CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
VÝROBA, PRODEJ: - spotřební materiál pro tiskárny VÝROBA A RENOVACE: - barvící pásky do tiskáren a psacích strojů, tonerových kartridgí a inkoustových patron: - kazety pro psací stroje - mazací pásky - pásky do mechanických pokladen, pro mechanické psací stroje, pro kalkulačky, pro řetězové tiskárny - kazety pro pokladní ...

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ ELEKTRONIKY s kosmetickou vadou za výhodné ceny i na splátky (bez ručitele): - domácí elektrospotřebiče - spotřební elektronika - televizory LCD, plazmy, videa, hifi věže - DVD přehravače, DVD rekordery - walkmany, diktafony - elektronické chladničky, mrazničky - mikrovlnné trouby - sporáky, trouby, varné ...

Dodávky staveb občanských, bytových a průmyslových, včetně jejich rekonstrukcí a odstraňování. další práce: -zemní práce -SDK konstrukce -zámečnická a kovářská výroba -truhlářská výroba a tesařská výroba -dodávky a montáže plastových oken a dveří -lité anhydritové podlahy -zámkové dlažby

Činnost: - zpracování a tváření plechů - konstrukční a technologické poradenství.

Prodej, oprava, servis: - digitální kopírky - laserové tiskárny - servis do 24 hodin - záruční a pozáruční servis - prodej originální spotřební materiál - prodej xenografických papírů i na barevný tisk - originální náhradní díly.

Prodej: - spotřební elektronika - bílé zboží - domácí elektrospotřebiče - výpočetní technika - počítače AlphaCom - hardware, software - upgrade PC - kancelářská technika.

Výroba: - CNC obrábění - přesné obrábění dílů - malé díly - ocel, hliník, nerez, mosaz

Služby, práce, servis: - elektromontáže, elektroinstalace budov - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové, přístupové a docházkové systémy - měření a regulace kotelen a malých objektů.

Prodej, dovoz: - obráběcí stroje - frézky, frézovací centra - obráběcí centra - vrtačky - soustruhy - brusky - tvářecí stroje - hydraulické lisy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, železářství : - nářadí - železářské zboží - ručního nářadí byl rozšířen - elektrické ruční nářadí - drobné strojní vybavení jako jsou - kompresory, svářečky, pily, sekačky, - dřevoobráběcí stroje, atd.

Výroba, dodávka, prodej. - ocelové konstrukce - sklopné jezové klapky - ocelové podstavce pro dřevozpracující stroje - skelety dřevozpracujících strojů - ocelové vnitřní schodiště - ocelová konstrukce technicko-obslužné budovy - mosty pro parovodní vedení - ocelové konstrukce balkónů - ocelové únikové ...

Velkoobchod, maloobchod: -brusiva -laky -separační folie.

Výroba technologie pro aplikaci lepidel a tmelů. Montáže potrubních systémů a technologických celků. CNC výroba přesných strojních dílů. Průmyslová automatizace, řízení PLC. Projekční činnost ve strojírenství.

Výroba, prodej: -magnetické upínače pro frézování, soustružení, broušení -břemenové magnety.

Prodej, oprava, převíjení: -elektromotory - převíjení a prodej el. motorů - opravy nářadí NAREX

- zámečnické práce - výroba náhradních dílů dle výkresové dokumentace, nebo vzorku - výroba svářecích a montážních přípravků - výroba a servis pneumaticky a elektronicky řízených strojů - výroba a servis jednoúčelových strojů a zařízení

Dodáváme filtrační vložky atmosferického vzduchu. provozovna Filter plus s.r.o. U kolory 302 463 12 Liberec kancelář Rokycany Volduchy u Rokycan 40 PSČ 338 22 telefon/fax 371 580 980 Nástrojarna Centrální sklad Smetanova 987 294 01 Bakov nad Jizerou

Opravy chladniček a mrazniček, Oprava chladících zařízení, montáže domovních klimatizací (Sinclair, Daikin), plnění autoklimatizací, zprostředkování katalogového prodeje chladniček a mrazniček.

Vývoj, výroba, montáž: -komponenty pro měření spotřeby, polohy vozidel, strojů. -provozní záznamník.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika - telekomunikační technika. Montáž: - připojení k internetu.

Zámečnictví: - výroba zámků a kování - kovovýroba - strojírenská výroba.

Výroba, dodávka: - teplo. Kotelna K1 a K2. Služby: - údržba cest a silnic - sekání trávy - zemní práce.

Výroba, prodej, montáž, opravy, údržba, rekonstrukce: - nádrže, tanky, tlakové nádoby z nerezu - potravinářské stroje a zařízení - zkoušky-tlaková zařízení - stavba-stroje s mechanickým pohonem - ohýbání, tavné svařování, zkružování. Samostatný konstruktér: - Ing. Milan Vidner - tel.: 495486557 - e-mail:vidner-vps@volny.cz ...

Galvanizovna Zajíc Povrchová úprava a zušlechťování kovů. - chromování - zinkování - černění - pasivace hliníku - stahování kovových povlaků - broušení - leštění - pískování - moření - odmašťování.