CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Firma Computer System Praha s.r.o se zabývá: - pronájem kancelářské a výpočetní techniky - komplexní interiérové řešení - správa počítačových sítí - strukturovaná kabeláž - servis kancelářské a výpočetní techniky - údržba kancelářské a výpočetní techniky.

Prodej: - zařízení BUDERUS a příslušenství (kotle, regulace, zásobníky TUV, radiátory, čerpadla apod.) Montáž a servis: - montáže zařízení vč. uvedení do provozu, servis. Výměníkové stanice: - projekty topení, elektroinstalace, měření a regulace, plynové přípojky, stavební část, vzduchotechnika kotelen, výměníkových ...

Služby: -vzduchové rozvody, kompresorovny Maloobchod, prodej, opravy, servis: -svařovací technika. Prodej, servis: -pístové i šroubové kompresory ORLÍK, SCHNEIDER BOHEMIA, ATMOS Chrást.

Projekce, výroba a dodávky technologických celků pro řešení nestandardních problémů s vodou a vodním hospodářstvím obecně.

Prodej: -ložiska a příslušenství -gufera -o-kroužky -segerové pojistky -lepidla a tmely -klínové řemeny.

Výroba, poradenství, montáž Brno, Brno-venkov. Vestavěné skříně. Kuchyně. Nábytek na míru: -architektonický návrh v 3D -výroba -doprava, montáž -skříně s posuvnými dveřmi. -zdravotnický nábytek -nábytek pro ordinace, nemocnice, sanatoria, kliniky. Použitý materiál-dřevo i lamino: -zrcadlové dveře skříní -ratanové výplně ...

Strojírenská výroba: - opracovávání kovů třískovou technologií - frézování - vrtání - tepelné zpracování oceli.

Výroba: - celodřevěné schodiště, dřevěné zábradlí, dřevěné schody - masívní balkóny - dekorativní trámy - dělící stěny - selské sedací soupravy - dveře, zárubně - kancelářský nábytek - dřevěné podlahové krytiny - stěnové a stropní obklady.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -kuchyně -dětské pokoje -ložnice -kancelářský nábytek.

Automatické vjezdové a dveřní systémy. Dodávka: -garážová vrata -sekční -rolovací -vyklápěcí -stranově posuvná -průmyslová -automatické dveře -automatické pohony -závory -centrální vysavače SMART -www.smartcz.cz -automatické brány -posuvné samonosné -křídlové.

Montáž, revize, servis: - kotelny na pevná, plynná i kapalná paliva - ústřední topení - podlahové a stěnové topení - instalatérské práce, zdravotechnika - plynovody, potrubní rozvody - centrální vysavače - solární ohřev TUV a vytápění - měření a regulace - plynové infrazářiče.

Jaké služby nabízíme: Nepřetržitý servis výtahů 24 hodin denně. Vyprošťování osob z výtahu. Opravy, nouzové opravy, generální opravy, rekonstrukce. Údržba, mazání, čištění výtahů. Prohlídky, revize, revizní zkoušky vše dle ČSN. Prodej a montáž nových výtahů.

Společnost Schmachtl je výhradním zástupcem světových výrobců v oblasti: - elektrotechniky - strojírenství, - automatizace, - rozvaděčové techniky - jeřábové techniky Nabízíme: - spolehlivost - vysokou úroveň kvality - servis - dostupnost náhradních dílů pro danou oblast. Produkty: Strojírenství: - deskové ...

Prodáváme elektromagnetické zabezpečovací zařízení pro automobily.

Kompletní sortiment vzduchotechniky a ventilace pro maloodběratele i velkoodběratele. Nabídka vzduchotechniky pro kanceláře, domácnosti, dílny, stavební firmy, průmyslové provozy, restaurace a jiné náročné provozy. Dodáváme vzduchotechniku pro přesné měření a regulaci vzduchu. Nakupte si nejlepší vzduchotechniku a příslušenství vzduchotechniky od ...

Prodej nových i použitých počítačových sestav a komponentů a bílé techniky.

Svářečská škola: - základní školení - úřední zkoušky - poradentská činnost. Svářečské práce.

Etatron Prodej: - čerpadla a průmyslové armatury. Výroba: - nerezové armatury.

Maloobchod, prodej, servis, opravy: - výpočetní technika - kancelářská technika.

Maloobchod, prodej: - elektromateriál - elektrody - CO dráty - svítidla - brusivo, ložiska.

Pronájem: - kráčivá rypadla. Zmní práce v těžko přístupných terénech: - práce s kráčivými rypadly. Úprava a regulace: - toky. Mulčování: - náletové dřeviny.

Chlazení Lindr Internetový obchod s výčepní a chladící technikou Lindr. Prodáváme oblíbené výčepy Pygmy a veškeré příslušenství jako jsou naražeče, výčepní kohouty, rychlospojky hadice a další. Dodáváme výčepní zařízení i pro organizace, možnost zaškolení a bezplatné dopravy.

Kovovýroba: -zámečnictví. Řemeslnické práce: -zámečnické -svářečské -svařování litiny, hořčíku, hliníku, neželezných (nerezových)kovů. Oprava, servis: -hlavy motorů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, autorizovaný prodej: -automobilová, průmyslová maziva AGIP -oleje pro osobní, užitkové vozy, motocykly -převodové oleje -kapaliny do automatických převodovek -nemrznoucí kapaliny -brzdová kapalina -plastová maziva.