CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Firma byla založena v roce 1994 jako ryze česká soukromá společnost. Zaměření společnosti navazuje na tradici servisních služeb pro stavební a zemní stroje, poskytovaných ve zdejším areálu již od padesátých let minulého století. Ve firmě pracuje 35 odborných zaměstnanců s mnoha dlouholetými zkušenostmi v oboru oprav a provozu zemních strojů. ...

Pronájem dopravně-stavební mechanizace a provádění staveb včetně jejich změn. V nabídce autojeřáby (mobilníjeřáby), rypadla včetně příslušenství, nákladní auta (tahač - návěs, valník, sklápěč), vysokotlaké čistící vozy a čerpadla betonových směsí.

Mikrověže. Průmyslové chlazení. Dodávky, montáže, servis: - průmyslové atmosférické chladiče s umělým tahem - velkorozměrové ventilátory betonových nebo ocelových chladících věží.

Internetový obchod. Prodej: -výpočetní technika, počítače, počítačové sestavy -mobilní telefony, TWIST a GO sady, kupony a příslušenství -akumulační kamna.

Instalace, oprava, servis: -chladící a nápojová technika -chlazení mléka -chlazení piva, vína, nealko nápojů -domácí bílá technika -výčepní zařízení -výrobníky sody, ledu a postmixy -pitný režim pro různé provozy. Přepravní chlazení EURO FRIGO. Měření a registrace teplot v potravinářství. Maloobchod, prodej, oprava, servis: ...

Komunální služby: -oprava, údržba veřejného osvětlení -svoz, třídění odpadu. Údržba komunikací a chodníků Zimní údržba. Správa hřbytova. Sportovní zařízení (koupaliště, tenisové kurty, hřiště...) Veřejná zeleň. Prodej stavebního materiálu (štěrky, písky...) Zámečnictví, zednictví. Izolatérské práce. Autodoprava, stavební stroje.

Montáž, prodej: - zabezpečovací zařízení - alarmy - elektroalarmy.

Opravy a seřizování - opravy obráběcích strojů - opravy brusek - elektroopravy - běžné opravy strojů - střední opravy strojů - seřízení brusek různých typů - servis brusek různých typů

Zámečnické a svářečské práce.

Zámečnictví, zámečník, zámečnické práce, kovoobrábění, kovovýroba. Sváření, svářečské práce. Výroba: -svařované ocelové konstrukce -nerezové, železné nádrže, šachty.

Chladoservis. Prodej, montáž, servis, oprava: -chladící zařízení. -klimatizace. -chladící, mrazící boxy. -modernizace, přestavby chladicích zařízení.

Zakázková kovovýroba. - brány pojezdové, křídlové - oplocení pozemků - pochozí terasy - schodiště a zábradlí na míru - přístřešky pro auta, pergoly - ocelová, dřevěná vrata, dveře - zakázkové dřevostavby - obytné a skladové buňky - vybavení na dětská hřiště.

Náhradní díly : -nákup a prodej -na všechny typy vozidel formou objednávky do 3 dnů. Autoopravna vozů ŠKODA. Prodej a výměna olejů SHELL. Autopůjčovna: -osobní automobily.

Služby: -montáž zabezpečovacího zařízení -telekomunikační technika.

Zakázkové stolařství. Práce: - stolařské, truhlářské. Výroba: - nábytek na míru - bytový nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - dřevěné dveře - venkovní, vnitřní - dřevěné schody, schodiště.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nábytek -kuchyně -školní nábytek -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Opravy, servis chladicích zařízení: - chladničky - mrazničky - vinotéky - chladicí a mrazicí technika: - chladicí vitríny, pulty - hotelové chladničky, bary - nápojové chadiče - vitríny na zmrzlinu.

Prodej: - hardware - software. Grafické práce. Tvorba a správa webových prezentací.

Tiskové a reklamní služby Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a kopírování, ...

Tiskové a reklamní služby, agentura. Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a ...

Optika G & H: - dioptrické brýle - sluneční brýle - pouzdra na brýle - lupy - závěsné šňůrky, dopňky - kapky do očí - výměna skel - opravy - nové brýle - poradenství.

Strojírenská výroba, kovovýroba, práce. Výroba: - ocelové konstrukce - jednodušší stroje a zařízení. Povrchová úprava kovů. Výroba: - plastové láhve. Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní. Výhradní zastoupení pro Českou republiku servis, montáž: - speciální záchytný letecký systém firmy AERAZUR France ...

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba: -nábytku z lamina: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavěné skříně. Práce: -truhlářské -stolářské.