CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Kovovýroba: -ocelové konstrukce -povrchové úpravy. Služby: -strojní obrábění kovů -CNC frézování.

Technické služby: -svoz odpadu -hřbitovní služby -veřejné osvětlení -udržba komunikací a zeleně

Dodávky technologických celků na klíč: - zařízení vysokopecních závodů - zařízení válcoven - průmyslové pece - výrobní haly a ocelové konstrukce - energetické rozvody a potrubní systémy.

Činnost je zaměřena na prodej kovoobráběcích nástrojů ISCAR, podpůrné produkty kovoobrábění, zejména upínací systémy, maziva, chladící a řezné kapaliny. Mimo prodeje zajišťuje též nepřetržitý technický servis. Sídlo firmy: -ISCAREX, s.r.o. Zhoř 59, Němčice 560 02 Česká Třebová Tel.: 465 534 468 Fax: 465 530 215.

Zámečnické a lisařské práce. Provádíme dělení plechů.

Maloobchod, prodej, e-shop: - elektrické nářadí - mikronářadí - brusiva - organizéry, boxy - nástroje - postřikovače - ruční nářadí - upínací nářadí.

Nástrojárna. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Výroba nástrojů a nářadí. Výroba a opravy zbraní a munice.

PROVÁDÍ: - klempířské práce - vložkování komínů VÝROBA: - vzduchotechnika MONTÁŽ: - vzduchotechnika

Záměčnické práce: -výroba konstrukcí, plotů, bran, dvířek a jiné zámečnické práce -soustružení, frézování, řezání -sváření -kovových i nekovových materiálů.

Servis a prodej manipulační techniky: -paletové vozíky, vysokozdvižné vozíky, zdvihací plošiny, zvedací plošiny a stoly, kladkostroje, rudly, poskytujeme servis. Dále prodáváme repasované paletové vozíky a provozujeme bazar paletových vozíků.

Služby: -bezdrátové připojení k internetu -počítačové sítě -tvorba www stránek - web hosting, mail hosting -instalace PC programů -zálohování dat Prodej: -počítačové komponenty a příslušenství -tiskárny -spotřební materiál -anténní a televizní technika DVB-T / DVB-S

Výroba a prodej: - PE/MI, sáčků a pytlů , - pytle a odnosné tašky z LDPE, HDPE (mikroten, polyetylen.

Prodejna Planeo Elektro OD Banco nám. E. Beneše 2662 Česká Lípa Prodej: -elektrospotřebiče

-výstavba rodinných domů na klíč -zateplování budov -rekonstrukce bytů a bytových jader -dlažby, obklady, sádrokartony -pronájem lešení -autodoprava -zemní práce -půjčovna stavebních strojů -kontejnerová přeprava

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna, dveře -rolovací vrata -sítě proti hmyzu -parapety vnitřní, venkovní -žaluzie Stavební firma: -stavební, zednické práce, zateplování budov -přestavby, modernizace bytů a objektů -rodinné domy dle dodaných projektů -výstavba nových domů a domků -náhradní plnění Lisovna plastů - ...

Komunální služby. Správa, údržba, oprava: - vodovodní a kanalizační sítě, vodovod, kanalizace - místní komunikace - veřejná zeleň - bytový fond a majetek obce - sběrný dvůr.

Výroba: - ohyby z trubek a profilů - ohýbané profily.

Firma KURADENTAL s.r.o. byla založena na základě zkušeností na trhu stomatologie a dobrých vztahů se společností KURARAY DENTAL v roce 2006. Naším cílem je seznámit širokou a to jak laickou tak odbornou veřejnost s novinkami v oblasti stomatologie, v jejímž oboru je společnost KURARAY DENTAL průkopníkem.

Výroba: -stroje a zařízení pro všeobecné účely. -tepelné výměníky, rekuperátory, spalinové teplovodní kotle, chladiče spalin.

Autorizovaný prodej, maloobchod: -video technika CANON -foto technika CANON -kopírovací technika CANON Prodej, maloobchod, servis, oprava: -spotřební materiál, doplňky -kopírovací technika -faxy -tiskárny a scanery

výdejní místo internetového obchodu Zadaranabytek.cz PRODEJ: - kuchyně na míru - dodací lhůta do 14 dnů - parkování u prodejny - zajištění odvozu BYTOVÉ DOPLŇKY - PRODEJ, MONTÁŽ: - nábytek - komody - PC stoly - TV stoly - šatnové skříně - dodací lhůta do 14 dnů - parkování u prodejny - zajištění odvozu

Nadstavbové systémy EPS/EZS, vizualizace EPS/EZS, požární a zabezpečovací signalizace.

Výroba: -polyethylenové obaly -fólie -tašky -sáčky -pytle -přířezy -plastových a pryžových výrobků. Velkoobchod: -PE-sáčky a pytle (igelitové) -pytle a sáčky do košů -tašky -mikrotenové přířezy (balící) z HDPE -tlačenková střeva (hadice) -fólie -doplňkový obalový materiál -zakázková výroba s Vaším ...