studní.

Prodej nůžek: - zahradnické - průmyslové. Doplňky k nůžkám.

Svářečské a zámečnické práce + Úklidový a údržbářský servis

Bionafta, biodiesel - výroba, distribuce a export. Firma se zabývá lisováním olejnatých rostlin a jejich následným zpracováním, výrobou a distribucí methylesteru řepkového oleje (tzv. MEŘO), bionafty a prodejem řepkových expelerů.

Velkoobchodní prodej strojů pro plastikářský průmysl.

Prodej a servis sudových a nádržových čerpadel..

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky: -zakázkové sestavy PC -instalace počítačových sítí -opravy, přestavby, modernizace -opravy tiskáren -instalace internetového připojení -mobilní telefony -digitální fotoaparáty -komponenty -MP3, autorádia, CD přehrávače -kupóny -spotřební elektronika -CDR, ...

Maloobchod, prodej: - elektronický zavlažovací systém zahrad značky ORBIT - jednoduché zavlažovací systémy - časové spínače - automatické zavlažovací systémy - kapková závlaha Safety Turtle-ochrana dětí u bazénu. Hydroizolace. Prodej čerpadel: - sací čerpadla - ponorná čerpadla - elektronické ovládání čerpadel - tlakové ...

Výroba: -světelné reklamy -reklamní panely -levná frézovaná písmena -informační a orientační systémy -úsporná světelná reklama-LED diody -digitální a velkoplošný tisk -tisk fotografií a zvětšenin -tisk fotografií na plátno -samolepky a polepy automobilů -tisk plachet a bannerů -polepy výloh a firemních štítů -frézování ...

Nabídka projektových a inženýrských prací ve strojírenství a chemickém průmyslu.

Půjčovna obytných vozů. Jsme jedni z nejlevnějších v ČR. Cena za jeden den půjčení je již od 1 740, - Kč. Neúčtujeme za projeté kilometry navíc. Vozidlo přistavíme kdekoliv v ČR zdarma.

Internetový prodej nábytku: - obývací stěny - nábytkové stěny - dětské pokoje - ložnice - postele - nábytek z borovicového masivu - jídelní stoly - jídelní žídle - jídelní soupravy - šatní skříňě - koupelnový nábytek.

Zajišťujeme servis a prodej zdravotnické techniky.

Dodávka, instalace, prodej: -elekrické zabezpečovací systémy -kamerové systémy -přístupové a docházkové systémy -požární zabezpečení.

Společnost provádí návrhy, projekci a montáž: -kompresorové stanice -vzduchotechniky -chladicích zařízení a sušáren.

Nábytek velkoobchod a maloobchod: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - dětské a studentské pokoje - matrace a postele - bytový nábytek - sedací soupravy - kuchyně - spotřebiče.

Fotografické služby: - reklamní - reportážní - technická - ilustrační - portrétní - digitální tisk fotografií.

Služby: -nadrozměrná přeprava -pronájem autojeřábů -zemní práce -demolice.