CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej, montáž: -identifikační systémy -zabezpečovací technologie -logistika -technologické aplikace -ALTEX, TIRIS, DIALOCK.

- profesionální virtuální prohlídky - speciální 3D prezentace - webdesign - fotografické služby - letecké virtuální prohlídky ( do 250m) Jsme na trhu od 2004 a přinášíme vždy technologické novinky.

Práce: - elektromontážní. Oprava: - elektromotory.

Výroba: - kovové ploty, brány, mříže, zábradlí. Ubytovací služby. Stavební zámečnictví, kovové konstrukce.

Výroba zámků a kování.

Konstrukce, výroba, prodej: - strojní zařízení - šachtová stupadla - kanalizační litiny -manipulační prostředky pro výrobce betonových rour a skruží. Fakturační adresa KASI spol. s r.o. Masarykovo nám. 1544 Pardubice 530 02

Divize Pharma: - plastové obaly HDPE pro plnění tobolek a tablet. Divize zdraví a bezlepková dieta: - prodej, e-shop bezlepkových potravin. Výživové a nutriční poradenství.

Výroba: -výroba přepravních obalů (CASES).

Prodej a servis bezpečnostního zařízení King Cobra.

Hlavní aktivitou společnosti Tip Paper spol. s r.o. je výroba papírových pytlů v různých modifikacích a úpravách. Papírové pytle vyrábíme z kvalitních pytlových papírů od předních evropských výrobců. Na prvním místě je pro nás spokojený zákazník, proto, jako přímý výrobce, poskytujeme 100% servis. Vstřícné jednání, promptní dodávky, perfektní ...

Provádění CNC obrábění kovových i nekovových dílů, 3D obrábění, výrobu přesných kovových součástek, zajištění tepelných a povrchových úprav. Možná kusová a malosériová výroba. Frézování, soustružení, broušení.

Solární kolektory a zařízení instalace - solární systémy

Prodej: - opalovací lampy PHILIPS - horizontální a vertikální solária - solární kosmetika. Služby: - wellness program-lázeňské péče. Vaše studio na přání vybavíme od přístrojů a lehátek až po doplňky potřebné k provozu. Dále můžete vybavit své studio, hotel, kosmetický salon či fitness - infrakabinami různých velikostí - ...

Výrobce materiálů a systémů pro ochranu, prezentaci a balení potravin v průmyslových a spotřebitelských trzích. Výroba: - obalové materiály pro potravinové i nepotravinové užití zn. CRYOVAC

Prodáváme stroje Mori Seiki (CNC soustruhy, obráběcí centra), Tsugami (dlouhotočné automaty), LVD (tváření plechu - ohraňovací a vysekávací lisy, hydraulické nůžky, laserové řezačky), Comac (zakružovačky profilů). Zajišťujeme servis těchto strojů.

Prodej, služby: - stomatologického zařízení - stomatologických materiálů - nástrojů a zdravotnické techniky - stomatologické potřeby - zubní ordinace - zubní laboratoře - dentální potřeby - dentální pomůcky.

Služby: -stavba notebooků INTEL na klíč -stavba počítačů na klíč -obnova operačních systémů, záchrana dat -opravy hardware a chybová hlášení software. Prodej: -elektronika na objednávku s výraznou slevou. Luxusní domácí kina i projekční, včetně návrhu a montáže.

Stolař, truhlář. Práce, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - veškerý nábytek dle návrhu zákazníka. Sídlo: Vidče 583 756 53.

Dodávky technologických celků. Průmyslové potrubní rozvody. Vytápění a chlazení pro průmyslové a administrativní objekty. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Dílny: Bělíkova 1398 464 01 Frýdlant

Autobazar nákladních vozidel, stavebních a zemědělských strojů a autobusů. Prodej použitých náhradních dílů. Autoservis.

Dodávka: - hutní materiál: - profilová ocel - potrubní díly - barevné kovy - plechy a výpalky - protipožární dveře - přenosné hasící přístroje.

Tvorba konstrukční dokumentace lisovacích nástrojů: - střižné nástroje - razidla - nástroje pro transferové lisy.

Zámečnické a svářečské práce.

Správa IT, kompletní servis. Údržba hardware a software. Správa serverů a počítačových sítí. Vzdálená podpora přiřešení problémů. Servis a poradenství pro domásnosti: - instalace, PC a periferií - odstraňování problémů, odstranění virů - internetové připojení. Tvorba www stránek.