CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: -nářadí -nástroje -elektrické ruční nářadí BOSCH, METABO, FESTOOL, NAREX, MAKITA, PROTOOL, ATLAS COPCO -ruční nářadí TONA, FACOM, SANDVIK, ELORA, UNIOR, KNIPEX -výhradní prodej dřevoobráběcích strojů ROJEK, G&M Point, ELECTRA BECKUM -nástroje a příslušenství DRONCO, DIMAR, KARNED, PILANA, URBAN.

Autorizovaný distributor pro západní Čechy ložisek SKF. Prodej: -ložiska SKF pro průmysl a automobily -ložiska SKF a technika pro lineární pohyby -ložiska ZKL a ZVL - kompletní sortiment -mazací tuky a seeger pojistné kroužky SKF -speciální nástroje a nářadí pro práci s ložisky -gufera -rozvodové řemeny s kladkami SKF -mazací ...

Společnost Robinco CS a. s. má základy ve Švýcarsku, kde byla založena v roce 1950 Robinco AG Zürich. Od roku 1950 proběhlo mnoho změn, kdy v současné době jsou součástí Robinco Group samostatné společnosti v České republice, na Slovensku a v Maďarsku. Samostatná obchodní společnost Robinco CS a. s., která byla založena v roce 1993, je dodavatelem ...

Dodávka a montáž solárních systémů pro ohřev TUV a vytápění, LED žárovky a ostatní zdroje, dotace a financování.Poradenská činnost v úsporách energií.

Systémy generálního klíče, elektromotorické zámky, hotelové kartové systémy.

Kovovýroba: Zakázková výroba CNC - lisování, válcování závitů, frézování - výroba dílů pro topenáře - výroba forem - díly pro chladírenské technologie - stříhání plechů - svařování

Dodávka: - kancelářský papír - spotřebnní materiál renovované alternativní a originální náplně. Profesionální renovace tonerů a inkoustových kazet - dodání renovovaných, kompatibilních a originálních kazetservis - tiskárny (profylaxe, výměny podavačů.

Výroba, práce: -zámečnická výroba, laserové dělení materiálu, ohýbání plechů -svařování ušlechtilých ocelí -hliník, nerez.

Prodej, dovoz, montáž, velkoobchod: - návrhy solárních systémů - prodej solárních vakuových trubicových kolektorů Apricus® - prodej a montáž solárních systémů pro ohřev TUV a přitápění v rodinných domech, komerčních objektech.

Dodávka a montáž potrubních rozvodů (ocel, nerez, umělé hmoty, dálkovody) vč. technologických zařízení a ocelových konstrukcí od kusových dodávek až po finální dodávky.

Počítačové soustavy, sestavy.

Prodej speciálního nářadí pro: - ražení chodeb a tunelu - vrtání vrtu pro nálože - vrty pro kotvy a svorníky.

Projekční, dodavatelské, montážní a servisní práce, od dodávek jednotlivých komponentů až po finální dodávky.

Výroba nerezového zařízení pro gastronomii: -stoly, dřezy, regály -ohřívací vany plynové a elektrické, režony, gastronádoby, chladicí stoly, láhvovníky. Montáže potrubí a technických celků pro: -potravinářský průmysl -interiérové prvky -zábradlí -obklady konstrukcí -lešení -strojní obrábění a svařování v ochranné atmosféře ...

Nabízíme kompletní vybavení prodejen, obchodní systémy (např. Block, Variant a Four), regály, vitríny a pulty. Dále dodáváme drážkové panely slatwall, štendry, stojany, hrabací koše, skleněné i MDF police, figuríny, krejčovské panny, bysty, ramínka, etiketovací kleště, etikety, textilní kleště, splinty, visačky, velikostní značení, cenovky, ...

Projekce, dodávka, montáž, oprava: - domovní a průmyslové elektroinstalace - strukturované kabeláže - elektrické vytápění.

Výroba, velkoobchod, prodej: - volné a zápustkové výkovky - rozválcování a tepelné zpracování ocelí - spojovací potrubí - nízko a středně legované oceli.

Prodej, servis, poradenství: -počítače, výpočetní technika -tiskárny -kalkulačky a diáře CASIO -psací stroje -licenční a uživatelský SW -INTERNET provider. Prodej: -kancelářský nábytek -balicí papíry, fólie, celofány -vázací materiál, blahopřání, pohlednice.

Ventilátory: -klima jednotky, dveřní clony, parní zvlhčovače. Distributor vzduchotechniky kontakt Brno:0502-442130 kontakt Ostrava:069-6347512

Výroba a prodej chladicích zařízení pro restaurace, bary, řeznictví, pekárny, cukrárny - vitríny, vinotéky, chladicí pulty, vany a desky, atypická výroba. Nerezové vybavení pro gastroprovozy.

Internetový obchod, prodej: - obráběcí stroje - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - manipulační technika - kotvící technika - nástroje - brusivo - pracovní oděvy - potřeby pro důma zahradu.

Strojírenská výroba. Soustružnické práce. Frézování. Řezání vodním paprskem. Tváření materíálu. Tryskací zařízení. CNC obráběcí stroje. Kusové zakázky. Sériové zakázky pro kolejová vozidla.

Servis, montáž, prodej: -mrazící, chladící technika -gastronomické zařízení -renovace chladicích boxů na nová ekologická chladiva -klimatizace. Dodávka: -agregáty -automatika. Velkoobchod: -měděné trubky, tvarovky, příslušenství.

Prodej, instalace, servis: - zdravotnická technika - přístroje pro stomatologické ordinace a dentální laboratoře.

Služby: - výzkum, vývoj a projektování tepelně energetických zařízení - znalecké posudky v oboru energetika - inženýrská činnost v oblasti energetiky - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění, tepelných čerpadel, solární techniky a větrání - automatizované zpracování dat - poskytování software - montáž a opravy měřící a ...