CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba: -regály, konstrukce pod plachty, ploty, mříže, ponky, rožně, prodejní stánky -zámečnické práce, svařování Fe, Al, ocel -křídlová a posuvná vrata a vrátka s pohonem i bez -garážová vrata + montáž -okna, eurookna -autodoprava.

Rozvod: - teplo - plyn. Výroba, opravy a montáž: - měřidla - vyhrazené tlakové zařízení - kotle - tlakové nádoby Zámečnictví.

Zakázková výroba plechových dílů na CNC strojích: - Trumatic 5000R 3x - Trumabend V50-V230 6x - Trumatic Laser 3030 2x. Práce: - stříhání plechu, lisování, děrování - vysekávání tvarových dílů - laserové řezání - ohraňování, svařování v ochranné atmosféře - bodování, navařování a lisování spojovacích materiálů - řezání závitů - ...

Prodej v zastoupení firmy ALBION: -bazény -zastřešení -vířivky -čističky odpadních vod -jímky -sauny Práce: -studnařské -kopané studny až do průměru 200 cm -projektování, prohlubování, čištění, vodoinstalace. Montáž, opravy: -vodárny -ruční čerpadla. Trhací práce ve studních.

Prodej: - vázací prostředky - textilní vázací a upínací prostředky - řetězové vazáky - lana - lanové vazáky.

Výrobním programem je světelná a nesvětelná reklama a prodejní stojany.

Oprava: -elektromotory, ponorná čerpadla.

Provádíme: - termovizní měření kamerou FLIR. Diagnostikujeme v oborech: - stavba, elektro, fotovoltaické elektrárny, průmysl, veterina.

Maloobchod. Kancelářské stroje, prodej a servis: -psací stroje -kopírky, kopírovací stroje, multifunkční přístroje CANON, DEVELOP, BROTHER -faxy -kalkulačky -papír -kancelářské potřeby PELIKÁN, LEITZ, ROTTRING -tonery -pásky -kazety. Recyklace: -tonerové cartridge výměnný způsob. Servis: -kopírky MINOLTA, CANON, ...

Komplexní informační systémy - software pro instituce: - vyhotovení informačního systému - dodání výpočetní techniky - zaškolení zaměstnanců.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba kombinovaná s živočišnou výrobou. Opravy změdělských strojů.

Servis: - výpočetní a telekomunikační technika.

Velkoobchod, maloobchod: - svařovací a pálící zdroje - odporové svařování - robotové a strojní hořáky - přídavné svařovací materiály - řezné a brusné materiály - technické plyny (vlastní plnírna CO2) - propan - butan, čistý propan (vlastní plnírna) - průmyslové odsavače - elektrocentrály - pístové a šroubové ...

Prodej: - nástrojů - nářadí - brusiva - měřidel určených pro využití ve strojírenském průmyslu pro progresivní opracování kovů. Náš sortiment zahrnuje výrobky širokého spektra tuzemských i zahraničních firem. Tyto výrobky jsou určeny nejen pro profesionální použití v průmyslové výrobě. Jedná se o kvalitní nástroje a měřidla používaná ...

Prodej fotovoltaických systémů. Import a export. Služby: - prodej fotovoltaických panelů - prodej fotovoltaiky: měniče, monitoring, konstrukce na FVE - import a export výrobků pro automobily a kompresory - dodávky strojů pro výrobu filtrů - prodej filtrů v zákaznickém provedení - prodej filtračních materiálů a hutních materiálů - prodej ...

Nástrojárna. Výroba - nářadí - střižné nástroje a přípravky - součástky z plechu a pružin - výrobky na výstředníkovém lisu.

Nákladní doprava: - odvoz suti, zeminy - doprava stavebních materiálů. Zemní práce: - úpravy a regulace vodních toků - výkopy inženýrských sítí, kanalizace - úprava terénu - zakládání zahrad. Ubytování: - pronájem chaty v údolí Vranča - tel. 605128118.

Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Výroba, opravy: -čerpadla -ponorné elektromotory. Výroba: -váhy. Výroba, opravy, montáž: -měřidla.

Výroba: - přepravníky litého asfaltu - vařiče na zálivkový asfalt Opravy, servis: - stavební a zemědělské stroje Zámečnictví.

Výroba: - jeřáby, jeřábové dráhy - zdvihací zařízení - kolejové vozy.

Nabízíme odposlechovou techniku, mikrodiktafony, skryté kamery, monitorování počítače, odposlech mobilního telefonu, produkty na šifrování dat a diskrétní komunikaci, techniku proti odposlechu, detektory a rušičky. Provádíme profesionální prohlídky proti odposlechu, detektivní služby a bezpečnostní poradenství. Dále provozujeme satelitní systém na ...

Výroba, prodej: - vázací prostředky.

Prodej: - transportní a zdvihací technika - vázací a upínací prostředky.

Biotherapy s.r.o. je ryze česká společnost působící v oblasti vývoje, výroby a prodeje biomedicínských systémů a produktů určených pro péči o zdraví, a to jak pro osobní, tak pro klinické použití.

Prodej, servis: - barvící stroje - barvící linky.