CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej obalového a spotřebního materiálu. Naše rodinná firma působí na trhu již 10 let a je rozšířená po celé České republice.

SWISSSTORE.cz je internetový obchod a zákaznické centrum švýcarských kávovarů JURA a Cremesso. Nabízíme jen kvalitní a ověřené kávovary určené pro český trh. Provozujeme servis, takže Vám dokážeme rychle a kvalitně pomoci, když máte problém. Rádi Vám dodáme kvalitní kávu.

Firma EVANET COOL s.r.o., Praha : tepelná čerpadla, klimatizace - poradenství, prodej, montáž, servis. Zelená úsporám.

Specializujeme se na výrobu, montáž, dodávku a servis plošin pro imobilní. Nabízíme plošiny vertikální, šikmé s možností změny úhlu stoupání a zatáček a pojízdné židle. Většinu výrobků lze zakoupit na leasing.

Výkup a prodej dřevěných palet z oběhu, výroba dřevěných palet, vedení účetnictví, internetový obchod

Kompletní výrobce: - vysokozdvižných vozíků - plošinových vozíků - tahačů - moderní skladové techniky i perspektivních služeb. Vysoké výkony mají u STILLu tradici. Z toho, co zahájil zakladatel firmy Hans Still v roce 1920 velmi kreativně, s podnikatelským duchem a vysoce kvalitně, se vyvinul jeden z nejinovativnějších kompletních ...

-klempířské a pokrývačské práce -dodávky střech na klíč -generální opravy střech -půjčovna montážních plošin MP 11, 12, 13, 16, 20 a elektrických a dieselových halových nůžkových plošin pobočka: Slovanská 45 463 12 Liberec XXV-Vesec

Oprava: -strunové sekačky. Prodej -náhradní díly.

Poradenství, prodej, servis, služby: -čistící a úklidová technika -vysokotlaké čistící stroje KRÄNZLE -profesionální a průmyslové vysavače SOTECO -extraktory na čištění koberců a čalounění SOTECO -podlahové mycí stroje Columbus, Numatic -čistící, úklidové a desinfekční prostředky MPD -dávkovače tekutého mýdla -zásobníky na ...

Dodávka, montáž: -elektrická zabezpečovací signalizace EZS -elektrická požární signalizace EPS -systémy průmyslové televize CCTV -přístupové systémy na bázi osobních karet -docházkové systémy na bázi osobních karet -systémy jednotného času -ozvučovací systémy -za spolupráce s partnerskými firmami další slaboproudé systémy ...

Prodej: -surovin na výrobu točené zmrzliny. -sirupy na výrobu ledové tříště. Pronájem: -zmrzlinové stroje. -stroje na výrobu točené zmrzliny. -stroje na výrobu ledové tříště.

Projekce, realizace, revize, pozáruční servis: - systémy zabezpečovací techniky: - elektrická požární signalizace (EPS) - elektrické zabezpečovací systémy (EZS) - kontrola vstupu a pohybu osob (ACS) - průmyslová televize (CCTV) - společná televizní anténa (STA) - ozvučení a nouzové zvukové systémy - systémy jednotného ...

Školení a dokumentace: - bezpečnost práceprodej - bezpečnostní a výstražné tabulky. Revize, opravy, kontroly: - hasicí přístroje - hydrantové systémy s tvarově stálou hadicí. Opravy a revize: - požární vodovody. Školení a poradenství: - požární ochrana. Prodej: - požární hlásiče.

Výroba a dodávka: - stojany pro kolektory solární energie a to jak pevné tak i automatické pohyblivé - kompletní fotovoltaické solární systémy - solární kolektory a panely - sluneční moduly - ostrovní a síťové systémy - solární čerpací systémy - sledovače Slunce - koncentrátory.

Prodej, dodávky: -materiál pro výrobu a montáž vzduchotechniky -spojovací materiál -kotevní technika -závěsová technika -nástroje pro vrtání -materiál pro montáž oken -stavební chemie Provozovna: otevřeno PO-PÁ 7-16 hod Švermova 386/74a 460 10 LIBEREC 10 (areál firmy Sipak s.r.o.)

-řešení problémů technického charakteru ve strojírenství -tvorba konstrukčních návrhů včetně kompletní výkresové dokumentace -příprava podkladů pro výrobu (data pro CNC stroje, ...) -poradenství v oblasti konstrukce a technologie -překladatelské a tlumočnické služby pro strojírenství (z a do německého jazyka)

Montáže a dodávky: -vytápění - zdravotechnika -chlazení -klimatizace -vzduchotechnika

Služby v oblasti monitoringu tvářecích sil a procesů: -monitoringu tvářecí síly (měření zatížení) -rekonstrukce tvářecích lisů -poradenství bezpečnosti strojů Výhradní distributor v České a Slovenské republice pro zařízení na monitoring tvářecích sil a procesů americké společnosti HELM Instrument, Inc. kanceláře a provozovna: Lidická ...

PRODEJ: -počítače -servery -notebooky -tiskárny -náplně SERVIS. -počítače -notebooky -LCD monitory -tiskárny -UPS SLUŽBY: -konzultace -poradenství -audit -projekty SÍTĚ: -budování a správa sítí pro firmy i domácnosti INTERNET: -připojení -www stránky -e-shopy kontakt: Daniel Pažout, Daniel Pommer

Prodej přístrojů na měření fyzikálních veličin v průmyslových aplikacích: -přístroje na měření průtoku obecných kapalin a plynů -přístroje na měření vlhkosti v plynech a kapalinách -přístroje na měření obsahu kyslíku v plynech -přístroje na analýzu binárních plynů - Vodík, Argon, Dusík atd... -přístroje pro plynovou chromatografii ...

Prodej, instalace, servis: - kancelářská technika Canon.

Výroba, prodej, montáž a servis: - vjezdové brány posuvné a křídlové - garážová vraty výklopná, sekční a rolovací - parkovací a průmyslové závory - automatické otevírání systémů - pohony pro posuvné brány - pohony pro křídlové brány - pohony pro sekční a výklopná vrata - garážová vrata - samonosné posuvné brány - privátní.

Internetový prodej originálních IT náhradních dílů a alternativ, komponent a spotřebního materiálu.

Nové a repasované psací stroje -záruční a pozáruční servis - pásky a kazety do všech typů psacích strojů