CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodáváme zařízení pro knihárny a kartonážky.

Výroba a prodej extrudovaných a litých plastových desek z polymerů PS, SAN, PMMA, HIPS, PETG, PC a SPC (dutinky).

Děláme v okresech Opava, Ostrava, Bruntál, Nový Jičín. Kontrola, opravy a prodej: - hasicí přístroje - hydranty. Činnost: - konzultační - projektová - poradenská - požární signalizace. Pro firmy komplexní služby požární ochrany. Prodej: - hasicí prostředky a zařízení.

Zámečnické práce: -zakázková výroba-ocel, nerez, hliník -zastřešování bazénů, balkonů -garážová a průmyslová vrata, ploty, oplocení -kování pro kachlová kamna.

- firma nabízí kompletní řešení snímání tlaku, teploty a vlhkosti nejen v oboru VZT a TZB, ale i v celém spektru průmyslového snímání těchto procesních veličin - výhradně zastupujeme firmy Huba Control a E+E Elektronik

Dodávka, montáž, servis: -dojírny a dojírenské zařízení -stavby pro skot a prasata, kejdy a hnůj -oprava kontajnerů pro komunální odpad. Výroba: -kovovýroba. Prodej: -technické plyny Linde Gas a.s.

Výroba: -nosiče kol na automobily -všeobecné strojírenství -obrábění kovů na CNC strojích -zámečnická výroba na zakázku -příslušenství pro jízdní kola.

Prodej, maloobchod, dovoz: -strojů a zařízení na výrobu a zpracování plastů a gumových výrobků.

Profesionální úklidové stroje: -malá úklidová technika -vysokotlaké čistící přístroje -strojní pady a brusné mřížky -čistící a dezinfekční prostředky -vybavení sanitárních prostor.

Prodej, montáž, servis: -váhy-mechanické -elektronické -průmyslové -plošinové -počítací -podlahové -visuté jateční -elektronické váhy a vážící systémy CAS, SOEHNLE, PRECIA MOLEN, CARDINAL DIGI, TONAVA -závaží -mostní váhy, kolejové váhy ...

Soukromé klempířství a zámečnictví. Montáž a prodej: -plastové okapové systémy - MARLEY -poplastované prvky - PLANNJA A BORGA -pozinkované prvky -titanzinkové prvky -měděné prvky -zámečnické práce.

Výroba, velkoobchod, maloobchod specielních časoměrných zařízení, hodin a sirén pro: - průmysl - kancelář - veřejnou správu a školy - výpočetní techniku, atd. Produkty: - ovladače času RPC-DCF'77) pro počítače a sítě - nástěnné ručičkové hodiny interiérové - velké ručičkové venkovní hodiny(prům.50-200mm), - digitální hodiny ...

Výroba farmaceutických substancí: - základní látky pro výrobu léčiv - léčiva - vaty - obvazové prostředky pro zdravotnické účely. Velkoobchod: - farmaceutické výrobky - zdravotnické přístroje - ortopedické potřeby.

Řemeslo, práce: - umělecko kovářské výrobky - kovářské a zámečnické práce - kovář (kované brány, branky, ploty, zábradlí) - zámečník.

Prodej, servis, opravy. Výhradní zastoupení, dovoz, import: - autojeřáby KATO, GROWE - hydraulické ruky HIAB, JONSERED, LOGLIFT - stavební stroje NEW HOLLAND, HYUNDAI včetně příslušenství pro využití v zemědělství, lesnictví, dřevařském průmyslu: - traktorové nakladače - univerzální nakladače - čelní nakladače - bagry kolové, pasové ...

Velkoobchod, záruční servis, leasing: - gastronomie, gastro zařízení - hotelový porcelán, sklo - kávovary - konvektomaty - kávovary - barová technika - centrální vysavače - zařízení pro velkokuchyně, restaurace, jídelny, hotely, bary.

Specializovaná prodejna, servis: -profesionální nářadí a příslušenství MAKITA a DOLMAR PŮJČOVNA NÁŘADÍ A STAVEBNÍ MECHANIZACE: -sbíjecí kadiva (BOSCH, HILTI, MAKITA) -vrtací kladiva (BOSCH, METABO) -vrtačky (pneu příklep-up.SDS) -sbíjecí kladivo pneu+el.kompresor -vrtací kladivo pneu+el.kompresor -rozbrušovací brusky ...

Kovovýroba: - rybářské potřeby. Kovopasířské práce. Kovoobrábění a zámečnické práce. Obrábění kovů. Svařování: - nerez ocelí metodou TIG a MIG (argon, CO2).

Generální zastoupení pro ČR a SR FRIVENT. Prodej, servis, poradenství: -vzduchotechnická zařízení -větrání, vytápění, chlazení, klimatizace -odvlhčování bazénových hal.

Naše činnost: - provoz a správa tepelných zařízení - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení - rekonstrukce a periodické zkoušky vyhrazených tlakových zařízení.

Prodej: - sklářské stroje - chladící a vypalovací pece (zastoupení CARMET Itálie). - sklářské formy (zastoupení SAVE Itálie)

Internetový prodej, e-shop: - vojenské oblečení, potřeby a doplňky.

Prodej kancelářských židlí. Ergonomicky a designově řešené tvary s použitím kvalitních materiálů.

Provádíme: - zateplování fasád - rekonstrukce rodinných domů a bytových jader - montáž sádrokartonu - dlažby a obklady - voda - topení - tesařské, zámečnické a truhlářské práce