CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Rozvody: -pro topení z mědi, plastu i klasických materiálů -vody, kanalizace a plynu -dodávky kompletních koupelen, kotelen a kuchyní na klíč. Galvanovna: -galvanické‚ povrchové úpravy -černění, zinkování, mědění, cínování -to vše ve vlastní galvanovně. Pizzerie

Výroba, prodej: -dřevěné palety EURO -jednorázové palety -dřevěné obaly.

Výhradní obchodní zastoupení firmy HAMMELMANN. Vysokotlaká čerpadla (zařízení) pro různé čistící systémy a příslušenství: -prodej nových vysokotlakých zařízení zn. Hammelmann s pístovými čerpadly Hammelmann -prodej celého sortimentu příslušenství zn. Hammelmann pro uplatnění technologie vysokotlakého vodního paprsku -prodej opotřebovaných ...

Dodávka: - vybavení elektro laboratoří. - elektrotechnický nábytek Variolab+.

Výroba: - technické plyny - elektromotory, generátory - měřící a kontrolní přístroje.

Maloobchod: -elektonika -elektospotřebiče.

Strojírenská firma. Kompletní zpracování plechů na CNC strojích. CNC řezání, ohýbání, děrování, vysekávání, vypalování laserem, svařování, broušení, kompletace plechů. Povrchové úpravy: - komaxitování - kataforéza - zinkování - balotina - omílání - sítotisk. Výroba a prodej: - průmyslové terminály IPC. Sídlo firmy: - ...

Služby: -poskytování technických služeb -letní a zimní údřba komunikací -opravy komunikací tryskovou metodou -strojní zametání a čistění uličních vpustí -beranidlo na zatloukání sloupků -provádí veškeré zemní a výkopové práce.

ZABEZPEČENÍ OBJEKTŮ TV, SAT ANTÉNY VIDEO-TELEFONY, DOMÁCÍ TELEFENONY AUTOMATIZACE OZVUČENÍ KAMEROVÉ SYSTÉMY ELEKTRO-INSTALACE PRONÁJEM EZS

Služby: -fotografické: -portrétní fotografie. -fotoreportáže, videoreportáže. -svatební fotografie, video.

Výroba, prodej: -nástroje pro zpracování plastů

Prodej, maloobchod: -kancelářská technika

Výroba, prodej: - bazény - čistírny odpadních vod - septiky, jímky, biofiltry, zemní filtry, lapoly - vodoměrné šachty Otevírací doba: PO - PÁ 8.00 - 12.00 13.00 - 16.00 Schůzky mimo pracovní dobu jsou možné po dohodě.

Montáž, servis: - lednice a klimatizace - chladící technika

Nabízíme: - čistírny odpadních vod - čerpací šachty - septiky - zemní filtry - bezodtové jímky - vodoměrné šachty - studniční šachty - zemní registry - odlučovaše tuků - odlučovače lehkých látek - bazény

Dodávky: - materiály pro výrobu izolačních skel - kotouče a nástroje - brusky a vrtačky - stavební chemie pro sklo: - pryskyřice, tmely - zasklívací profily - obaly pro farmacii a kosmetiku.

Elektroinstalace: - slaboproud - hromosvody - EZS - revize. Podlahové vytápění. Dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - konstrukční systémy - videotelefony - domácí telefony.

Nábytek. Prodej a servis: - kancelářský nábytek - židle - křesla - sedací soupravy

Nabídka kompletních zemních prací, demolicí, odvozu suti a odpadu.

Maloobchod, prodej: -počítače -periferie -software, hardware. Dealer-AUTOCONT.

Služby: - poradenská činnost v oboru průmyslové akustiky - poradenská činnost ve strojírenství - projektová činnost v investiční výstavbě - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rozsahu živnosti volné - úřední měření.

Výroba: - ocelové konstrukce - kovové konstrukce, nosné konstrukce - složité svařence, mechanicky opracované díly - nádrže, nádoby, kontejnery, vozíky - zásobníky - potrubí, trubky, zábradlí - zvedací a dopravní zařízení.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - hardware - software. Služby: - připojení k internetu - tvorba www stránek.