CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba: - formy - vstřikovací plasty. Konstrukce, technologická příprava. Vstřikování termoplastů. Technické poradenství. Potisk tampoprintem. Kompletace výlisků. Zkoušení forem.

Zahraničně obchodní služby, oblast strojírenské výroby na zakázku. Zahraniční strojírenská kooperace. Prodej: -závěsného komunálního zařízení k traktorům -překližky VO, MO.

Výroba, dodávka, montáž: - ocelové konstrukce vč. konstrukcí mostních - technologické zařízení a potrubní systémy pro veškerá media vč. provádění souvisejících revizních činností - výpalky z plechu tl. 2 - 50 mm.

Internetový prodej: - použitá výpočetní technika - nová výpočetní technika - obalové materiály, bublinkové obálky.

Prodej materiálů pro autoservisy: - autokosmetika - brusivo - lakýrnické potřeby.

Oprava, opravy, servis: -stavebních a zemních strojů a jejich příslušenství -kopací stroje (bagry, autobagry, rypadla) kolové i pásové: -hydraulické systémy: -hydraulické válce -hydromotory -hydročerpadla -hydrospojky -hadice -mechanické části: -podkopy, ramena -točny -pojezdové ústrojí -zhutňovače ...

Design, výroba a instalace: - kovové regály - skladovací systémy - regály - skříně.

Prodej použité výpočetní techniky..

Bezpečnostní agentura: - ostraha fyzických osob, budov, majetku - pult centralizované ochrany Prodej, montáž: - telekomunikační systémy - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace Výroba, instalace a oprava: - elektronické zabezpečovací stroje a přístroje Projektování: - elektronické ...

Obalový materiál pro farmacii. Lékovky, kapátka, kelímky, tobolky, čípky. Vybavení lékáren..

Pro všechny požadavky: výrobní program manroland manroland je synonymem tisku, synonymem inovací a kvality v oblasti tiskových strojů. A to už téměř 160 let. Od prvního tiskařského „rychlolisu“ z roku 1845 nebo od prvního lisu pro kamenotisk Albatros z roku 1871 se toho do dnešních dní hodně změnilo.

Prodej, servis, leasing, půjčování: -kopírovací stroje i renovované -kancelářská technika -telekomunikační technika. Velkoobchod: -spotřební materiály a náhradní díly ke všem typům kopírovacích strojů. Služby: -kopírování -renovace kazet pro laserové tiskárny -likvidace vyřazených strojů.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - nábytek interiérový, kancelářský - kuchyňské linky - okna, dveře - zahradní stavby, ploty. pergoly - sauny. Sklenářské práce - zasklívání oken. Rámování obrazů.

-stavba, servis a údržba počítačů -Instalace a správa domácích i menších firemních sítí -opravy mobilních telefonů a tabletů -tvorba webových prezentací a e-shopů -fotografické služby

Stavební firma: -novostavby -rekonstrukce -zateplování budov kompletním systémem -zakládání staveb -inženýrská činnost. Půjčovna: -lešení -bednění -malá stavební mechanizace.

Zakázková zámečnická výroba, montáže, opravy: -zábradlí: -na betonová schodiště, dřevěná schodiště, terasy, francouzská okna -schody, schodiště -balkóny -brány, ploty, mříže -stavební zámečnictví: -poklopy, regály, dělící stěny s různou výplní, požární žebříky -reklamní poutače -svařovací práce.

Zámečnická výroba, kovovýroba. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -soustružnické, soustružník, soustružení -frézařské, frézování -svářečské, svařování -stříhání plechů do 16mm -skružování profilů a trubek -stáčení plechů do tloušťky 4mm. Výroba, montáž: -schránky do vchodových dveří panelových domů, včetně výroby vchodových ...

Kovovýroba. Práce: - zámečnictví, zámečnické, zámečník - strojní obrábění - oplocení - stavební zámečnictví - vrata - ocelové konstrukce - zábradlí - řezání pásovou pilou.

Výroba, prodej: -nábytek a bytové doplňky: -pro interiéry obchody, restaurace, kanceláře.

Nerez - výroba. Zakázková výroba, kovovýroba, zámečnictví: -antikorozní -dřezy, stoly, police, regály -výrobky z nerezu -svářečské, svářeč, svařování: -hliníku, mědi -v ochranné atmosféře -svařování bloků -klempířské

Prodej a služby: -bazény -zastřešení bazénů, příslušenství -jímky -septiky -pramice -čistírny odpadních vod -hydromasážní vany.

Výroba, práce: -truhlářské práce -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -schodiště.

Výroba, prodej a servis: -malé obráběcí stroje -jednoúčelové stroje -nářadí pro řemeslnické provozy -výroba stroje na ražení housek.

Služby: -kovovýroba: -speciální stroje pro potravinářský průmysl -sila na mouku -linky sušení škrobu -vybavení pekáren.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -stavební stroje -kráčivé bagry -naftové motory -vzduchotechnika. Služby: -stavební práce.