CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Služby: -radonový průzkum pro novostavby -radonový průzkum pro rekonstrukce -předkolaudační měření -radonové diagnostiky -realizace protiradonových opatření -provádění izolací -vlhkostní průzkum.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářský nábytek -kancelářské židle -pracovní židle -jednací židle -sedací soupravy -interiérové doplňky -osvětlení Služby: -návrhy interiérů.

Výroba, prodej, servis: -stavba strojů s mechanickým pohonem. Služby: -provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování -silniční motorová nákladní doprava -opravy motorových vozidel -opravy karoserií -montáž, opravy, údržba -zemní práce -zakládání staveb

Služby: -oční optik -optometrista -opravy brýlí -chemické tvrzení skel -čištění ultrazvukem. Maloobchod, prodej: -brýle všeho druhu -dalekohledy -tuzemské i zahraniční obruby brýlí -dioptrická skla a plastové čočky -speciální optika.

Výroba a prodej: - sedadla řidičů a spolujezdců nákladních motorových vozidel a prostředků hromadné přepravy - sedačky pro cestující do autobusů, tramvají a trolejbusů. Kovovýroba: - lisování dílců - obrábění na revolverových automatech - svařování dílů - galvanické pokovování: - zinkování - chromát. Lakování práškovou ...

Výroba nekonečných brusných pásů. Výhradní zastoupení firem: -HERMES. Velkoobchodní prodej: -brusný materiál -brusivo -brusné kotouče -flexkotouče -řezné diamantové kotouče -zahraniční smirky (smirkový papír, plátno) -veškeré druhy brusných papírů a pláten -brusné šňůry.

Zámečnictví, kovovýroba: -schodišťové plošiny pro tělesně postižené občany -zábradlí -schody -ploty -pojezdová vrata, brány -různé stojany, regály -kovaný nábytek do interieru -kovaný nábytek na zahradu -kované ploty -kovaná zábradlí -kované brány -bytové doplňky. Provozovna: -Chotoviny, Jedlany 28

Prodej, servis, opravy: - vysokozdvižné vozíky - paletové vozíky - výroba plošinových vozíků - kompletní sortiment náhradních dílů k vysokozdvižným vozíkům

Vedení: - účetnicví jednoduché podvojné - daně. Kursy kurzy: - práce na PC počítači - účetnictví - program T602 - večerní rychlokursy pí.Podnecká. Prodej: - PC počítače - hardware HW - software SW - autodesk p.Podnecký p.Venzara - audio video elektronika. Výroba příprava: - reklama komplexní ...

Digitální fotoaparáty, videokamery, notebooky a MP3 přehrávače Xlive. Splátkový prodej a leasing značek: - Acer - Benq - Canon - Casio - FujiFilm - Hp - Konica - Minolta - Nikon - Olympus - Panasonic - Pentax - Ricoh - Samsung - Sony - Umax - Kyocera a Xlive.

Velkoobchod, malooobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál Maloobchod: - železářství - domácí potřeby - zahradní doplňky a nářadí. Vodoinstalační a topenářské práce. Stavební práce. Rekonstrukce koupelen. Výroba: - ocelové konstrukce - schodiště, zábradlí. Svářečské práce.

Zabýváme se výrobou a opravami zahradního nábytku a kovových konstrukcích.

Průmyslové chlazení: - montáž - projekce - konstrukce včetně dodávky na klíč - revize a repase chladících kompresorů - zimní stadiony.

Výroba, prodej: - kovovýroba - přesné tvarování a broušení. Výrobce speciálních součástí strojů pro výrobu.

Výroba, prodej: - antistatické utěrky. Prodej: - průmyslové hadice -zemědělské zařízení na kejdu. Velkoobchod se zemědělskými stroji, příslušenstvím a nářadím (včetně traktorů). Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Velkoobchod se stroji, strojním zařízením a potřebami. Výroba a opravy strojů a zařízení.

Výroba a prodej: - prádelní vozíky - prádelní boxy kovové i nerezové - zásobníky prádla - pojízdné zásobníky - ostatní vybavení prádelny, průmyslové pračky, stroje pro čištění textilu - ostatní vybavení a zařízení prádelny - pásové dopravníky, pásové dopravníky pro vnitřní dopravy a dopravník prádla - poradenská činnost ...

Výroba strojů,nerez zařízení,linky pro potravinářský průmysl: -jatky (porážky zvířat) -kompletní masné výrobky -sklady kůží včetně logistiky -bourárny -chladírny -odvodňovací systémy v provedení nerez -nerezový nábytek -zakázková kovo výroba -obrábění, zámečnictví -montáž,servis -studie,projekce -kompletace investičních ...

Práce, montáž: - elektroinstalace - hromosvody - měření a regulace - elektrická a protipožární zabezpečení - katodová ochrana - montáže elektroinstalací zvláště v prostředí s nebezpečím výbuchu - stavební elektroinstalace v ostatních objektech - hromosvodové soustavy a uzemnění - měření a regulace - montáže měřidel - ...

Výroba, dodávky: -výtahy -výtahová technika -náhradní díly. Rekonstrukce všech typů výtahů.

Prodej a servis, kalibrace: - geodetická technika.

Zabezpečení: -zabezpečovací systémy -protipožární technika -kamerové systémy -monitoring inteligentních budov -bezpečnostní a provozní audit -identifikace předmětů -vyhledání ukradených předmětů -integrace těchto výše uvedených systémů na konzole -EZS -CCTV -dohledové systémy -dohledový software.

Zabýváme se procesní a balící technologií v potravinářském, farmaceutickém a chemickém průmyslu. Zastoupení firem Hosokawa, Kanon, A.Kahl a dalších.

Velkoobchod-obalový materiál: -mikrotenové sáčky -pytle a sáčky PE -řeznické přířezy -potravinářské a fixační fólie -papír, sáčky. Zakázková výroba. Výroba a prodej masových dortů. Grilovaná kuřata.

Provádíme stavby a rekonstrukce, práce HSV a PSV, statické zajištění, výrobu a montáž ocelových konstrukcí, svářecí, zámečnické práce, služby požární ochrany, bourací a demoliční práce. Zajistíme přistavení a odvoz kontejnerů a skládku odpadu a suti.

Vývoj, výroba a prodej dentálních implantátů a souvisejících produktů pro regeneraci měkkých i tvrdých tkání v dutině ústní.