CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Nabízíme široký sortiment nejrůznějšího zboží, obalový materiál, značkovací etikety, reklamní předměty, vlastní potisk předmětů a textilu, výšivky, značkový textil a v neposlední řadě i výrobu na zakázku.

Nabízíme: - prodej fotoaparátů, příslušenství - poradenskou službu zdarma - splátky - leasing - velkoplošný tisk. Zapůjčíme digitální fotoaparáty.

Foto-Video-DIGI Prodej: -fotoaparáty -videokamery digitální a analogové -SONY, PANASONIC, CANON -promítačky -filmy, videokazety -potřeby pro fotografy. Služby: -sběrna foto -digitální foto na průkazy.

Truhlářská výroba: -vestavné skříně -kuchyně a jiný nábytek na míru -dětské pokoje -kuchyně -kanceláře -interiérové dveře, zárubně -zaměření a cenová kalkulace zdarma.

Chladírenský servis. Záruční a pozáruční servis domácího chlazení. Servis autoklimatizací. Opravy a montáže chladící a klimatizační techniky.

VZDUCHOTECHNIKA: -odsávání a filtrace vzduchu -vzduchové filtry elektrostatické, mechanické, sorpční -laminární jednotky pro čisté prostory -řezací stoly s odsávacím zařízením (laser, plazma, autogen) -odvlhčování a zvlhčování vzduchu -příslušenství a náhradní díly oboru filtrace vzduchu KLIMATIZACE: -chlazení a ohřev vzduchu

Internetový obchod, nákup přes internet: - potravinové plastové sudy - korálky - plastové a kovové sudy - kanystry od potravin - 1000 l nádrže bez výztuže.

Nákup, prodej: -použité kovoobráběcí, tvářecí stroje.

Prodej, pronájem, instalace a servis: - prezentační technika - audiovizuální technika - projektory - plazmové displeje - interaktivní tabule - vizualizéry - projekční plátna - projekční technika. Pobočka Praha: V úhlu 636/25 Praha 4 143 00 tel.: 261710982; 603184858.

Kompletní dodávka klimatizace a vzduchotechnických celků včetně: -projektové dokumentace -montáže zařízení -uvedení do provozu -zregulování systému a servisu -instalace -opravy -údržba klimatizačního zařízení -klimatizačních zařízení -servis do 24 hodin celého dodávaného zařízení i pravidelná údržba -záruka 3 roky při ...

Výroba, dodávka, montáž: -magneticko indukční průtokoměry -magneticko indukční měřiče spotřeby -projektová příprava -dodávka a montáž technologických celků -dodávka a montáž měření a regulace. Služby: -záruční a pozáruční opravy, servis -montáž a demontáž měřidel u zákazníka -metrologické ověření měřidel dle zákona 505/90Sb. -měření a ...

Internetový obchod nejen s počítači a elektronikou. Široký sortiment zahrnuje stolní počítače, LCD monitory, notebooky, náhradní díly pro PC i notebooky, mobilní telefony, tablety, e-cigarety, repasované počítače, notebooky, monitory, servery, tiskárny ...

Výroba, prodej: -balící materiály -stretch film -schrink film kartonové obaly -papírové hrany -LDPE bublinková folie.

Kovářství Opava: - umělecké zpracování kovů - výroba kovových bran, plotů, zábradlí, kovové svícny, kliky - okování dveří, oken - mříže, lustry, lampy - krbové nářadí - kované plastiky, sochy - návrhová činnost.

Výroba, prodej: -brusné vějířové lamely, hlavy s vějířovými lamelami. Vývoj, dodávka: -software na zakázku. Služby: -vývoj CAD/CAM aplikací pro obuvnický průmysl -tvorba webových stránek - webdesign, webhosting.

Kovovýroba, svařování, zámečnické práce. Výroba a montáž vyrovnávacích můstků.

Půjčovna: - stroje na čištění koberců. Čištění koberců, sedacích souprav a interiérů automobilů.

Dovoz, obchodování, prodej, poradenství zaškolení obsluhy, servis (záruční i pozáruční), repase: -měřící přístroje geometrických veličin od Švýcarské firmy TESA SA: -posuvná měřítka -mikrometry -dutinoměry -výškoměry -elektronické vodováhy -3D měřící stroje -měřící stojánky -páčkové a číselníkové úchylkoměry -měrky ...

Služby, prodej: -počítače-PC-výpočetní technika -projektování, instalace počítačových sítí, modemových přenosů dat -komplexní vybavení hotelů, restaurací, výpočetní technikou -ekonomický software pro středně velké podniky, zemědělské celky, rozpočtové organizace -budování počítačových učeben pro školy učiliště -zajištění ...

Výroba sensorového systému HUMISTAR pro měření vlhkosti a teploty při technologických procesech. Výroba usměrňovačů pro katadackou, anodickou ochranu.

Bezpečnostní agentura: - ostraha fyzických osob, budov, majetku - pult centralizované ochrany - výjezdové skupiny TURNOV, FRÝDLANT, MLADÁ BOLESLAV, ČESKÁ LÍPA, BAKOV Prodej, montáž: - telekomunikační systémy - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace Výroba, instalace a oprava: - elektronické ...

Prodej: -ložiska -válečkové řetězy -klínové řemeny -gufera -segerovky -maziva -led žárovky.

Obrábění kovů, soustružení, frézování.

Prodej: -internetový obchod -e-shop -elektronika -mobilní telefony -příslušenství -hodinky -počítače -hračky -domácnost.