CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Internetový prodej, servis, poradenství: - počítače Apple - programové vybavení. Návrh a realizace: - počítačové systémy. Technické kontultace. Školení.

Prodej, pronájem, opravy a modernizace: - vysokozdvižné montážní plošiny firem Wumag, Ruthmann, Bizzocchi, Oil&Steel, Bronto, Palfinger, Colombo od 12m, 17m, 20m, 28m, 31m, 45m, 50m až po 70 m pracovní výšky.

Dozy, kelímky, láhve a tuby, speciální obaly, rozprašovače pro kosmetiku, farmacii a potravinářství.

Winterhalter konstruuje a vyrábí efektivní mycí systémy pro: - restaurace - hotely - bary a výčepy - catering - školní a závodní stravování - nemocnice - pekařství a řeznictví. Profesionální mycí systémy „made by Winterhalter“ jsou ty nejlepší na trhu. Našim zákazníkům poskytujeme spolehlivý a rychlý servis. Jsme dodavateli kompletních ...

Dodávky, poradenství: -programy, zpracování dat -software Maloobchod, prodej: -kancelářské zařízení -počítače -software Vývojové práce: -software pro řízení a regulaci kotelen -software pro řízení a regulaci vzduchotechnik -software dispečerských systémů -software průmyslové regulace dle požadavků -software na klíč (oživení, ...

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Výroba elektroinstalačního materiálu, rozvodnic a příslušenství: - rozvodnice na omítku IP40 - rozvodnice pod omítku IP40 - plastové kryty IP40 - rozvodnice IP55 a IP65 - svorky dvoupólové IP20.

Zakázkové zpracování nerezového materiálu vč. pasivace. Zpracování nerezi. Svařování TIG, MAG. Služby: -kovovýroba. Výroba a montáž: -strojírenská výroba komponentů dle dodané dokumentace -tlakové dveře, nerezové konstrukce, balistické dveře (neprůstřelné), dveře a stěny, výplně, otvory, okna.

Distribuce, prodej: - stomatologické soupravy ADEC (USA) - RTG přístroje GENDEX (USA, Itálie) - intraorální, panoramatické, vyvolávací automaty, intraorální kamery, digitální zpracování rtg. - sterilizátory, parní autoklávy MELAG (SRN) - odlučovače amalgámu METASYS, CATTANI, DURR - koncovky W+H (Rakousko), BIEN AIR (Švýcarsko), EMS ...

CNC stroje, NC stroje, poloautomatické kovoobráběcí stroje : - Repase a střední opravy celých strojů - Analizace závad stroje - Výměny mechanických částí stroje - Výměna hydraulických částí stroje - Výměna elektrických částí stroje - Návrhy a poradenství při opravách a repasích strojů - Možnost repase nebo výroby jednotlivých ...

Výroba, prodej: - strojů a zařízení pro manipulaci, údržbu, čištění a opravy dopravních cest v letním i zimním období. Nabízíme: - chodníkový komunální nosič - pracovní zařízení pro chodníkový nosič - pracovní zařízení pro užitkové automobily do 3, 5 t - solanka - míchací zařízení - stroje a zařízení pro zimní a letní údržbu - ...

Montáž: -automatické pohony posuvných i křídlových bran.

Výroba: - papírové a foliové samolepicí etikety - kartonové visačky - přebaly - ražený filtrační papír. DTP studio.

Výroba obalových materiálů z papíru: - lepenka, papír s polyethylenem - sáčky a tašky. Potisk rolí papíru.

Přední evropský dodavatel obalových fólií pro dehydratované produkty, smrštitelných rukávových etiket (shrink sleeves) a rolových etiket.

Prodej a servis profesionální čistící a úklidové techniky.

Prodej a servis notebooků, počítačů, PC, tiskáren, tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu. Záchrana a obnova dat.

Výroba: -kartonáž. -prodejní stojany z lepenky, kartonu. -reklamní poutače.

Prodej, montáž, servis, projekce, dodávky na klíč: - telefony, faxy, záznamníky - bezdrátové telefony - tarifikátory - mincovní přístroje - satelitní soustavy - telefonní ústředny analogové, digitální, ISDN - mobilní telefony NMT, GSM, příslušenství GSM - elektronické zabezpečovací systémy, EZS - kamerové systémy - docházkový ...

Zpracování: - papír. Výroba: - papírové výrobky.

Prodej, opravy a montáže: - elektro - výpočetní technika.

Stavební firma. Stavební práce, oprava, údržba: - běžné stavební práce - stavební práce z prefadílců - památky, památkové budovy. Rekonstrukce: - voda, topení, plyn. Řemeslnické práce: - malířské práce (kov, dřevo), malování, malby - natěračské práce, natírání, nátěry - tapetářské práce, tapetování, tapety - klempířské práce, ...

Výroba, prodej: -vysokotlaké a středotlaké radiální ventilátory -mazací agregáty -příslušenství ventilátorů -klapky, kompenzátory.