CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej hutního materiálu: - ocelové trubky - silniční svodidla pozinkovaná - spirálově svařované trubky - podélně svařované trubky - použité ocelové trubky - profilová ocel - svařované sítě - betonářská ocel.

Provádíme požárně technické zajištění objektů - hasicí přístroje a požární hydranty (včetně oprav), požární a protipožární dveře a stěny, utěsnění požárních prostupů, požární nátěry, nástřiky, obklady, revize. Prodáváme dřevěná a plastová okna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -digitální fotoaparáty a zrcadlovky - značek Olympus, Nikon, Sony, Fuji - videokamery - stativy - objektivy - brašny - blesky, vše pro foto. - příslušenství Hama, Lowepro, Velbon, Vanguard, Braun, Tiffen, Giottos, Tamron.

Firma Renesance – JUDr. Blažek je soukromou firmou založenou v roce 1991, jako firma zabývající se oblastí mechanického zabezpečení bytů, rodinných domů a firem. Byla první firmou, která se specializovala nejen na mechanické zabezpečení, ale i na výrobu náhradních klíčů, včetně prodeje strojů na výrobu klíčů a polotovarů všech druhů cylindrických, ...

Výroba, prodej, montáž: -technologie pro ustájení koní -kotce pro psy -stájové boxy vnitřní i venkovní -napáječky, krmné žlaby -padocková vrata a okna.

Půjčovna nářadí: -Hilti, Bosch, Narex. Prodej: -spojovací technika: -brusné kotouče -šrouby, nýty -hmoždinky, kotvy -tmely, vruty -vrtáky kotevní technika: -vrtací a bourací -elektrická -zahradní -brousící -řezací. Zámečnická výroba, zábradlí 602 931 419.

Prodej, e-shop: -kancelářské potřeby -papírnictví -kancelářská technika -kancelářský spotřební materiál -kancelářské židle -kancelářský nábytek -razítka -reklamní předměty -pracovní oděvy -drobné elektrické spotřebiče

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -internetový i kamenný obchod -dalekohledy -puškohledy -mikroskopy -renomované značky firem NIKON, BRESSER, MEADE, WEAVER, VIXEN, MEOPTA, ZEISS a VANGUARD. Veškeré zboží dovážíme přímo od výrobce.

Elektronické systémy: -elektronické zabezpečovací systémy -kamerové systémy -vstupní systémy -počítačové sítě -telekomunikace.

Energetika, topení - poradenství poradenství - meření a regulace tepla a TUV

Výhradní zastoupení pro Českou republiku a Slovensko: - SIAR - fotoaparáty - SINARBACK - digitální kazety - BRONCOLOR - záblesková světla - VISATEC - záblesková světla - FOBA - ateliérová výbava, foto pozadí - HEDLER - halogenová světla - JUST - prohlížecí pulty - CONDOR FOTO - trikové efekty - PHOTOFLEX - odrazné desky, ...

Prodej, maloobchod, oprava, servis, e-shop: - výpočetní technika - počítače, PC - notebooky - monitory - PDA, navigace, GPS - tiskárny, multifunkční zařízení.

Nabízíme cenově dostupné inteligentní ovládání budov, bytů a domů, řízení teploty, řízení spotřevy elektrické energie, ovládání světel a elektrických zařízení, kamerové systémy, vzdálené měření spotřeby energií, zabezpečení. Bez přídavné kabeláže, vhodné i pro starší zástavbu.

Akciová společnost Pyrocom se na evropském trhu stala lídrem v oblasti hasicích technologií. Její snaha přicházet na trh s novými produkty významně ovlivňuje úroveň ochrany osob a majetku.

Půjčování osobních, dodávkových a obytných vozidel, karavany, přívěsy a podvalníky

Naše firma ADUS servis zajišťuje montáž nezávislých topení značek EBERSPACHER, WEBASTO, TRUMA do osobních, nákladních a obytných automobilů, stavebních a zemědělských strojů. Prodej náhradních dílů, záruční a pozáruční servis. Záruční a pozáruční servis na výrobky WAECO a DOMETIC. Provádíme montáž nezávislých ochlazovačů a nezávislých ...

Výroba a vývoz svařovacích poloautomatů a rotačních svařovacích strojů.

Prodej, servis, pronájem: - prezentační, projekční a audiovizuální technika.

Prodej, servis: - výpočetní technika - příslušenství - kopírky - tiskárny - notebooky. Správa počítačových sítí. Připojení k internetu.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - menší ocelové konstrukce - schody a zábradlí - vrata a brány - ploty, branky - mříže - regály - kovový nábytek

Výroba, prodej: -postele široký výběr za přijatelné ceny -obývací stěny -matrace -sedací soupravy -válendy, dvoulůžka -ložnice, šatní skříně -kuchyňské linky -jídelní stoly -konferenční stolky -vybavení nábytkem (hotely, penziony, internáty, vysokoškolské koleje). Vzorková prodejna: Losiná č. 294 u Plzně tel.č. 377916967.

Zemní práce. Dodávky technických služeb pro zimní a letní údržbu komunikací. Prodej: - komunální technika Multicar - nástavby pro zimní a letní údržbu komunikací - náhradní díly. Servis. Bazar stavebních strojů, traktorů, vysokozdvižných vozíků a multicarů

Průmyslová automatizace, dodávky na klíč: -projektování -silnoproudá zařízení -měření a regulace -řídící systémy. Prodej, realizace dodávek: -kompletní elektromateriál -přístroje měření a regulace -řídící a automatizační technika TECO (TECOMAT, TECOREG), SIEMENS(SIMATIC) -systémový software (SW). Kompletní montáž: ...

Montáž, servis, prodej a pronájem kancelářského nábytku. Konferenční a kancelářské židle, věšáky i ostatní interiérové prvky, zejména značek Techo, Alfa a Alba. Nabízíme komplexní řešení pro firmy i soukromé subjekty. Zařídíme Vám kancelář na klíč.

Naše firma JIKOL STEEL s.r.o. působící na Ostravsku se primárně zabývá lehkými zámečnickými pracemi. Dále také provádíme stavební práce jako zateplení objektů, přístavby, rekonstrukce a mnoho dalších (odkaz). Naši zaměstnanci pracují s těmi nejmodernějšími stroji i nářadím a jsme schopni realizovat zakázky ve velice krátkém čase s příznovou ...