CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Provádíme servis PC a noteboků. Instalaci SW, odvirování, prodej HW a SW. Pomůžeme s IP telefinií Voip. Instalace domácích sítí.

Kovoobrábění. Návrh, realizace: -pneumatické rozvody -šoubení a příslušenství -pnneumatické válce -elektromagnetické rozvaděče -mechanicky a pneumaticky ovládané rozvaděče -oprava pneumatických rozvodů Kusová výroba součástek, náhradní díly.

Zámečnictví, nástrojářství: - výroba samonosných bran, oplocení na klíč, nábytku v kombinaci nerezu a laminátu, přístřešků a voliér.

Klimatizace a vzduchotechnika, chlazení, zvlhčování, topení, odvlhčování, průmyslové vysavače, odsávací a odprašovací zařízení, čerpadla TUV, odvlhčovače, vzduchotechnické rozvody, mobilní klimatizační jednotky.

Výroba, dodávka, prodej, montáž: - garážová vrata - brány - schodiště - zábradlí - oplocení - přístřešky - vitríny a výlohy - kabiny. Výrobu zajišťujeme: - svářecími soupravami v CO 2 typu KEMPI 320 - pásovou pilou BOMBAR 150 - běžnými dílenskými zařízeními - montážní práce v terénu převážně pomocí svařovacích agregátů ...

Výroba střižných a lisovacích komponentů nástrojů pro automobilový průmysl, CNC obrábění tvarových dílů.

Činnost: - komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky počítačových systémů na klíč - servis a údržba výpočetní techniky - návrh, projekce a realizace počítačových sítí .

Výroba: -kovovýroba -CNC dělení na vypalovacích a řezacích strojích -zámečnická, ocelová konstrukce. -soustružení, frézování, broušení ploch i hřídelí -vrtání a opracování na horizontální vyvrtávačce -ISO certifikace -autodoprava -zednictví -projektová činnost -výhradní dodavatelé vrat Hermann.

Prodej, záruční a pozáruční servis manipulační techniky: -nízkozdvižné a vysokozdvižné paletové vozíky -jeřábové a plošinové vozíky -zdvihací plošiny -rudlíky a kárky -regálové komplety -katalyzátory MINEX -zvedáky do 50tun -pojezdová kola -upínací pásy -jeřábové závěsy -náhradní kolečka a kola -ocelová lana ...

Dodáváme: - mostové - portálové - speciální - sloupové a konzolové jeřáby - jeřábové komponenty - jeřábové příčníky - řetězové a lanové elektrické kladkostroje - radiové dálkové ovládání - háky, kladnice.

Prodej, servis: -výpočetní technika -servis pc -sítě. Prodej výpočetní techniky a notebooků. Nabízíme duplikování médií, PC hernu, média, digitální fota.

Prodej, servis: -výpočetní technika -servis pc -sítě. Prodej výpočetní techniky a notebooků. Nabízíme duplikování médií, PC hernu, média, digitální fota.

Obchodní činnost, prodej: -vstřikovací trubky navšechny typy vozů -náhradní díly na motocykly a zemědělské stroje. Dělení materiálu. Broušení řetězových a kotoučových pil.

Velkoobchod: - klimatizace a příslušenství - čističe vzduchu - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Služby: -opravy osobních železničních kolejových vozidel -prodej náhradních dílů.

Prodej: -čerpadla -kompresory -solární systémy -ekologické kotle -krby -kamna -plastové tlakové šachty -náhradní díly.

Prodej: -malotraktory -štípače dřeva -malá komunální technika -příslušenství k malotraktorům -lesní navijáky -bazar malotraktorů -náhradní díly, přestavby -vozíky POLAR.

Služby: -zkružování plechů a profilů -svařování -pískování -výroba ocelových konstrukcí a nádrží.

JVZ elektro Poskytované služby: - Opravy elektromotorů do 50 KW - Prodej elektromotorů SIEMENS ( MEZ - Mohelnice) - Montáž a opravy elektro domovní i průmyslové včetně revizí - Údržba průmyslových zařízení elektro - Prodej elektrických ohřívačů vody - Možnost zabudování a dopravy dle dohody

Vše pro Váš jeřáb a manipulaci. Výroba, prodej: -lanové vázací prostředky od 4-30 mm -řetězové vázací prostředky. Prodej: -ocelová lana, řetězy, textilní pásy -jeřábová vahadla, magnety, svěrky. Revize, oprava, servis: -zvedací zařízení.

Obrábění. Provozování čerpacích stanic.

Potravinářské obaly: - dovoz - distribuce.

Prodej tampónových tiskových strojů a průmyslových systémů belgické výroby firmy Printing International.