CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: - vybavení autoservisů - vybavení pneuservisů.

Prodej, oprava: - čerpadla - generální opravy čerpadel - čerpací technika - průmyslové armatury - náhradní díly čerpadel - servis čerpadel.

Obchodní zastoupení firmy HABASIT. Prodej, montáž, opravy: -řemeny a pásy POLYCORD, HABICORD, HABIPUR, HABASIT LINK -provádíme svařování, lepení pásů řemenů.

Kovoobrábění, vrtání, svařování, opravy zemědělské techniky, zámečnické práce, frézování, CNC frézování.

Výroba, prodej: - výrobky z masivního dřeva - stavební řezivo - OSB-Durelis - hoblované profily - palubky, podlahovky - obalové dřevěné materiály, palety - ekobrikety.

Stavební firma, pozemní stavitelství: - zemní práce - inženýrské sítě - komunikace a zpevněné plochy - demolice objektů - výstavba rodinných a bytových domů - rodinné domy na klíč Pronájem. - stavební stroje - autojeřáby.

Měřící a regulační technika. Regulační systémy pro vzduchotechniku. Regulační systémy pro vytápění. Zabezpečení provozu kotelen. Měření a regulace teploty. VÝROBA A MONTÁŽ: - Regulátory pro vzduchotechniku Programovatelný regulátor R4V8, R4A2 a R8V8 - Regulátory pro kotelny a vytápění Regulátor teplovodního uzle RTU Regulátor teplé ...

Prodej: -dokončovací kancelářská technika GBC. Obchodní činnost: -autorizovaný dealer GBC (dokončovací kancelářská technika) -obchodní zastoupení FREWAY -obchodní zastoupení CLEAR (ekologické elektrospotřebiče).

Pronájem a servis stavebních strojů, nářadí, mechanizace a zahradní techniky. Půjčovna hutnící a vibrační techniky, elektrocentrály, kalová čerpadla, bourací a vrtací kladiva, jádrové vrtačky, stolové a blokové pily, řezače, frézy a brusky, průmyslové vysavače, kompresory, bagry a rypadla, dempry, smykové a kloubové nakladače atd. Servis a ...

Nabízíme - produkty: - hydraulické lisy - mechanické lisy - ohýbačky trubek - periferie k lisům - normalizované díly - manipulace s nástroji - senzory - oleje a mazací látky - systémy hlídání nástrojů a olejování pásu

PRODEJ BRUSIVA: - lamelové kotouče NORSTAR - lamelové kotouče PFERD

Služby: - zámečnictví Opravy: - chladičů a topení do automobilů

KOVOVÝROBA: - malé montážní celky - strojní součásti a přípravky - modely VÝROBA: - měřidla PRÁCE: - CAD-CAM, CNC - soustružnické, soustružení - frézování - vrtání REFERENCE: - PJ COMPLEX - INCENTRUM - RATTAY - TI GROUP - PAVLŮ COMPLEX - ELMARCO

Maloobchod, prodej, servis: - ručních a pojezdových hasících přístrojů - vnitřních a vnějších požárních vodovodů - prodej hasících přístrojů - poradenství v oblasti BOZP

Zinkovna. Služby, práce: -žárové zinkování. Kovovýroba: -ocelové konstrukce.

Prodej a servis: - domácí šicí stroje - průmyslové šicí stroje - náhradní díly na šicí stroje. Prodej: - textilní galanterie - příslušenství k šicím strojům - příslušenství k šití a vyšívání V prodejně je také galerie historických šicích strojů.

Maloobchod, prodej: -hospodářské potřeby. -zahradní technika. -křovinořez, travní sekačka. -zahradnické nářadí. -spojovací materiál. -krmiva. Služby: -broušení pilových řetězů. -broušení okružních pil. Srvis: -motorové pily, křovinořezy.

Elektro-Tony Prodej spotřební elektroniky.

Výroba, montáž, projekce a vývoj myček podvozků a kol nákladních automobilů.

Slévárna: -slitin hliníku. Kovovýroba.

Autorizovaný distributor Mitsubishi Electric: - fototiskárny a spotřební materiál pro medicinu i digitální fotografii - fotosystémy, fotokiosky, - zabezpečovací systémy: - kamery, záznamová zařízení.

Výhradní dovozce dopravní a manipulační techniky: - hydraulické a nakládací ruky AMCO VEBA, MEC - hákové a dvouramenné řetězové nosiče kontejnerů VDL - nakládací drapáky, kleště, magnety EUROMEC - dovoz a stavba nákladních a speciálních vozidel - nová i použitaá dopravní a manipulační technika.

Firma BEAM ČR vstoupila na český trh v roce 1997 jako výhradní dovozce centrálních vysavačů značky BEAM pro českou a slovenskou republiku. Za více jak 14let působnosti si získala pevné místo na trhu s více jak 80 obchodními zástupci po celé republice. Výhradní dovozce centrálních vysavačů značky BEAM ELECTROLUX pro českou a slovenskou ...

Elektromontáže. Práce, montáž: -domovní elektroinstalace. -zabezpečovací systémy. -domácí telefony.

Vývoj, výroba, prodej a servis: - dmychadla Roots - ventilátory - kompresory.