CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Služby v oboru: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla.

Prodej, oprava, servis, údržba: -výpočetní technika. Stavba a údržba počítačových sítí. Tvorba software na zakázku z oblasti ekonomiky a řízení firem.

Lugafo Maloobchod: - svařovací technika - Fronius - technické plyny - svařovací masky - příslušenství - ochranné pomůcky - brusivo - Specializace svařování:měď, bronz

Interiérové studio. Výroba: - nábytek. Truhlářské, stolařské práce.

Velkoobchod, prodej: -kosmetika a spotřební materiál pro kosmetičky. -hygienický materiál pro lékařské ordinace, kosmetická, nehtová a masážní studia. -hygienické a desinfekční prostředky

Prodej, dělení, pálení, poradenství, maloobchod, velkoobchod : - hutní materiál - plechy válcované za studena t=0, 5-2, 99mm - plechy válcované za tepla teplá páska t=3-10mm standardní a nestandardní formáty kvarto t=5-180mm standardní (včetně 2, 5x12) i nestandardní formáty - plechy válcované za studena povrchově ...

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla, světelné zdroje - dorozumívací technika. Elektromontážní práce, revize.

Prodej, maloobchod, opravs, servis: -počítače -hardware, software Připojení na internet.

Vývoj a konstrukce obalů z hladké a vlnité lepenky. Řezání obalů na plotru. Řezání reklamní a propagační polepy, materiály a šablony. Výroba: -výsekové nástroje řezané na CNC automatu, laseru -plošné výsekové nástroje pro vysekávání obalů z hladké a vlnité -rotační výsekové nástroje. Prodej: -polyuretanu, sloterových nožů, ...

Prodej, oprava, servis: -profesionální nářadí NAREX: -vrtačky, akumulátorové vrtací šroubováky, listové pily, stůl, horní frézky Opravy a převíjení elektromotorů.

Kompletní služby v oblasti realizace elektromontážních prací, projekty, zpracování variantních technických řešení, montáž, realizace, servis, oprava: -silnoproudá zařízení-nízké napětí do 1000V -slaboproudá zařízení-elektronické zabezpečovací systémy, elektronické protipožární systémy, ozvučovací a docházkové systémy, strukturovaná ...

Elektromontážní práce, hromosvody, fotovoltaické elektrárny, revize, projektová a poradentská činnost v oboru. Pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem 20m.

Držitel certifikátu dle ČSN EN ISO 9001:2009. Zemní práce: -kanalizační přípojky -výkopové práce. Zednické práce: -zednické práce všeho druhu. Čištění a údržba tukových lapolů: -vybírání, odvoz a likvidace tuků z tukových lapolů, zbytky jídel. Čištění a údržba komunikací: -pokládání zámkové dlažby -řezání asfaltu. Čištění a ...

Výkup a prodej chladicího a mrazicího zařízení z obchodů s potravinami a restaurací. Nabízíme nové a použité chladící zařízení například lednice, mrazáky, kombinace ( lednice/mrazák) a gastro zařízení.

Řezání plechů laserem, pálení plazmou a autogenem, CNC soustružení a zámečnická výroba. Zakázková výroba: -CNC soustružení – obrábět lze vnější i vnitřní plochy válcové, kuželové -klasické obrábění – kromě soustružení a frézování i řežeme a tváříme závity -vrtání – vrtačky stojanové, sloupové, řadovou -svařování - MIG, WIG, TIG ...

Železářství. Prodej: - elektrické nářadí - domácí potřeby - kování - zahradnické nářadí - spojovací materiál. Služby: - broušení - nože, nůžky, sekery, pilové kotouče a řetězy, nože k sekačkám, vrtáky.

Automatizační technika, optimalizace, využití kybernetiky pro řešení problémů v průmyslu. Prodej frekvenčních měničů značky Powtran.

Návrh, projekce, výroba, montáž, oprava, servis: - čistírny odpadních vod - úpravny vod - čerpací stanice - armaturní komory, vodojemy Výroba: - konstrukce strojů pro vodohospodářské účely. - svařování nerez trubek - řezání vodním paprskem.

Měření a regulace systémů vodního a tepelného hospodářství, vývoj a výroba komponent pro automatizaci a elektrotechniku. Prodáváme a servisujeme elektrické servopohony.

Prodej nové a použité: -počítače (PC) -součástky pro PC -nové i repasované PC -počítačové sestavy. Servis monitorů a počítačů.

Pobočka Východní Čechy. Prodej, servis: -stavební stroje KOMATSU.

Prodej a servis chladicí techniky. Oprava, servis, montáž: -elektrická zařízení -chladící zařízení, technika -bílá technika -chladničky, mrazničky, ledničky, m razáky. Klimatizace- průmyslové, domovní, autoklimatizace.

Prodej, dodávka: - stroje a zařízení pro polygrafii a dřevozpracující průmysl - zařízení pro nanášení barev a laků a pro sušení a vytvrzování - linky a stroje pro povrchové úpravy - stroje pro grafický tisk. Náhradní dílyna UV lampy, IR lampy. Ochranné oděvy a pomůcky.

Velkoobchod. Výroba, prodej obalové materiály: - plastové fólie, pytle, tašky, balící pásky, pěnový polyethylen - ofsetový potisk kartonových obalů, potisk reklamních předmětů Distribuce, internetový prodej: - LED osvětlení, LED technologie - LED žárovky, LED zářivky - ohebné LED pásky, stropní LED panely - e-shop.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku, nábytek: -grafické zpracování -cenová kalkulace -kuchyňské linky, kuchyně -dětské pokoje, dětský pokoj -vestavné, vestavěné skříně, skříň -kancelářský nábytek -masivní nábytek. Fakturační adresa: Havlíčkova 333 69603 Dubňany.