CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Montáž, opravy, servis, prodej: -měřící a regulační technika ...

VÝVOJ, VÝROBA, PRODEEJ, SERVIS: -automatizační technika-měření a regulace Mikroprocesorové kompaktní řídící automaty RAK: -nová generace RAK A 05, RAK A 06 -ucelený systém v ocelové rozvaděčové skříni 400x500x120mm, 800x500x120mm -obsahuje mikroprocesorový automat včetně ovládacího panelu -bohaté programové vybavení v ceně ...

Maloobchod, velkoobchod: -software, hardware -počítače vlastní výroby -mobilní telefony. Realizace: -počítačové sítě. Internetové připojení. Opravy: -počítače -monitory -tiskárny -periferní zařízení. Renovace tonerů apásek do tiskáren.

Prodej, eshop servisní středisko - záruční a pozáruční servis, údržba, oprava: -výpočetní technika -osobní počítače Velkosklad, velkoobchod, prodej: -spotřební elektroniky SAMSUNG.

Služby: -kovovýroba, zámečnictví - vrata, brány, zábradlí -práškové lakování -lisování, ohraňování -svařování TIG, CO2 .

Výroba: -nerez zařízení pro velkokuchyně, hotely, restaurace, nemocnice -výčepní pulty chlazené i nechlazené -atypické nerezové prvky na přání.

Sídlo firmy. Výroba, velkoobchod: -betonářské bednící desky -truhlářská výroba -pořez dřeva

Strojírenská zakázková výroba včetně výroby prototypů. Návrh, výroba: - vibrační třídiče a podavače (včetně typu Mogenzen). Výroba: - formy pro lisování pryže. Dodávky: - pryžové výlisky. Svařování, svářečské práce. Obrábění, obráběčské práce. Soustružení, soustružnické práce. Kalírna, kalení. Výroba: - plničky 5l soudků na pivo ...

Zahradní technika a elektronářadí: - sekačky vysoké a parkové trávy - travní traktory, křovinořezy, pily - čerpadla - elektrocentrály - malotraktory - rotavátory - pluhy, brány, sněhové radlice a frézy - půjčovna základní techniky.

Oprava, servis: -vysokozdvižné vozíky Desta, Balcancar, Glivica a Detva -dozery T108-T130 a stavební stroje UNC -nízkozdvižné vozíky tuzemské výroby -přídavná zařízení na VZV pro cihlářskou výrobu. Běžné opravy nákladních vozidel Avia, Liaz, Tatra. Opravy provádíme u zákazníka nebo ve vlastní dílně v co nejkratší ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - telekomunikační technika.

Fotoateliér. Zpracování a úprava fotografií. Prodej, oprava: - fotoaparáty.

Vývoj, výroba: - software. Maloobchod, prodej: - hardware - výpočetní technika - počítače.

Výroba, projekce, rekonstrukce, modernizace, montáž, oprava, servis: - výtahy - invalidní plošiny - automobilové plošiny.

Přední světová firma se sídlem ve Švýcarsku. Výroba, montáž, oprava, servis: - výtahy ( osobní, nákladní ) - eskalátory - pohyblivé chodníky.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

Stavby ocelových a zámečnických konstrukcí na klíč.

Maloobchod, prodej, montáž: - kopírovací stroje - regály - eurookna, dveře - kancelářský nábytek - židle - dřevomateriál.

Prodej a servis: -softwarová řešení -hardware Služby: -profiSprávce PCO -InterimManagement -WebSprávce -WebDesign -WebHosting

Výroba kovových výrobků: -polotovarů z výkovků -polotovarů z odlitků -vlastního návrhu a zpracování optimální technologie včetně 3D vizualizace -obrábění na CNC strojích -dodání kompletně opracovaných dílů dle požadavků zákazníka. kancelář: Uniforge spol. s r.o. Národní 539 407 47 Varnsdorf

Prodej a servis: - výpočetní techniky - kancelářská technika - alternativní a renovovaný spotřební materiál Renovace tonerů. Softwarový servis. Počítače na zákázku. Prodej, pronájem a servis tiskáren. Tvorba webových stránek. Kopírovací centrum. Levné telefonování ABIOTEL.

Dodávka a montáž: -prostředky pro skladování nebezpečných látek pro eko sklady -skříň na plynové lahve -záchytné vany -skladovací kontejnery -manipulační prostředky pro manipulaci se sudy -ekologické podlahy -regály se záchytnými vanami -zabezpečovací nádoby -skříně pro laboratoře -příslušenství -odsávací stoly ...

Výroba, vývoj, instalace a servis: -automatizované letecké systémy pro řízení civilního i vojenského provozu. Služby: -zpracování dat -software -projekce -elektrické zařízení -systémy GPS.

Výroba. LETECTVÍ: - lopatky - rozváděcí kola - statorové díly. ENERGETIKA: - turbíny - lopatky